Jump to content
Forum Roportal
Alex2019

Obsesii repetative

Rate this topic

Recommended Posts

Nu mai pot încuia ușa când plec de acasă!

O verific de zeci de ori și subt din ce in ce mai suspicios și îmi vin in minte imagini cu hoții care pleacă cu televizirul de la mine din casa și nu mă pot concentra la nimic altceva!

Am ajuns sa mă prefac bolnav sau să îmi mint părinții din cauza obsesiei 

Sunt inebunit de gândul că mâncarea gătită de părinți este contaminată și nu mai mănânc decât mâncare sigilata și chipsuri!

Când merg la magazin mă gândesc obsesiv că fără sa fiu conștient nu ii dau banii vânzătoarei iar ea o să trimită poliția la mine la ușă sa mă aresteze și acolo o sa fiu agresat sau violat de colegii de detenție.

Gândurile astea mă chinuie și nu știu cum să scap de ele!

Beau 3 4 doze de energizant pe zii pentru că ma urăsc pe mine și nu mai vreau să trăiesc atâta timp cât mintea mea ma chinuie in acest mod!

Am 5 internări la psihiatrie unde am fost diagnosticat că fiind psihotic și am urmat tratamente peste tratamente!

Am incercat și sertralina care mă ajutat puțin dar de la ea devin maniac și nu dorm noaptea vorbesc foarte repede și chiar incoerent.

Un sfat va rog.

 

 

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai vezi daca "vezi" trihexifenidil cu energizant? Delirezi. Citești prospectele? Chill că nu faci infarct. Atac de panică desigur. Masochistule. Bine, și treaba asta merge o vreme. Dup-aia ai sa zici au, inima. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca vrei sa vorbim, scrie-mi. Empatizez cu tine, recunosc une le ruminatii, nu sunt straina de psihoza, nevroza, anxietate, depresia, bulimie, anorexie, dorinta de automutilare, parasuicide, tentative de suicid, internare la psihiatriei, consul de alcool, droguri, energizante, médicament, mai ales somnifère, Cola si cafea in exces. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Schizofrenicii ocupa un procentaj de 10 % din persoanele suferinde de boli psihice care sfarsesc prin à-si curma viata. Asta daca nu l-au terminat energizantele. 

E un caz dificil, cred ca nu i s-ar mai putea aplica niciun sablon de psihoterapie. 

Ciné stie daca n-à sfarsit printr-un ospiciu. Bine ça are parinti care sa-i aduca de mancare, eu am facut cunostinta prin institutiile de psihiatrie pe unde m-am perindat cu niste cazuri care iti sfasiau inima. 

Lasand cvasi-gluma prosteasca pe care am facut-o... Nu cred ça vreun forumist poate sa-i schimb cu ceva ideile. 

Totusi exista ceva bizar in felul in care isi descrie star île. M-am gandit ça poate fi si un student la psiho care si-à cam gresit ''expérimentul''. 

Dar nu se stie niciodata, cazuri le de schizo-para reusesc sa surprinda si cei mai buni spécialiste in domeniul, nu pot sa-mi mai d'au eu cu parerea, care am citit pe diagonal un tratat de psi din '89...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×