Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Olivia Steer fata-n fata cu medicul pediatru Mihai Craiu la Vorbeste Lumea, despre vaccinuri.

https://protvplus.ro/portal/page/vorbeste-lumea/?video_id=%2Fitempage%2Fvideo%2Fvorbeste-lumea-vaccinurile-pro-sau-contra%2F5c936ebff1620601481bcf9b%2F

 

E pe youtube deja

Spre final, Olivutza spune ceva despre raspunderea penala a celor ce administreaza/produc vaccinuri in cazul decesului sau efectelor adverse grave. De ce nu se pune problema raspunderii penale a celor care prin propaganda lor antivaccin contribuie la cresterea numarului de copii morti din cauza unor boli prevenibile prin vaccinare?

Editat de Enki
  • Like 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cineva a avut rabdarea ca in urma emisiunii Vorbeste lumea cu Olivia Steer invitata, sa ia argument cu argument si sa i-l demonteze (pentru a nu stiu cata oara, deoarece se repeta mereu aceleasi minciuni, dezinformari si idiotenii de-a dreptul), si sa explice bucata cu bucata toate erorile de gandire si logica din argumentatia antivaccinista folosita de olivuta. E un text lung, cu peste 50 de trimiteri atat la studii stiintifice pertinente, cat si la studii invalide si explicatia de ce sunt asa. Recomand lectura cui doreste sa inteleaga si sa invete.

https://opriviresceptica.wordpress.com/2019/03/25/fact-check-olivia-steer-la-vorbeste-lumea/?fbclid=IwAR3SR3V6o2Y-eczhbv8WUS2Xt-R2R-kvJWL4QCWkqq7AThlfTX8BYoA3dzc

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut un sfat dat barbatilor pe fb

Daca faceti sex neprotejat in afara casatoriei, asigurati-va ca tipa e anti-vax

8 ani de pensie alimentara e mai bine decat 18

 

:blow:

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

din Samoa de data asta, ce spune o mama care asteapta sa isi ia copilul in varsta de un an de zile de la morga, unde se afla depusi multi alti copii morti de rujeola. In Samoa in urma epidemiei 76 de oameni au murit in doua luni, dintre care 60 erau copii pana in 4 ani. Orice idiot antivaxxer ar trebui sa citeasca asta, fmm.

https://www.theguardian.com/world/2019/dec/18/these-babies-should-not-have-died-how-the-measles-outbreak-took-hold-in-samoa?fbclid=IwAR2SzX7k-xyMV1xertkP8dfD6kyK2S51g0GJJEtoAD56TQT9w-HLFwl6mII

Editat de Enki
  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu indraznesc sa recomand vaccinul contra Flu sau Influenza ca pentru sezonul urmator este mai puternic decat anul trecut, are 4 componente importante fata din 3 anii trecuti.   Noi am luat ca si copiii ca lucreaza in Departamantul "Sanatate" si primii sint vaccinati mereu.   Ne-au felicitat ca am cerut sa fim vaccinati dinainte de un alt dezastru si cum va apare un vaccin si contra tuse, ne vor anunta.   Pentru pensionari este gratuit si pentru cei asistati, altii au de plata doar o portiune mica din valoare care abia face 3 cafele fanteziste la care se sta la rand si 1 ora si costa 25 de dolari.        

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

România a ajuns rușinea Europei. Ne-am făcut de râs în Uniunea Europeană ... ultimii la vaccinare!!!

V-ati vaccinat sa treceti mai usor iarna???   Doar un pic ustura, si 2 zile e cam grea bratul dar acum in carantina trece timpul repede.   Mai este si cea de tusa si de boli de plamani plus altele.  Nu ezitati sa treceti pe la locuri unde se ofera vaccinurile, sint bani bine cheltuiti. 

https://evz.ro/romania-a-ajuns-rusinea-europei-ne-am-facut-de-ras-in-uniunea-europeana.html

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

No, bine ca am gasit topicul, nu mai deschid altul. Va vaccinati? Sper ca da, insa aveti mare grija la bolile autoimune.

Pe 20 decembrie m-a muscat un caine. Cum rabia se considera eradicata, stapanii de caini nu-s obligati sa-i vaccineze, asa ca, ghici ce? A trebuie sa ma vaccinez eu. Am sunat la doctor, mi-a raspuns asistenta, i-am zis si m-a chemat imediat pentru vaccin. Din pacate, nu s-a uitat in dosarul meu - psoriazis, am interzis si la un banal antibiotic. Nici eu nu m-am gandit sa-i zic, am crezut ca citeste. Pe dreac, la nici cateva ore de la vaccin s-a dezlantuit iadul. 

Va spun doar ca mi-am petrecut sarbatorile urland de durere, la propriu. Am dormit in picioare. O, da, se poate! Singura haina suportata a fost un cearsaf ud, cea mai faina toala de revelion. Sistemul imunitar si-a facut de cap umplandu-ma de tot felul de infectii, pentru care, mdea, nu am voie antibiotic. Am avut febra peste 39,7. 

Acum, problema si dilema. Am fost rejectata de la vaccinul pentru covid, medicul nici nu vrea sa auda de asa risc. Ok, fara acordul medicului nu am cum sa ma vaccinez. Eu imi asum mai degraba acest risc decat sa ma imbolnavesc de covid, vreo forma dupa cum o vrea sistemul meu imunitar tampit, si sa nu pot face tratament corespunzator. Daca e sa crap, oricum crap de la amandoua. 

Am incercat in fel si chip, lucrez cu oameni, imi trebuie vaccin. Vreau sa-mi vad parintii, sa calatoresc... nu-i conving cu nimic. Medicul de familie a fost sincer, a spus sa astept cel putin un an, se stiu foarte putine spre deloc despre reactiile pe care le pot avea oamenii cu boli autoimune, nu s-a ceretat mai deloc in aceasta directie. Si ii este FRICA sa mi-l faca! 

Cacat, scuzati-mi limbajul elevat, mor de nervi! 

 

 

  • Like 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×