Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
sereniti

cand o sa fiu mare vreau sa ma fac......

Recommended Posts

cred ca fiecare dintre noi cand a fost mic a avut un idol.. si si-a dorit sa imite pe cineva anume. tu ce ai vrut sa fii? dar pana la urma lucrurile s-au schimbat si ai ajuns... poate mai bine.. sau nu.. nu asta e important.. ci visele tale din copilarie si adolescenta sunt importante aici.. deci.. tu ce ai vrut sa te faci cand erai mic?

Share this post


Link to post
Share on other sites

La inceput, la o varsta extrem de frageda, dintr-un motiv pe care nu mi-l explic nici acum, imi doream sa devin omul acela care ridica si coboara bariera la o trecere de cale ferata (cum s-or numi aceasta meserie, habar nu am) ;) Cert e ca la inceput asta imi doream sincer - sa cobor si sa ridic bariere , fiind convins ca as fi cel mai fericit om din lume cu o astfel de meserie. Ceva mai tarziu (dar nu cu mult) am schimbat total "macazul" si imi doream sa devin ... cosmonaut (!) Wow. Mult am avut si ideea asta in cap, pana mi-am dat seama ca e cel putin enorm de greu sa ajungi cosmonaut vreodata.

Ce s-o mai lungesc atat, adevarul e ca nu mi-am "indeplinit" niciodata visele astea din copilarie (din fericire :P ) . Intre timp am lucrat la un post de radio local ca redactor muzical . Iar acum lucrez la un ziar, tot local - meserie ce se afla foaaaarte departe de cele pe care le visam in copilarie. Pe viitor ? Ramane de vazut. Cert e insa faptul ca strainatatea imi face cu ochiul tot mai des.

Share this post


Link to post
Share on other sites

;) imi pare rau ca mai exista un astfel de topic.. nu l-am observat... scrie-mi si mie adresa acelui topic ca nu prea il gasesc si vreau sa citesc ce a scris lumea pe acolo. 10x

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×