Sari la conținut
Forum Roportal
Lxn

Cine sunt iudeii ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cine sunt acei "Jews", cei pe care îi vâna Hitler? După câte se arată, nu sunt neapărat o națiune sau un grup etnic, nici neapărat o religie. Sunt niște inși care emit pretenția la a fi conducători după "dreptul" care ar fi fost instituit de către Israel, conform cu Geneza cap. 49:

 "8 Iudo, pe tine te vor lăuda fraţii tăi. Mâinile tale să fie în ceafa vrăjmaşilor tăi. Închina-se-vor ţie feciorii tatălui tău.

 9  Pui de leu eşti, Iudo, fiul meu! De la jaf te-ai întors... El a îndoit genunchii şi s-a culcat ca un leu, ca o leoaică... Cine-l va deştepta? 

 10  Nu va lipsi sceptru din Iuda, nici toiag de cârmuitor din coapsele sale, până ce va veni împăciuitorul, Căruia se vor supune popoarele."


Ca să fii precum fiii lui Iuda, trebuie să știi ce spune Biblia despre fiii lui Iuda:

 "... Şi Iuda a luat o soţie pentru Er, întâiul lui născut, al cărei nume era Tamar.
 7  Şi Er, întâiul născut al lui Iuda, era stricat înaintea ochilor Domnului; şi Domnul l-a ucis
8 Și Iuda i-a spus lui Onan: Intră la soţia fratelui tău şi căsătoreşte-te cu ea şi ridică sămânţă fratelui tău.
 9  Şi Onan a ştiut că sămânţa nu va fi a lui; şi s-a întâmplat, când intra la soţia fratelui său, că vărsa sămânţa pe pământ ca nu cumva să dea sămânţă fratelui său.
10  Şi lucrul pe care l-a făcut nu a plăcut Domnului. De aceea l-a ucis şi pe el. "
(Geneza Cap. 38)

*

"Jews" (sau "juice") sunt niște inși care ecuează "sămânța" cu orice mijloace prin care se poate face producție: bani, informații (tehnologii, know-how, etc) și mașini - mijloace care pot să producă ceva în lume. Sunt exact acele "mijloace de producție" pe care socialiștii sau comuniștii le doreau împărțite "clasei muncitoare" (și nu să fie menținute prin violență ca monopol în mâna unei clase "exploatatoare"). Dar "Iudeii", din contră, sunt ceice consideră că mijloacele de producție sunt "sămânța lor", iar oferirea lor către "clasa inferioară" este echivalentă cu "a da sămânța pe jos": un motiv pentru ca Dumnezeul lor să dea pedeapsa cu moartea "fiului risipitor" !

De exemplu, se pare că din acest motiv zace Sorin Ovidiu Vântu în închisoare: pentru că (zice el) a vrut să investească în Republica Moldova. Păi, este deja destul de clar că, în opinia "iudeilor-dumnezeu", Moldova trebuie sărăcită tot mai mult până când ajunge să se închine la NATO/America. Cu niciun chip nu ar fi avut SOV permisiunea să "risipească pe jos" "mijloacele de producție" "ale casei lui Iuda", ci "era obligat de legea leviratului" să "ridice casa fratelui său" investind, adică, în "Tamar". (Asta ar putea fi o cheie pentru cine este "mătușa Tamara" a lui Năstase, un alt mazilit celebru. Chiar așa, tot pentru zamă pe jos?)

În mod interesant, nava de război a Președintelui american, Air Force One, are numele a trei fii ai lui Iuda: Er, Fares, Onan. Al patrulea, Șela, cel promis Tamarei dar pus deoparte, este profeticul Șilo: "Sceptrul nu se va depărta de la Iuda, nici legiuitor dintre picioarele lui, până ce Şilo vine; şi la el va fi adunarea poporului." "The Great Seal" ?

Cât despre al cincilea, Zarak...Cine este acest "băiet Zarak" ? Să fie, de exemplu, cavalerii "Saracen"?
 

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 2 ore, Lxn a spus:

Cine sunt acei "Jews", cei pe care îi vâna Hitler? După câte se arată, nu sunt neapărat o națiune sau un grup etnic, nici neapărat o religie. Sunt niște inși care emit pretenția la a fi conducători după "dreptul" 


 

Nu     toti  evreii  au    fumurile    astea      in     cap.Hitler a    ucis     evrei de     rand, muncitori, medici,  profesori etc.N-am    auzit   ca     printre     victime     sa     se     numere 

Rockfeler, Rotschild sau     alti   rechini      din   Wall Street.

In    plus din    cauza    lui  Europa    de    rasarit     a     cazut   sub     ocuatie    sovietica si     a     suportat    50` de   ani    de      comunism

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oau, mana cereasca pentru iubitorii de jocuri si asemanari de cuvinte si nume, care dealtfel nu au nicio treaba unul cu celalalt.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 10/29/2018 at 5:04 PM, Enki said:

Oau, mana cereasca pentru iubitorii de jocuri si asemanari de cuvinte si nume, care dealtfel nu au nicio treaba unul cu celalalt.

Jocurile de cuvinte sunt folosite de crima  organizată pentru a putea ocoli justiția. Sunt mijloace de comunicare angajate în primul rând de crima internațională.

*

De exemplu, cum se numea rasa promovată de Hitler ca fiind superioară? Iar al doilea fiu al lui Iuda, pentru ce vină a fost pedepsit cu moartea?

*

În zilele noastre sunt la modă alte pociri ale limbii "în interesul verticalei sociale": deexemplu, creștinii și musulmanii, rugându-se des, sunt nu iubitori de Dumnezeu, ci iubitori de petiții: "pedo-fili".

Un termen cu implicații largi, căci "pedo" se referă la lucruri joase: picioare, sol, copii, frimituri....

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pedo

"Pedo-fili" pot fi ceice iubesc gradele inferioare ale masoneriei mai mult decât pe cele superioare.
Gradele inferioare împreună cu ceice nu sunt masoni pot fi pociți în limbajul masonic ca fiind "copii": oameni mai mult sau mai puțin ignoranți, naivi, superstițioși, neglijenți, capricioși. La categoria "copii" intră și imitatorii fără discernământ ai unor comportamente și, în general, toți ceice "dau pe jos" codurile "clasei superioare", adică, fie că ei par a le folosi dar de fapt le înțeleg greșit, la o valoare intelectuală inferioară celei reale, fie se apucă și le "traduc" cum sau cui nu trebuie. 
La eticheta dublă "copii pedofili" intră toți cei "atașați de copilărie", cei care refuză sistematic, din principiu, să se ridice pe o (sau să ridice o) verticală socială secretă: toți egalitariștii. 
Dar printre egalitariști sunt toți aceștia:
-ceice vor ca mijloacele materiale să aparțină de domeniul public (comuniștii)
-ceice vor ca toate funcțiile să fie în domeniul public, adică ceice susțin Republica (Vă amintiți sloganul Republicii Franceze, cel cu "Egalité!...").
-ceice vor ca și toate informațiile de interes public să fie domeniu public, adică ceice susțin Democrația (Cine poate fi "câinele de pază al democrației" dar și "a patra putere în Stat?").

*

Al doilea fiu al lui Iuda ar fi fost omorât pentru că a refuzat "să ridice casa" fratelui său. Iată, deci, că se găsesc în Biblie justificări pentru genocid: "așa ar fi făcut și Dumnezeu".

Asta este dimensiunea genocidului pregătit în prezent, la fel ca și în trecut.

 

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 oră în urmă, Lxn a spus:

 

 

 

Este uluitor ceea ce scrii tu p-aci! Iti folosesc tie in vreun fel aceste interpretari ciudate ale tale sau cui folosesc?!

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt mai deplasate decat alte jocuri de cuvinte, legate de daci si atlanti, Dobrogea si altele de care imi amintesc eu ca am citit pe undeva pe forum, oare la cine...? :o:

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 10/31/2018 at 11:43 AM, LuciaD said:

Este uluitor ceea ce scrii tu p-aci! Iti folosesc tie in vreun fel aceste interpretari ciudate ale tale sau cui folosesc?!

Folosesc nouă ca să înțelegem cum se organizează unele grupuri ce vor să conducă.

Ei bine, munca este mijloc de producție. (Nu doar banii, informația și facilitățile de producție.) Ce rezultă de aici? Că se așteaptă de la fiii lui Iuda să nu "dea mijloacele de producție pe jos", ci să "ridice cu ele casa lui Ar/Er/Ir". (Arienii?) Altfel, sunt omorâți.

Poate de aceea, unii "iudei" evită munca "de jos". Dacă ei cred că munca fizică este "de jos", rezultatul este o clasă de sedentari, dintre care mulți supraponderali. (Ați văzut ce repede se îngrașă mulți când ajung demnitari?)

Ai crede că pot face sport pentru a compensa sedentarismul, dar și acesta poate comporta spaima că poate fi "muncă la sol". Poate de aceea preferă să ridice turnuri și zgârie-nori pentru munca lor tipică, cea de birou (și eventuale săli de fitness).

Ei sunt "biro-crația". Și poate de  aceea numărul exagerat de autoturisme: nu cumva să atingă prea mult solul cu picioarele.

*

Am văzut fructele "muncii lor intelectuale". Este o muncă dedicată mascării și justificării tuturor formelor de crimă ce au ca rezultat menținerea altora "jos".

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 oră în urmă, Lxn a spus:

 

Am văzut fructele "muncii lor intelectuale". Este o muncă dedicată mascării și justificării tuturor formelor de crimă ce au ca rezultat menținerea altora "jos".

Nu, nu-i asa! Nu poti spune asa vrand sa demonstrezi aci "cine sunt iudeii?"(asa cum scrie in topicul descris de catre tine)! Deci nu poti generaliza, ti-am mai spus asta, mai ales ca observam anumite manifestari, ca cele descrise de catre tine si la unii apartinatori acelor popoare sau etnii care locuiesc in acelasi areal cu o anumita natiune!

Cred ca ar fi cazul sa schimbi titlul topicului, deoarece nu poti spune la modul general decat , eventual, " cine sunt  anumiti iudeii?" sau oricum alta formulare, deoarece nu mi se pare drept , deoarece tu dai o conotatie negativa, mai putin luminoasa, prin ceea ce scrii si asa cum apare titlul topicului chiar nu suna bine, sa nu zic altfel! Daca tot ai inceput un astfel de topic, atunci poti sa creezi un echilibru si sa citim si despre prezenta luminoasa a lor sau a unora dintre ei macar!

"... ce parteneriat poate fi intre dreptate si faradelege? Sau ce partasie poate fi intre lumina si intuneric? Ce armonie poate fi intre Mashiach si Belial?" - Rav Saul iin Tarsis

" Natura Cuvantului Tau este adevarul si fiecare judecata a Ta este dreapta pe vecie!" - Regele David

" Ofera compasiunea ce tu doresti sa ti se ofere! Atunci vei avea odihna, onoarea te va insoti oriunde, iar binecuvantarea lui Elohim nu te va parasi niciodata." - R Yehoshua Trifu ( "Elohim este forma gramaticala de plural folosita in Biblie, dar si in ebraica contemporana, pentru numele lui Dumnezeu ca fiind Creator al Universului")- din carte "Menora Printului Aleph"- ed. Limes 2013

Editat de LuciaD
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mnu, e o întrebare simplă, nu una retorică. Tot eu răspund pentru că cineva trebuie să înceapă. Aștept și alte opinii. Ca să nu zic că puțini ar discuta asta.

Sensul primar, etnic, al identității iudaice fiind îndoielnic (cum putem determina cine sunt fii trupești ai lui Iuda?), numele de "iudei" este probabil legat doar de o anumită filosofie, cea tipic iudaică, cum se face și cu numele credincioșilor unei anumite religii. 

Temeiul filosofiei iudaice poate fi găsit, evident, doar în Biblie. Iată că am prezentat până acum câte ceva dintr-o filosofie ce îmi pare că poate fi derivată din Geneza și care chiar pare să explice niște comportamente care au fost și sunt mult manifestate în lume. 

Dar semnul de întrebare rămâne, cel din finalul întrebării, împreună cu toată deschiderea pe care o oferă acestei teme. Pe lângă varianta pe care am introdus-o mai înainte, pot fi susținute și alte sisteme de gândire și de valori care pot purta numele de "iudaism". Uite, de exemplu, dacă trunchiez doctrina la: "zelul de a ridica casa fratelui nostru", iată, aceste cuvinte ar putea fi o filosofie frumoasă, pe care probabil nu o va mai ataca nimeni.

Oricum, măcar un prim pas spre dreptate s-a făcut destul de evident în această prezentare: nu poți traduce evrei în loc de iudei, nici măcar când vorbim despre Holocaust: naziștii aceia se păreau a se considera iudei din "casa lui Ar", pe când iudeii care refuzau să-i ajute erau batjocoriți cu titlul de "Jew" de felul lui Onan, adică forțați să facă munca de jos - niște "onani" sau "anonimi". A observat bine Canaris: era clasa de mijloc și nu cea de sus a iudeilor! Aceștia "aveau ceva" dar "nu dădeau cui trebuie" ci "pe jos".

(Ca simbolistică, observați că a lor înghesuială putea fi consecința lipsei etajelor la clădirile din lagăr. Observați că li se luau toate semnele care îi identificau.)

În fine, cruzimea inexplicabilă cu care au fost măcelăriți aliații lor sovietici...cum o explici? Ei ajutaseră pe "arieni" dar...erau comuniști. "Dumnezeul lui Iuda", în opinia lor, n-ar fi acceptat comunismul.

Iată că ajunge să încadrăm discuția la doar câteva versete din Geneza 38, nici vorbă de toți evreii sau de toată religia mosaică sau de toată Biblia.

*

Revenind la cum sunt fructele birocrației din ultimele secole...unii le văd, alții nu le văd. Ce pot eu să mai fac pentru ceice nu le văd?

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×