Sari la conținut
Forum Roportal
hellworld

Cum poti sa iti faci o prietena

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut,

Care dintre voi stiti exact cum poate un baiat simplu sa isi faca o prietena? In ziua de azi este foarte greu ca un baiat simplu sa isi fac o prietena! Ma refeream la baieti deprimati, fricosi, timizi, tristi, retrasi, seriosi care nu arata bine si nu au muschii si multi bani! Problema este ca mai repede prietena isi fac golani adica baieti rai decat cei simpli. Poate cineva sa dea un raspuns bun? Nu este normal ce se intampla in ziua de azi!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La biblioteca ai incercat?

E win-win, chiar daca nu reusesti cu fetele, macar citesti si te faci mai destept.

Editat de Sherlock
  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai nemultumiri in legatura cu tine, nu esti impacat, incepi sa lucrezi la aspectele astea si sa le ajustezi. Facand diferite activitati vei intalni destule fete, dar nu e vorba despre asta. Nu e vorba de ele, am impresia, ci de lipsa increderii in tine, concentrarea numai pe chestiuni negative - pe care le vezi tu ca dezavantaje.

Lucreaza la ce te nemultumeste, vei avea mai multa incredere in tine, iti vei invinge fricile si atunci relatia va veni de la sine. Bafta.

  • Like 4
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 5 ore, hellworld a spus:

 

Ma refeream la baieti deprimati, fricosi, timizi, tristi, retrasi, seriosi care nu arata bine si nu au muschii si multi bani! 

Ce s-a intamplat? Da-ne cateva detalii. Spune-ne cati ani ai? Sa stii ca fiecare-si are perechea lui (perechea care i se potriveste si care-i una singura- potriveala gen: "mos-baba", daca intelegi ce vreau sa spun si acea pereche potrivita chiar exista... si aspectul fizic , banii , faima, diplomele... nu-s pe primul plan...).

Editat de Lucia N
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cati ani ai ? Eu am avut prima gagica la 24 de ani, apoi au inceput sa vina ele carduri-carduri, de nu mai stiu ce sa fac cu atatea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Problema este ca daca esti "deprimat, fricos, timid, trist, retras, si serios" fetele vor fi cele care vor face primul pas inspre tine, iar multe dintre cele care fac primul pas nu prea sint de cursa lunga pentru oameni de genul tau.

Ideea este ca tu sa o alegi pe cea care iti place si ti se potriveste, si nu sa te lasi mereu ales de femei care fac primul pas pentru ca in final vei suferi.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din felul in care te-ai descris indirect, sansele gasirii unei prietene scad simtitor, in principal, din cauza a trei probleme din cele spuse: "deprimati, fricosi, tristi". Nu prea se apropie nimeni de oameni tristi si deprimati.

Sunt insa convinsa ca ai si calitati pe care nu le-ai enumerat aici, din cauza deprimarii si banuiesc, a modestiei. 

Cred ca ar trebui sa iti invingi intai frica, sa actionezi, dar acolo unde merita. Deprimarea si tristetea dispar, momentan, odata cu adrenalina actiunii. Si daca rezultatul e unul multumitor, nu mai revin, pentru ca, presupun ca esti tanar.

Totul e sa stii pe cine sa alegi si de unde. Nici prea prea, nici foarte foarte. O fata linistita, modesta, serioasa. Exista. Cauta un alt anturaj decat cel de pana acum, in care fetele vor doar baieti cu bani, cu muschi si aratosi...

 

 

Editat de sorinaa
  • Like 1
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 21 minute, sorinaa a spus:

Din felul in care te-ai descris indirect, sansele gasirii unei prietene scad simtitor din cauza a doar trei probleme din cele spuse: "deprimati, fricosi, tristi".

Si as mai adauga, si daca te simt ca esti disperat sa iti faci o prietena. Nu arata ca asta este interesul tau, chiar daca nu ai altceva in minte si nu-ti sta gandul decat la sex. Nu te arata disperat ca esti singur, pentru ca genul ala de fete pe care le-ai enumerat in mesaj vor mirosi din prima si te vor juca pe degete, risti sa ajungi intr-un friend zone tu fiind indragostit peste cap si o sa te consumi aiurea emotional, luni sau ani. Nu mai cauta gold digger-ițe, oricat de bine ti s-ar parea tie ca arata, sau oricat de deosebite ti s-ar parea ca ar fi sufleteste de restul pițipoancelor. Cauta pe cineva ca tine.

Gandeste-te bine ce te face pe tine diferit, daca nu chiar ce te face opusul celor cu muschi si bani, si pune asta in valoare, gandeste ca asta este calitatea ta, si atunci o sa aduci spre tine persoana potrivita.

Nu stiu cati ani ai si prin ce cercuri te invarti, dar chiar vrei sa faci parte din cercul celor cu muschi si cu bani, de care stau gagicile cu botox si silicoane atarnate de bicepsi pe motiv de cont bancar gras?

Popularity is overrated, sa stii. Poti sa iti faci o multime de relatii superficiale, dar daca nu e mai mult decat muschii si banii de capul tau, e totul gol.

Editat de Enki
  • Like 4
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Enki, gresit ! Daca e un om care te place, nu conteaza ca esti disperat sau nu, va aprecia ca il/o placi si abia asteapta sa vada asta, ca oricum te placea. Din contra aia se supara daca vede ca esti mai indiferent, deci ce zici tu nu e corect, daca se ajunge ca una sa profite si sa faca rau ca te vede ca o placi f tare, aia nu e om.

Si daca e cazul sa te gandesti "Nu arata ca asta este interesul tau", e clar ca nu esti in ordine deloc, si nu e in ordine nici cu persoana unde vrei sa aplici asta. Ba da, arat ca e interesul meu ca sa vada, si sa vad daca ma place muilt, daca ma place, va aprecia ca e interesu meu si ne vom cupla si poate iesi ceva frumos.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mosotti, greșit. Oricât te-ar plăcea cineva, daca te vede că esti disperat si libidinos din prima si ca sexul e unicul tau scop, te va tine la distanță. Pentru ca primul gand va f asta n-a fu*ut pe nimeni demult, si m-a găsit pe mine sa-si descarce hormonii, nu pe mine ma place, vrea doar sex. O femeie care se respecta cat de cat pe sine nu se va lasa folosita pe post de papusa gonflabila indiferent cat de mult ii place tipul. Dar nah, tu faci cum vrei tu. Succesuri.

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×