Jump to content
Forum Roportal
Marin.a

Ajutor

Rate this topic

Recommended Posts

Buna seara tuturor . Nu știu nici cu ce sa încep , sunt intr-o situația puțin disperata ... Bunicul meu a murit acum 5 săptămâni și in ultima săptămâna îl tot visez , foarte urat .. ma trezesc foarte speriata . Acum doua zile , in visul meu el atunci murea și ma striga pe mine .. Iar astăzi mi-a apărut iar in vis , un vis foarte ciudat pe care nu știu cum sa îl explic clar . Era tot mort , in biserica și avea o foaie pe fata cu numele celor din familie , aceștia fiind in alta camera , eu eram acolo lângă el foarte speriata și așteptam . Și ii tot mișcă cineva foaia pe fata și deodată s a oprit la numele meu . După se făcea ca vine printre noi in camera aceea (sufletului lui ) . Îmi este foarte frica Și sa mai adorm acum sa nu visez iar ceva . Și îmi mai este frica și sa nu cumva sa mi se întâmple ceva . Vreau sa spun ca eu oricum sunt de felul meu foarte speriata și panicata ... și ca am ținut foarte mult la el și sufăr foarte mult de când a murit , ma gândesc numai la el .. ce parere aveți despre toate astea ? As avea nevoie de un sfat / o parere ... mulțumesc și scuze pt cât am scris 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Superstitii, cu cat te gandesti mai mult la semnificatii cu atat mai repede o iei razna. E normal sa-l visezi daca ai tinut la el, o sa treaca in timp.

Eu nu am fost la inmormantrea bunicului meu iar apoi il tot visam suparat, imi cerea apa. N-am patit nimic, au trecut visele dupa cateva saptamani. 

  • Like 2
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare! Îmi pare rău pentru moartea bunicului tău. Și eu am suferit pierderea unor persoane foarte apropiate și îndrăgite. Dar m-a ajutat foarte mult faptul de a citi Biblia, de a afla care este starea morților după ceea ce se spune în Cuvântul lui Dumnezeu. Probabil poate fi de folos și pentru tine. 

Mai concret în Eclesiastul capitolul 9:5,6 se spune: 

Fiindcă cei vii sunt conștienți că vor muri, dar cei morți nu sunt conștienți de nimic și nu mai au nicio răsplată, căci până și amintirea li se uită.  Și iubirea lor și ura lor și gelozia lor au pierit deja și nu mai au parte niciodată de ceea ce se face sub soare”.

Așa cum poți vedea, cei morți nu sunt conștienți de nimic și toate gândurile și sentimentele lor dispar o dată cu viața lor, atunci când mor.

Sper să te fi ajutat. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate fi oricine, nu doar bunicul, care să te anunțe ceva în vis. Totuși, identitatea celui ce te bântuie nu este foarte relevantă.

Niciun motiv de spaimă: este un om care face un efort deosebit ca să te influențeze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×