Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In meseria asta nu-s buna deloc, recunosc de aceea am ales sa fiu contabila, dar sarmalele-mi reusesc aproape tot timpul.   

Eu reusesc sa pun deoparte ce nu-mi convine, sa arunc in spate si sa uit imediat.   Cand a murit sora mea, mi-a trebuit 5 minute sa ma reprogramez la creier si uitat a fost totul.   Nu-mi permiteam sa cad intr-o ureche si sa jelesc sau sa-mi vina rau de plans cand stiam ca nu ma voi duce la inmormantarea ei.   

Esti mult mai tanara ca mine, trebuie sa te reinventezi!!!   Sa iesi din starea asta dureroasa ca sotul tau te va ajuta, dar prima tu esti care trebuie sa fi tare si darza cu tine. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa lamuresc niste lucruri:

1. Nu am pic de simpatie fata de majoritatea oamenilor.

2. Nu imi place sa ies din casa. Asta e, aici am tot ce imi trebuie. Nu, nu imi place sa ies din casa!!!! Pentru mine faza cu izolarea a fost o binecuvantare. Sa nu credeti amu ca ma bucur ca or murit oameni, da' sincer as vrea masuri stricte din nou. Urasc sa ies, iar oamenii ma deranjeaza si consuma prin simpla lor prezenta, chiar daca sunt mascati.

3. Nu imi place sa ies cu prietenii sotului meu. Sa se duca singur!!! Ce treaba am eu cu ei, no? Mai ales ca nu consum alcool. Dar na, ma taraie prin baruri si DA URASC ASTA. Am fuckin' 32 de ani, nu am placere in a socializa. Iar la 32 de ani e cam tarziu sa iti faci prieteni. Asa ca, daca n-ai, nu iesi. Dar nuuuu, Gabi se mandreste cu mine. Gabi nu iese in oras fara mine!!! Iar eu nu mai vreau sa ies cu el!! Bine, doar cu el, noi doi la o masa, da. Dar nu cu inca alte persoane.

4. Imi urasc socri. Si am motive intemeiate. Acum trebuie sa platesc eu prostia, "oalele sparte" ale soacra-mii. Urasc sa merg la ei, sa il vad mereu pe tata socru cu paharul de alcool in fata. Ma mai si critica. Oamenii astia nu inteleg insomnia. Ei nu pricep ca eu, cu tot cu medicamente, cam o data, de doua ori pe saptamana nu pot dormi. Si nu, nu dorm la pranz, nu dorm ziua.

4. Tooooooot timpul ma trezesc cu anxietate. De parca as avea nuji ce examen greu de dat, da, uite si faptul ca trebuie sa fake-uiesc optimismul fata de sotul meu, si asta e stres, consum.

5. Urasc sa mananc in public, pen' ca am avut eating disorders. Sunt o grasa care baga in ea, asa am impresia ca ma privesc toti

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In plus, simt nevoia sa spun ca NU IMI PLACE SA AM MUSAFIRI. Ce, da' ce-s eu sa ma simt obligata sa te servesc cu ceva? Da' ce-s eu, sluga?! Da' de ce sa ascult eu idioteniile tale? Gandurile mele sunt mult mai interesante. Da' ce, tu ai venit sa bei sau sa ma vezi pe mine? Nici macar nu pot si nu vreau sa beau. Da' tu bei, tu devii sociabil, tu dansezi, tu canti, te simti bine. Iar eu te dispretuiesc. Asa ca mars afara din casa mea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cum sa mai fiu? Rau. Scad dozajul de tramadol si simt in continuu ca nu imi e de ajuns si nici nu pot sa ma urc pe pereti, ca am gonartroza. Incerc sa ma calmez, numbuiesc cu anxiolitice.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×