Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Da, mizerie crunta, sa stii ca ti se citesc usor lipsa de experienta, nasul pe sus nejustificat alternat cu begging :)), blocajele mentale puerile. Nu stii cum se face.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

S.a terminat, nu ma vrea.A fost asa ca o joaca pentru el.Am sa plang, si apoi i.mi revin.Cred ca este mai bine sa stau singura un timp.Asa umilinta nu mi.am mai luat..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cind intrii intr-o relatie nu sari cu ochii inchisi ca intr-o cascada, ci impui limite si urmaresti reactia si comportamentul celuilalt. Prin limite inteleg sa iti pastrezi coloana vertebrala si sa spui nu atunci cind nu doresti sa faci ceva.

De asemenea, nu mai incerca sa grabesti lucrurile (inclusiv sexul, ca nu moare nimeni daca nu face sex de la prima intilnire sau de la a doua) si nu mai incerca sa pui presiune pe partener. 

Impresia mea este ca toate relatiile tale esueaza deoarece la inceput nu impui nicio limita, iar dupa un timp te schimbi si pui presiune pe partener pentru ca lucrurile sa evolueze cum iti doresti tu.

Cum spuneam, ar trebui sa procedezi exact invers, si anume sa impui limite de la inceput si sa-i spui sau sa-i arati partenerului cam ce asteptari tu de la o relatie. Jucind cu cartile pe fata celalalt se poate merge in continuare sau se poate retrage de la inceput si astfel nimeni nu va avea de suferit.

Dintr-o relatie care este la inceput nu trebuie sa iesi cind lucrurile au ajuns de nesuportat, ci mult mai devreme. Astfel, trebuie sa ai intelepciunea si rabdarea sa gasesti un om cu care te potrivesti din cit mai multe puncte de vedere si sa nu te agati de primul venit doar pentru ca-i bun la pat.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 6 ore, M1elena a spus:

S.a terminat, nu ma vrea.

Ai grija sa nu-ti schimbi parerea chiar daca vine cu ceva atractiv dupa o vreme cand iar are chef de distractie!!!   Trebuie sa decizi ca-l stergi si de pe telefon si nu cauti sa te intalnesti cu el din gresala.   Nu mai raspunzi nici la salutul lui ... nimic din partea lui nu te mai intereseaza si nu dai explicatii la versori sau prieteni despre voi!!! 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ii dati sfaturi degeaba, mielena va actiona tot hormonal. Ea intai verifica potrivirea sexuala si dupa aceea, daca potrivirea este pozitiva, se va gandi la relatie.

Poate o sa-i iasa pana la urma.

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu actionez hormonal.Am gresit ca nu am impus limite de la inceput sa stie si el ce vreau eu.Ar' fii trebuit sa astept sa.l cunosc mai bine.Dar nu meritam asa tratament chiar nu am facut nimic gresit  fata de el.Parca a astepta sa ne certam sa  i.mi zica la revedere.La urmatorul  am sa citesc ce am scris aici sa nu uit si sa nu mai repet aceleasi greseli.

Editat de M1elena

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 14.08.2018 la 13:27, M1elena a spus:

Dar nu meritam asa tratament chiar nu am facut nimic gresit  fata de el.

Ba îl meritai, nu te mai victimiza.

 Il meritai,  Nu pentru că ai fi făcut ceva gresit fata de el, ci pentru că ai gresit față de tine.

Ai gresit cand ai permis unei prelungiri de organ genital să te folosească pentru sex, ignorand semnele și semnalele( pe care sigur le-ai văzut, că tipul prea semnaliza, și refuz să cred că esti retardă) mintindu-te că, cu ceea ce ai tu intre picioare sigur poți schimba situația in favoarea ta. 

Se pare că rețeta asta a succesului nu este pentru tine, încearcă altfel. 

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oricum nu mai conteaza acum.Am mai vorbit, si mi.a spus ca nu vrea sa ma raneasca si de asta s.a indepartat de mine ca nu stie cum s.a gandeasca acum, deoarece eu nu i.am spus nimic de relatie cum vad eu lucrurile la inceput.Personal cred ca nu ma vroia doar pentru sex, deoarece cred ca nu se retragea daca vroia in continuare asta.Ma vrea dar acum nu poate cum i mi doresc eu.El vrea garantii ca o sa stau cu el si o sa ma mut la el in tara, iar eu nu ma vad traind cu cultura, restrictiile si obiceiurile lor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×