Sari la conținut
Forum Roportal
Carrina_19

loteria vizelor

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

recent am prim un mail in care mi se propunea sa intru pe un site daca vreau sa castig loteria vizelor..adresa este urm:http://www.usafis.org/..cine imi poate da si mie mai multe detalii despre aceasta loterie..de ex pe acest site iti da posibilit sa stai 1 an 2 ..pana la 10 ani dar cica tb sa dai bani si etc..eu cu engleza stau cam in pom si nu ma descurc asa bine.. :yes:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
recent am prim un mail in care mi se propunea sa intru pe un site daca vreau sa castig loteria vizelor..adresa este urm:http://www.usafis.org/..cine imi poate da si mie mai multe detalii despre aceasta loterie..de ex pe acest site iti da posibilit sa stai 1 an 2 ..pana la 10 ani dar cica tb sa dai bani si etc..eu cu engleza stau cam in pom si nu ma descurc asa bine.. :good:

In afara de link-ul dat de site-ul ambasadei SUA... toate sunt pacaleala ! Ai grija cu astfel de "oferte"! :flowers:

In cazul unei castigari a loteriei, ai dreptul de sedere permanenta pe teritoriul SUA, respectand anumite conditii, prima fiind sa nu parasesti SUA mai mult de un an neintrerupt... dupa 5 ani de sedere (cel putin jumatate, adica 2,5)... poti aplica pentru cetatenie.

Cam asta ar fi, pe scurt... cine-ti spune ca exista "piste" de ocolire, spune-i sa renunte la prostii de genul asta! Inca ceva: mai asteapta un pic, am auzit ca in curand nu vor mai fi nevoie de vize pentru SUA! Asa se zice... nu conteaza cam ce cred eu... :doh:

Editat de DORO

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

lol, atat ne trebuie , hahahaha ... ii colonizam si pe astia :flowers: ... mai sunt, exceptind bebelusii si batranii, vreo 10 milioane de romani ... in tara :good:

Editat de UniQ

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×