Sari la conținut
Forum Roportal
Annka_rap

Box- ce parere aveti?

Postări Recomandate

K sa te lamuresc imi place shi k spectator shi k practicant, un pic mai mult k practicant. Am incercat shi eu mai mule sporturi (inot, baschet, ciclism k si tine am abordat diverse trasee) pt k totdeauna am simtit nevoia sa ma misc shi sa fiu in forma, insa am ramas la box de ceva vreme. Acum parerile sunt impartite pe tema fetelor kre boxeaza dar mie kiar imi place shi in plus pot sa spun k am gasit ceva la care kiar ma descurc (fara sa ma laud sau altceva incerc sa ma justific). Acum ce pot sa spun imi place in primu rand pt k e greu shi la mine cu cat e mai mare provocarea cu atat de mult ma motiveaza - depinde shi de persoana. Am avut destule meciuri pana akum -numai amicale, nimic oficial- shi momentan ma pregatesc pt campionatu romaniei din iulie shi poate am ceva noroc sa intru la lot. Momentan nu planuiesc sa imi fac cariera pe kestia asta, dar niciodata nu se stie :senile:

Acum parerea mea despre cei carora nu le plac boxeritzele e poate pentru k cred k sunt agresive din fire shi baietzoase dar sa stii k din cate fete am vazut kre boxeaza foarte putine sunt asha. Nici eu nu sunt dura de felu meu deloc kiar sunt copilaroasa, mai rebela shi vesela in general. Ma imbrac de obicei larg pt k imi place rap'ul dar asha nu sunt baietzoasa kiar recunosc k din cand in cand mai am shi eu fitzele mele de domnishoara :roll: Vreau sa spun k nu sportul pe care il practici te caracterizeaza....

Am sa-ti tin pumnii. Doresc sa ai parte de multe satisfactii. Pentru ca daca faci atita miscare in fond meriti, esti o fata activa cum vezi tot mai putine in zilele noastre. Un pont : daca ai un meci important fa tot posibilul sa ai detasarea pe care o ai la antrenament, la un simplu sparing. Bafta!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum nu stiu ce parere aveti voi dar mie mi se pare k pubicul nu e destul de informat asupra acestui sport.... Mie una imi place :focus: chiar dak multora li se pare ciudat k unei fete sa'i placa boxul...astept parerile voastre...

 

dupa ce il practici mai multi ani nu cred ca este o placere.

 

am vrut si eu sa ma apuc de box acum cativa ani dar am inteles ca trebuia sa-mi fac ceva la nas asa ca am renuntat. oricum imi place sa vad meciuri de box la tv asa ca ma multumesc cu atat deocamdata.

 

bravo tie esti destept ,eu am inceput la 14 ani cu boxul am terminat la 21 dupa ce am terminat armata ,am inceput kiokusin 14 ani dupa aia kikbox pina ce am ajuns la mangalia la cupa mari negre. unde,dupa ce am ajuns la podea de 3 ori am ajuns la concluzia ca am pierdut cei mai frumosi ani ai vieti practicind un sport care nu avea ce cauta in viata mea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

... Mda. Te-ai grabit sa postezi clipul cu finalul meciului dintre Lewis si Tyson. In acel meci Mike Tyson era deja obosit, prost antrenat si hartuit din toate partile.

Din nefericire pentru el, nu a stiut sa se retraga la timp si nu a stiut sa-si gestioneze averea.

Pentru mine, Mike Tyson este masina perfecta de lupta, boxerul cel mai exploziv, cel mai feroce si cu cea mai buna coordonare din toata istoria acestui sport.

Ma inclin.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×