Sari la conținut
Forum Roportal
yvero

Cum se manifestă zodiile când au o pasiune pentru tine

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Fiecare persoană are un fel anume de a se manifesta atunci când este îndrăgostită. Unele transmit emoție, altele transmit tăcere. Iată semnele particulare pentru fiecare zodie:

Berbec

Poți să-ți dai seama ușor dacă nativii zodiei Berbec au dezvoltat o pasiune pentru tine. De cele mai multe ori ochii sunt cei care îi trădează pe aceștia. Au o privire admiratoare mereu, indiferent de ce alegi să faci. Te vor susține întotdeauna pentru a-ți arăta că însemni ceva pentru ei.

Taur

E ușor să aflii dacă nativii acestei zodii au o pasiune pentru tine, din simplul fapt ca vor să te facă proprietatea lor. Te vor alinta și complimenta mereu cu “draga mea” sau “frumoasa mea”.

Gemeni

Gemenii sunt personane care se plictisesc repede tocmai de aceea ele sunt nestatornice într-o relație. În ceea ce-i privește, nevoia de schimbare intervine mereu. Atunci când aceștia dezvoltă cu adevărat o pasiune se dedică cu totul unei singure persoane, făcându-le să se simtă mereu speciale.

Rac

Nativii zodiei Rac se manifestă evident atunci când au o pasiune pentru tine. Prin spiritul lor energic și emoția ce îi cuprinde, vei ști cu siguranță că sunt îndrăgostiți. Vor căuta mereu să-ți împlinească orice dorință și vor fi foarte atenți la nevoile tale.

Leu

Vei ști când Leul dezvoltă o pasiune pentru tine din simplul fapt că te va pune mereu pe primul loc. Vrea să te simți bine în preajma lui și luptă pentru a-ți capta atenția întotdeauna.

Fecioară

Nativii acestei zodii vor fi mereu alături de tine, indiferent de situație. Atunci când au o pasiune pentru tine vor dori să vorbiți mereu, să petreceți cât mai mult timp împreună și să vă complimentați cât se poate de mult.

Balanță

Se manifestă în cel mai evident mod, devine un romantic incurabil. Te va complimenta, va dori mereu să-ți ofere cadouri și vei simți până și tu emoția pe care o împărtășește.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător sunt capabili de gesturi nebunești atunci când simt ceva pentru tine. Dacă trebuie să lupte, luptă pentru tine și vor ieși mereu învingători datorită determinării de care dau dovadă.

Scorpion

Vei ști dacă un Scorpion are o pasiune pentru tine atunci când va dori să vă faceți planuri de viitor. Nativii acestei zodii își planifică întotdeauna fiecare detaliu legat de viitorul lor, doar așa se vor simți în siguranță.

Capricorn

Capricornul știe exact cum să-și manifeste atenția către persoana dragă lui. Va dori să petreceți cât mai mult timp împreună și te va surprinde mereu cu câte un gest frumos.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt ușor de citit atunci când dezvoltă o pasiune pentru cineva. Pur și simplu nu-și vor lua ochii de pe tine și vor zâmbi mereu cât ești prin preajmă. Emoția îi cuprinde cu totul atunci când sunt îndrăgostiți.

Pești

Atunci când un Pește simte ceva pentru tine e foarte greu să-ți dai seama deoarece este mereu subtil. Trebue să încerci tu să-ți dai seama de acest lucru deoarece fii sigur că el nu-ți va spune și nu-ți va arăta nimic.

sursa: YVE.ro

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 12 ore, Stu' a spus:

Pah!

Eu nu lupt pt nimeni.

 

Inseamna ca esti in categoria celor care nu trebuie sa lupte. Deci horoscopul are dreptate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hm. Sunt sau nu în acea categorie, eu nu lupt pentru nimeni din principiu. Nici macar pentru prieteni - in sensul de a-i tine aproape de mine.

Cea mai mare eroare de calcul este să lupți pentru un om, orice om. 

Daca nu exista o chimie nativa și o dorință bilaterala de a fi parteneri de drum - mai bine singur, decât chinuit in lupte care te storc de viață, încredere și demnitate. 

Cine spune că mândria nu are de-a face cu iubirea, se referă ori la cazul in care cei oameni nu își ating demnitatea reciproc - caz în care nu este nevoie să îți aperi mândria, or la iubirile bolnăvicioase - de care e indicat sa fugi încă de la primii fiori. Mandria sănătoasă, sa ne înțelegem, nu orgoliul patologic.

Așa sa ne ajute Dumnezeu pe toți.

 

Editat de Stu'

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×