Jump to content
Forum Roportal
roportal

Care este ultima mancare pe care ati mancat-o?

Rate this topic

Recommended Posts

Burrito ... totul facut de mine inafara de Tortilla.   Are alt gust umplutura de carne decat mexicanii ofera dar eu nu sufar acele arome!!!   Pana si tortilla imi place crocant, nu moale fleasca in gura de la atatea sosuri si coca cruda aproape .  Avem gusturi diferite!!!  Eu folosesc muschi de vita, carne foarte scumpa dar nu cumpar toata vita doar 200 grame si-mi ajunge 3 zile, dar ma ajuta omu' sa nu se "putrezeasca" in frigider, el are alt regim alimentar dat de doctori cu reguli stricte.  Mai adaug si ceapa si usturoi mult la marinat carnea ceea ce alte neamuri de oameni nu fac nici in restaurante, nu adauga nici frunze de Thyme pentru o aroma foarte placuta si apetisanta doar ardei iute primeaza la ei.  Ardei copti de diferite culori si frunze verzi de salate, felii de rosii cruzi si Cilantro tot frunze verzi, dar ceapa prajita ii da acel gust de "vino-ncoa".   

Voiam sa duc la fiul si am incercat reteta ca n-am mai facut de o vreme, dar depinde de cum ma simt, ca mai e de preparat si orez dar si fasole boabe uscate.  E mult de tocat.