Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mmdea, of, la dracu', SCUZEEE CA MĂ PLÂNG!!! Chiar am o stare urâtă! Nu mai suport bârfele! Nu am vreo vina! Nu am vrut sa fac rău! Inițial fusesem foarte drăguță cu ea, cu ratată asta, că altfel nu am cum să îi spun 

Și știu că nu are rost ceea ce spun, știu că nu aveți habar la ce mă refer. Este vorba despre bârfe, in mare parte. E ca și cum n-ar ucide, de parcă m-ar lăsa fără vreo demnitate. Am mai trecut prin asta, însă cu timpul totul s-a agravat, gruaznik. Mereu am fost bârfită, discutată, deși nu aveam vreo vina. Eu chiar iau vina asupra mea. Probabil că nu va pare că sunt un om mișto, nu tuturor cel puțin. Iar de vorbit, nu, nu îmi place să vorbesc, am o fobie sociala de simt că mă sufoc când am oameni multi lângă mine, știu că acum scriu/vorbesc mult, dar nu prea am cu cine vorbi, nu am oameni care să mă înțeleagă. Poate am avut, dar i-am îndepărtat . Ideea este că am fost strong pentru mult timp, dar probabil că și problemele mele medicale au intervenit, buluc peste mine. Iar drogurile, oameni buni, îmi fac ataaaat de mult RĂU!!! VREAU SĂ FIU LIBERĂ!!! Ma simt de îmi vine să urlu, dar nu o pot face. Mmmyeah, o fi prea mult, o fi exagerare, dar corpul meu REACȚIONEAZĂ CA SI CUM AS FI BOLNAVĂ. Ma omoară ideea că, poate, voi ajunge infirmă. Am o licărire de speranță, e singurul lucru care mă ține aici. Dacă aș fi știut că voi ajunge la hard drugs as fi râs, in urma cu ani.  

Eu simt că nu meritam ceea ce am "primit". Intențiile mele au fost pure, nu am vrut să fac ceva aiurea, LA DRACU'!!! CE DUMNEZEII DRACULUI au unele femei, in mm? Le domina prostia?! Uite de aia nu am eu prietene, în real life. Toți mă dezamăgesc, mai devreme sau mai târziu. Singurul meu prieten este soțul meu, pe care îl iubesc, îl ador. Îmbrățișarea lui este leacul meu, liniștea mea, îl simt ca pe un adevărat înger. Așa, cu bune, cu rele. Probabil că o să mă și ajute sa renunț la prostii. Însă! Însă, simt că nu voi putea niciodată să le las de tot, mă învârt în cerc, omfg. Am fost un om bun, da, dar m-am schimbat brusc, tristețea m-a făcut să fiu de-a dreptul jaded. Ba chiar am ales să îmi fac rău, mai ales fizic, nu știu ce naiba gândesc uneori.

Ia hai, gata, că am obosit, a dat Domnul. Woooooow, scrisul chiar este terapeutic in mm.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 8 ore, MissHyde a spus:

M-a bușit tare de tot tristețea.  Va rog sa mă iertați. Pentru tot raul. Am observat că în viața mea au apărut oameni foarte răi, care m-au întors urât de tot. Iar eu vreau doar iertare. Atât. Soțul meu iubit spune că nu am de ce sa îmi cer iertare, dar eu cred că vorbește mândria din el.

Are dreptate!!!   

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 7 ore, MissHyde a spus:

Mereu am fost bârfită, discutată, deși nu aveam vreo vina.   Eu chiar iau vina asupra mea.

Asta este cea mai grea boala!!!    Daca tu nu iesi de sub asemenea self-accuzations e ca si cum ti s-a terminat viata, ca te distrug mai rau decat ai trai cu o crima facuta dar neprinsa!!!

 

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Olguța, bine punctat. Oricum femeia ar trebui să îmi ceară ea scuze, ea este cea care mi-a omorât psihicul câteva zile.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×