mudcrab 70 Raportează post Postat Ianuarie 18 (editat) M-am uitat putin la stirile PRO TV sa vad ce se mai emite seara si am vazut vreo cateva reportaje:Reportajul 1: un copil aflat in moarte celebrala internat intr-un spital de stat din cauza neglijentei medicilorReportajul 2: In Romania e ditamai epidemia de gripa, 18 morti de gripa sezoniera la o populatie de 18 milioane de romani e intr-adevar o epidemie mare . E foarte bine ca avertizeaza sa ne facem vaccinul anti-gripal, dar fac prea mult tam-tam. Reportajul 3: un tata si-a omorat fiica dupa ce i-a bagat seringa in vena cu ceva substante chimice , a sugrumat-o si a violat-o, dupa aia a incercat sa se sinucida si el si a ajuns in coma la spital. Reportajul 4: o profa de nu stiu ce materie isi muta elevii dintr-o clasa intr-un laborator din cauza frigului. Vine insa profa de chimie, ii injura, ii cearta, le reproseaza ca ei si-au facut clasa mizerabila, ca sunt niste nesimtiti ca vin sa se incalzeaza in laboratorul ei (desi e dintr-o scoala de stat) si ii trimite inapoi.Reportajul 5: o femeie care pretindea ca are grija de caini maidanezi intr-un ceva adapost improvizat care seamana a depozit comunist putrezit a fugit cu banii. 70 de caini au fost gasiti morti, toti fiind la mila paznicului care venea zilnic sa-i hraneasca cum putea si el.Reportajul 6: un alt infractor acuzat pentru crima , eliberat conditionat, a recidivat.Reportajul 7: nu stiu ce accident auto cu raniti din cauza unui vitezoman idiotReportajul 8: oameni inzapeziti intr-un judet uitat de lumeN-am mai stat sa ascult si reportajul despre ce gafe a mai comis Viorica a noastra sau ce a mai facut Dragnea. Exista si stiri pozitive despre tara asta , dar sunt ignorate . Ştiri pozitiveȘTIRI POZITIVE | caleaeuropeana.roRomania Pozitiva - de bine despre Romania Editat Ianuarie 18 de mudcrab 1 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri