Sari la conținut
Forum Roportal
Mert

Noi declarații controversate din partea lui Elon Musk

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Elon Musk declară că până la sfârșitul anului viitor modelele Tesla vor fi echipate cu sisteme autonome foarte avansate, încât șoferii vor putea chiar să adoarmă în timp ce se află la volan.

Elon Musk este cunoscut pentru declarațiile sale pe care le face cu privire la dezvoltarea mașinilor autonome, iar în această săptămână a ieșit în față cu o nouă serie de afirmații pe marginea acestui subiect.

Șeful celor de la Tesla declară că modelele Tesla vor fi echipate cu tehnologii complet autonome până la finalul acestui an, însă admite că pentru moment șoferii trebuie în continuare să fie atenți pentru a interveni în caz de pericol.

"Cred că vom avea condus complet autonom în acest an. Mașina te va găsi într-un loc de parcare, te va prelua și te va duce la destinație fără nicio intervenție. Nu există semn de întrebare, sunt sigur de asta. Totuși, oamenii extrapolează că asta înseamnă că sistemul va funcționa 100%, fără observație, perfect, dar nu este cazul", a declarat el.

Totuși, Elon Musk este de părere că până la finalul anului viitor sistemele autonome vor avansa destul de mult pentru ca șoferii să poată avea și alte activități atunci când se află la volan, inclusiv să adoarmă fără să existe riscul unui accident.

"Când cred că va fi sigur pentru cineva să adoarmă la volan și să se trezească la destinație. Probabil că spre finalul anului viitor", a adăugat Elon Musk.


Sursa Știri auto

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×