Sari la conținut
Forum Roportal
roportal

Care este ultima mancare pe care ati mancat-o?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Supa din oase si carne de Vita am preparat intr-o mare parte din ziua de ieri, a iesit foarte buna ca abia ne-am dezlipit de la masa de bucatarie sa nu mancam mult in prostie.

Cateodata are si gust mai bun totul, nu stiu ce a fost atat de bun din tot ce am pus in oala mare dar nu va sta mult timp in frigider.  

Am avut uitat in congelator niste coaste de vita pentru gratar, dar a intervenit o furtuna si nu s-a mai reluat evenimentul dar si rasol 4 bucati si niste fripturi plus gheare de pui si Pipote.

Le-am inghesuit in oala plus zarzavaturile si era plin pana la refuz, ma mir ca n-a dat pe foc dar a durat vreo 6 ore pana s-au fiert toate alea si ne-am aruncat pe oase precum cainii.

Am numit "Cina Cainilor" dinnerul de aseara ca semana pe undeva dupa volumul de oase de toate felurile.   

Doar cele traditionale au intrat in oala cu Apa rece in care am pus 2 foi de Dafin, o lingurita de Saffron,  o lingura de Piper boabe negre, 2 linguri de Sare, 25 de fire mai grose de Patrunjel verde, un pumn de Usturoi sfaramat putin, 6 Cepe mari, 1 Ardei gras Portocaliu si jumatate Verde, 2 Rosii, 6 tulpini de telina groase, 5 Morcovi mari, 3 fire de Pastarnac, o Gulie mare de tot, un cotor de la Conopida si 8 Cartofi rosii, nu prea mari.   Am lasat totul sa fiarba la foc mic si cand am zis ca a fiert destul, am atacat oala, am avut si Sauce de Hrean langa carnea din supa si l-am mancat cu cartofi si restul de bunatati.   Este foarte mare consumator de timp de curatat toate alea si vegheat oala, dar merita fiecare minut pierdut cu preparativul.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×