AndreiThe_Dark 0 Report post Posted November 6, 2018 Daca sobolanii ar zbura ar fi lilieci..? Ciudat.. Share this post Link to post Share on other sites
Gaslight 1,706 Report post Posted November 12, 2018 Absolut. 1 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 12,999 Report post Posted January 18 Pe la mine se plimba de pe garduri numai pana la mancarea pisicilor!!! Chiar acum le-am observat, ca ma uit in curtea din spatele casei din biroul meu si mai admir pasari colorate, papagali verzi, o forma de porumbel dar mov si alte culori are penele, si deodata vad 4 sobolani. Din cauza ca OMU' hranseste pasarile cerului prin care atrage fiinte nedorite care vin pentru mancare, o saa vem mari probleme cu Primaria ca ne va amenda de ce hranim pasarile cand ei lupta contra lor. Chiar intr-o zi se plangea ca alte pisici mananca mancare uscata al pisicilor, acum stim adevarul dar n-avem cum sa procedam sa nu otravim pisicii nostri. Acum sa avem spor la treaba din care inca n-am avut parte in viata mea!!! Share this post Link to post Share on other sites