Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Merg sa-mi cumpar vinete, poftesc la o salata buna.   Ieri am cumparat pentru incercare 2 bucati intr-un magazin si aproape ca nu aveau nici seminte, din astea vreau cateva sa ma satur si de salata de vinete ca tot sintem in post.    Nu vreau sa se strice rosiile ca sint 28*C pe moment la noi, cica s-a mai racorit ca azi cerul este acoperit de nori.  Nu le tin in frigider ca se schimba la gust, dar dupa ce ma intorc le dau prin food processor si le fierb in suc de rosii care deja sta in frigider perfect.   

Am mancat mai inainte un sfert dintr-un Bitter Melon care-i amar ca Fierea, dar e bun sanatatii, balanteaza zaharul din sange si corp am impresia.  Am luat in gura o lingura dintr-un gem acru de tot ca sa ma balanteze si pe mine inapoi, nu stiu din ce fel de marfa e fabricat gemul dar e acu rau de tot.   Cand revin aduc aici borcanul ca acum am de iesit pe usa!!!   Pa!!!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oooo, daaaa!!!

Iar vina ma macina continuu, desi toti spun ca nu am de ce sa ma simt vinovata, in mortii mei!!! Mi-am facut o supradoza, Doamne-ajuta. Ma crede cineva ca in momentul asta nu imi mai pasa de...nimic? Daca mor, daca traiesc, da, poate imi este ciuda, vezi, nu sunt un om puternic.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×