Sari la conținut
Forum Roportal
Teddy ''-''

Demascarea Elitei Oculte, Noua Ordine Mondiala, Illuminati

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Vai, ne ia cu sfanta lumina care vine numai la ortodocsi si nu la catolici.:lol2: Poate ti-a scapat marturisirea unui inalt prelat armean, reprezentant al Patriarhiei Armene care a slujit de mai multe ori la slujba de Paste de la Ierusalim, si care spune clar ca patriarhul grec este cel care aprinde lumina de la o lampa. Deci iata ca ortodocsi acuza de minciuna, nu catolicii. Si nu orice ortodox, ci unul care a fost chiar inauntru, martor la cum vine "lumina".

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 2 ore, Teddy ''-'' a spus:

Si asta ii face cinste la nasa? Deci de data asta functioneaza asa, dar cand Sfanta Lumina vine numai la ortodocsi si catolicii sunt acolo ca sa caute nod in papura la fel ca si musulmani si armeni, care merg acolo doar sa observe...acum sa ne punem intrebarea ta. Oare nu erau catolicii primii cei care acuzau ortodoxia...ca minte? :o: a era sa uit de musulmani si de armeni si toti agentii de la securitate care merg acolo pentru a perchezitiona Sfantul Mormant si inclusiv Patriarhul Ortodox inainte de a intra in Sfantul Mormant care este sigilat si pazit dupa verificari. Iar treaba asta este valabila in fiecare an. :o:

Un articol de astazi: https://www.timpul.md/articol/focul-haric-de-la-ierusalim---minune-ssau-inselatories-141364.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

speculatii, catolicii ar face ravagii prin mass-media pentru a-si arata ''dreptatea.'' Poate nu stiati ca catolicii primesc Lumina de la noi. Ei vin acolo sa ia lumina, dar de la noi. Asa ca restul incercarilor de barfe sunt degeaba. Sunt multi care pentru bani spun ce li se da ca pe o poezie.

 

Editat de Teddy ''-''

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Kosty, catolicii se pare ca nu sunt asa de inapoiati si plini de ura, intelegi? Nu am vazut catolici care sa se lege de alte religii si sa le terfeleasca prin noroi, nu am vazut catolici sa lupte impotriva stiintei, nu am vazut catolici care sa se bucure ca a ars o catedrala din alta confesiune. Doar ortodocsi am vazut facand asta.

Si da, oricate spume ai face, Samuel Aghoyan, reprezentant al Patriarhiei Armene la slujba de inviere de mai multe ori, a spus clar ca patriarhul grec este cel care aprinde lumina de la o lampa. Stiu ca faci spume si intri in fibrilatii pentru ca NU POTI sa negi ca fiind minciuni, vin chiar din partea unui preot de rang foarte inalt ortodox, care a mai si fost inauntru, de fata cand grecul a aprins lumina de la lampa. El a fost acolo inauntru si stie, TU NU.

Asa ca scuteste-ne cu lumina miraculoasa.

Apropos, ai uitat sa comentezi de Ben Shapiro si faptul ca este un aparator al vaccinurilor dar si al teoriei evolutiei si vechimii de miliarde de ani a pamantului. Baiatul e un geniu, asa ai zis.

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Biserica catolica este mama curvelor din Apocalipsa. Adica mama tuturor sectelor. Ei nu au de ce sa se zbata, ca sectele ii apartin. Mai nou vor ecumenism. Impotriva Canoanelor care spun ca rugaciunea impotriva cu ereticii este interzisa. Noi nu-i uram, pentru ca omul de rand nu stie ca aia e sinagoga lui satan, omul de rand e si el victima. Nu ai cum sa urasti o victima. Parerea ta o fi ca ortodocsii urasc sectarii. Dar parerea ta e si ca ne tragem din maimuta...deci...nu prea conteaza. ''Preoti' dinastia cunosc si eu. Dar nu vor reusi preotii sa darame ce a facut Iisus. Orice rang ar avea. Uite iohaniis are rang de reprezentant al unei natii crestine, care defapt a tradat tot crestinismul. E un eretic votat de crestini. Oameni de nimic sunt peste tot. Dar asta nu inseamna ca ne putem increde in ei doar pentru ca au statut. Ii cunoastem dupa roadele lor. Ben e un geniu in a da replici homosexualilor. Nimeni nu e perfect. Fiecare poate fi bun intr-un domeniu. Uite mie imi place sa repar telefoane, laptopuri, pc-uri, cam orice e electronic. Dar nu ma pricep la desen. Iar mama mea face orice fel de pictura, portrete si din carbune. Dar nu stie sa repare un laptop. Deci nu exista omul prefect bun la toate. Nu exista. Mama mea e un geniu in ale picturii, dar nu stie sa desfaca un telefon. Deci teoria ta e praf. Einstein a fost un om destept, dar nu cred ca stia sa faca portretele ce le face mama mea. Am impresia ca vorbesc cu un copchil necopt la minte.

Editat de Teddy ''-''

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O alta demascare a Noii DezOrdini Mondiale...patronata de satanisti. Traim intr-o lume amortita de televizor si nu vedem ce se intampla zi de zi.

Daca avem aici vreun specialist in programare...as fi bucuros sa ne spuna cum se poate ajunge la o asemenea ''eroare'' :o:

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Desigur, pic de ura nu fumega din mesajul tau si din mesajele ortodocsilor cu privire la alte religii. Si cand spui ca alte secte sunt a lui Satan, de fapt o spui cu drag ca tu il iubesti pe Satan, nu e ceva rau care trebuie distrus. Si ortodocsii sunt cei mai mari iubitori si incurajatori ai stiintei. :lol2:

Si totusi, umbla cu cioara vopsita patriarhul grec fiind cel care aprinde lumina de la lampa de inviere si mintind ca vin picaturi de lumina albastra din cer. :lol2:

Mey, Kosty, uite cum radem asa de dimineata. Fa-ti un show matinal la radio, sa radem cu Kosty,  si tranteste de astea, ce zici?

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ca de obicei raspandesti barfe, in schimb nici o dovada. Cred ca te potrivesti cu una din țațele alea de pe la colturi... ''Ai auzit maică? Fata lu cutare am auzit ca ar fi gravida cu altul'' Si din vorba in vorba...ajunge scandal in familie. Pai asta stiu indracitii sa faca. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://stirileprotv.ro/stiri/international/un-episcop-sustine-ca-lumina-sfanta-de-la-ierusalim-este-aprinsa-de-la-o-candela.html

Nicio dovada, huh? Cauta-l pe Samuel Aghoyan, ca asa il cheama pe preotul din interviu, si ai sa vezi ca a participat personal la slujbele de Paste ca reprezentant al patriarhiei Armeniei.

Deci, el a fost acolo, TU NU. Si nici nimeni altcineva din cei care sustineti ca lumina vine miraculos din cer. Nu ai cum sa contrazici ce a spus acest preot, care a fost de fata cand patriarhul grec aprindea lumina de la o lampa.

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×