Sari la conținut
Forum Roportal
MissHyde

Dependenta de stimulente hardcore

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum 27 minute, Eurus a spus:

Feelin' better. Am reînceput munca. Nu mai este totul pe repede-nainte da' e mai bine așa. 

Tine-o tot așa.

Sfatul meu este sa te apuci și de ceva cu sens pentru tine . Așa nu vei mai avea nevoie de adrenalina. Nu știu, sa lucrezi la un vis , sa faci un voluntariat, ...e important pentru autodisciplina, sa ai mintea ocupata constructiv.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 12.06.2019 la 11:35, Stu' a spus:

Ai incercat sa meditezi înainte să adormi?

Acuma sa îți zic sincer nici muma meditației nu te mai ajută într-o psihoza provocată de uppers. Am făcut lucruri prostești, am avut halucinații (nu halucinoze) de toate felurile, riscuri fara noimă, am ratat examene din cauza suprasolicitării la care s-a ajuns in urma cantităților uriașe pe care le-am băgat chipurile ca sa fiu in forma maxima. Mi-a plăcut să fiu un soi de mașinărie, mi-a plăcut dezumanizarea și starea aia sharp (haoleu că până la urmă nu e chiar așa, mai bine tired decât wired). Am ajuns sa delirez după o vreme in care ramaneam up in ciuda downers și să nu mă mai pot ridica din pat fara shiturile astea. Nu simt că aș fi smart fara acestea, Modafinil e gluma fata de speed. Iar faptul că aș fi sharp pe ele știu că e doar o iluzie. Dar mi-e dor. De ce? E gol, nene. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E gol pentru că în loc să îți umpli golurile și să te construiești in sens, ai preferat sa dai ,, bir cu fugiții '' și să îți găsești refugii...până și pierdut controlul propriei vieti. Apoi, sa te complaci in dureri din astea care știi exact de ce sunt provocate , nu trebuie cercetate, întoarse pe toate fetele, evaluate. 

Da, e gol și dacă nu incepi sa umpli tu aceste goluri, adevărul este că nu o va face nimeni în locul tău. Pentru că doar TU te poți construi în sens.

Nu spuneam sa meditezi in timpul unei crize. Spuneam sa meditezi atunci când simți că vrei sa te refugiezi iar acolo unde știi deja că e greșit să o faci, că ajungi la aceleași non-rezultate. Spuneam să îți schimbi stilul de gândire, de viață, de atitudine și de acțiune. Sa meditezi zilnic la ,,gândirea corecta'' și apoi cu pași mici, dar Constanti , sa o aplici in practica. Sa incepi sa te construiești in sens.

Problema e că dependenta nu te va lăsa în pace, mai ales la început. De aceea îți sugerăm să folosești ceva ajutoare chimice ( poate medicamente) care sa te ajute la început să te rupi de influenta lor suficient de mult, încât să poți să începi să îți autoaplici o disciplină.

Pare simplu ce spun eu. Nu este.

Însă este viața adevărată și merită ABSOLUT tot efortul.

Editat de Stu'
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Când m-am lăsat de opiacee nu am avut nevoie de tratament de substituție cu metadonă sau suboxona. A fost dorința de a trăi o viață normală iar asta m-a motivat. 

Înțelegi că mă simt un om prost? Mi-e dor sa am mintea turata, accelerata. Faster, faster than the speed of light! Paul Erdos, matematicianul, folosea amfetamine și cofeină in exces și fără acestea, daca îmi amintesc bine cum zicea, nu putea sa puna pe foaie formule, vedea o...coala albă.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pastilele astea sunt doar o modalitate prin care să îți relaxezi mai bine creierul, dar vezi și tu ce sacrificiu cere. 

Sunt genii care au creat și fără substanțe.

De aceea te simți mai puțin deșteaptă, pt că ai prea multe goluri pe care nu le-ai umplut și preferi să simți că te turezi ..deși o faci în gol.

Eu te întreb. La ce te ajuta sa te ,,simți '' mai deșteaptă? Ce este deșteptăciunea , in fond? Te ajuta la ceva sau doar la un ego gol?

Editat de Stu'
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oh shit, Stu, nu îți relaxează creierul...sunt stimulente. Nu au treabă cu GABA. De ce să mă simt deșteaptă? Nu e vorba de asta, ci de inteligență. Sunt limitată.Nu vreau să mă simt Smart, ci capabilă. Este self-medication for a low self-esteem.Sau o fi vorba și de ceea ce zici tu, doar drogurile ce stimulează cresc atât performantele intelectuale cât și cele fizice. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu le cresc, doar le excita mai tare pe moment și le obosesc și le deteriorează in timp. Creierele, zic. Precum cafeaua. Ești pepsi daca tot bei cafea si te consumi mai mult decât e ok...dar ajungi la o vârstă la care faza asta nu mai tine. 

Nu așa se creste self -esteemul. Asa se păcălește și pt că nu te poți ascunde tu de tine când ești ,,treaza'' - așa se adâncește depresia. 

Și nu contează cât de deștept ești, ci cate lucruri bune reușești să FACI și să lași în urmă ta. Sunt genii care sunt genii degeaba, cum ar veni. Au fost și vor mai fi.

Editat de Stu'
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tis too late, I relapsed. Și nu simt vreo remușcare. Cred că nu voi reuși să scap de această autoflagelare. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×