Sari la conținut
Forum Roportal
hellworld

Cum poti sa iti faci o prietena

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

1 oră în urmă, Mosotti a spus:

Sa am asa o viata m-as sinucide instant, doamne fereste ! Si partea afectiva si cea materiala trebuie sa se imbine frumos, altfel se numeste dezechilibru si nu e bine deloc, una fara alta nu merge.

Mda, acolo viata este doar 1 copil daca si ala-i lasat sa ajunga sa vada lumina soarelui, ca distractia primeaza si vacantele, doar astea sint scopul vietii in fostele state comuniste!!!

  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 oră în urmă, observant a spus:

Suntem educati la facultati sa ii acceptam pe aborigenii din Papua Noua Guinee ... atunci de ce nu acceptam si pe romanasii nostri care traiesc in case scorojite cu carpete pe pereti, cultura vinului de buturuga si a discutiilor politice la birt, copii facuti pentru ajutoare sociale ...?

Copiii nu sint comandati, ei nu folosesc anticonceptionale din motive religioase sau pur si simplu refuza ce-i contra natura!!!   Daca nu arata ca supermodeli, nu inseamna ca trebuiesc si dispretuiti ca au copiii dupa stilul comunist si accentuat ca fac "sex sobolanesc" sa obtina ajutoare de Stat.   Foarte gresite conceptii sint despre umanitate raspandite prin Romania cum vad, chiar mai rau ca pe vremuri si as fi crezut ca Diplomele de Facultate ajuta la ceva!!!   

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 oră în urmă, Mosotti a spus:

Numa un om bolnav mintal e fericit asa, adica schizo, dar asta ca de fapt el nu se vede asa, se simte rege in mintea lui, de aia e fericit.

Eu consider bolnav si pe cel care scrie asa ceva despre un alt om doar pe considerentul ca are copiii si traieste modest in zona rurala!!!    Mai e mult pana si cei multi din romania vor fi tratati la egal cu restul planetei, sint unii care se gandesc altfel totusi despre semenii lor mai putin norocosi.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 oră în urmă, Mosotti a spus:

... cum sa fi fericit amarat asa, sa dormi cu 101 in camera sa le mirosi vanturile, transpiratia, asculti sforaiturile, sa nu mananci ce vrei, sa nu ai nici un fel de tehnologie, nimic. 

Cand te insori zici DA la o fraza ca esti alturi de ea in bine si rau, iar dupa ce trece Luna de Miere nu-ti mai convine de transpiratie ei???    Nu cred ca ai famile, fiul meu cand era mic ascundea camasa mea de noapte in pat unde dormea in camera lui sa ma simta alturi de el ... se considera in siguranta mai mare cu ceva cunoscut langa el ca nu voiau sa doarma separat in alta incapere.   Daca familia nu te satisface, banii nici atat nu te ajuta sa fi fericit in viata!!!    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 oră în urmă, observant a spus:

Dar cercetatorii au descoperit ca daca un om este expus la basinile partenerei de viata, atunci e mai sanatos. Cica are o explicatie in inhalarea de hidrogen sulfurat.https://stirileprotv.ro/stiri/csid/beneficiile-nebanuite-aduse-de-unul-dintre-cele-mai-neplacute-mirosuri-ne-fereste-de-infarct-cancer-sau-diabet.html

"Mirosul emanat de flatulente este cu siguranta unul care tine lumea la distanta."    Stiu si cercetatorii ceva, au descoperit in final ce pute  :lol2:  se poate folosi metoda ca distantare sociala ca masca NU ajuta in acest caz!!!   A uitat sa zica de opinci si obele, dar zice sexy muzicianul care se simte comfortabil cu mirosul de oaie prin toata casa ca nu fuge sa se spele pe maini la tot pasul ... ca nu-i pasa :lol2: cand mandruta-i langa el!!!

 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 12 ore, The Unknown a spus:

In State e mult mai usor cu prietenia, nu se pun atatea piedici si chestiuni, tinerii abia asteapta sa stea cu cineva inafara de parinti ca vor sa experimenteze viata!!!  Ca-i soldat revenit din misiune sau proaspat graduat de facultate, nu conteaza, religios in misiune cu barmana dublu la varsta si cu 2 copiii mari ... e kosher!!!   O cunostinta s-a maritat cu un soldat de varsta fiului si au trait perfect, l-a adus si pe maica sa in uniune sa nu stea singura in nord si ea s-a trezit cu toata averea familiei drept multumire ca are grija de ei.  Era o femeie foarte talentata in menajare si soacra fiind bolnavicioasa avea nevoie sa fie in companie si langa unicul fiu.   Sute de cazuri am vazut ...

Asta e o explicatie utila. In Romania sunt multe idei preconcepute, asteptari enorme, atitudini rigide. Daca intr-o tara nu exista acestea, atunci relatiile se pot forma foarte usor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 oră în urmă, The Unknown a spus:

Eu am tangenta cu persoane reale din Romania care au mari probleme de a gasi un partner/a de viata si au in jur de 30 de ani.    Ar veni chiar si in America daca eu le-as garanta una-alta si le-as gasi un barbat sau o femeie dupa fanteziile citite undeva sau auzite de la cineva de incredere.  

Aceste fantezii sunt o piedica teribila in calea construirii relatiilor bazate pe toleranta. Si romanului, romancei nu-i scoti fanteziile din cap, ca le-a asimilat de mic/a, strangandu-le de peste tot cu grija, din telenovele, rude, folclor de net, psihologie de cafea, horoscop, ce a mai auzit pe la stiri, prin ziare. Nu poti sa elimini o fantezie fairytale doar pentru ca o arati cu degetul. E fantezia lui/ei, si tine la ea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
3 hours ago, Maeve. said:

Duceti-va la festivalul Tiff sau la Anonimul, cutreierati satele romanesti sau duceti-va la mare!

 

Mosotti

Vezi ca plangaciosii Nicolae si arpad au venit inaintea ta. Au primit sfaturi destule. De bun simt. Tu ai venit dupa. Abbie te-a sfatuit cel mai mult pe tine si Vriies parca. Asa ca mai lasati pariurile forumistice. 

 

 

Hai ca asta-i buna, ii spui tu lui Nicolae sa mearga la mare, cand el a vazut mai bine de juma de planeta. Frate, ai un tupeu extraordinar; ce naiba te califica pe tine in a da sfaturi? Sa-ti iasa ideea asta din cap, cum ca tu ai avea darul de a da sfaturi, si mai ales, de a le lua cineva in serios. Fa un dus cu apa rece. Apropos de mare, na, te pupa Jan de pe canalul mânecii.

 

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nasol sa te afli in vacanta si sa scrii pe forum diagnostice. Nu iei pauza deloc. Atata harnicie pe capul tau. 

 

Se pare ca degeaba va plimbati! Eu oriunde am fost, cand am vrut, tot mi-am gasit iubit! Da' in voi nu exista dragalasenie si umor! 

 

Misto prima poza! De fapt marea cea albastra... Ca voi tot enervanti ramaneti atat in Romania  cat si de pe Canalul Manecii.. 

Editat de Maeve.
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 33 minute, Maeve. a spus:

Eu oriunde am fost, cand am vrut, tot mi-am gasit iubit! 

Hahahahahaha... lol, lol, trololololololol... o fata e suficient sa-i zica unuia "hai sa ne sexam" si si-a facut instant gagic. Nu intelegi deloc cum merge lumea, esti total rupta de realitate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×