Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Familia nu are ce căuta în relația de cuplu - aceasta este prima lege dată de Creator oamenilor pe care i-a creat, conform Bibliei:

Gen 2:24 De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va uni cu femeia sa şi vor fi amândoi un trup.

După ce scăpați de condiționările altora, conform acestei legi, care, din câte putem aprecia, eliberează, veți putea judeca limpede cine ce anume a greșit și ce anume vreți să faceți împreună.

Tu vrei să ai pe alții drept martori (că îți dă el cât vrei?), el vrea să controleze ce alți martori are la ce anume. Parcă aveți mai mult a face cu alții decât între voi. Mai este până la un cuplu.

Corect este să căutați mai întâi societatea oamenilor, iar acolo veți putea forma cupluri după legile date oamenilor.

 

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 9 ore, M1elena a spus:

Poate ca este prea mic si cer eu prea mult ... daca de la inceput nu vrea sa avem o relatie serioasa nici nu o sa fie..poate nu este pregatit.

Tu vrei un barbat iar asta e un copil, ca la 20 de ani inca este un adolescent care experimenteaza viata departe de ochiul parintilor, de care depinde  financiar 100%!!!

Relatie serioasa???  ma faci sa rad, iti convine ca e naiv, sau se preface, la ce draq' sa fie pregatit???    Se pregateste sa fie un doctor, asta e telul lui, nu femei mature.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Problema mea este atitudinea lui schimbata, comportamentul si nu inteleg de ce...in.asa scurt timp.Din discutiile cu el, pentru el totul este la fel dar eu simt ca nu este asa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

El nu va discuta in viata lui despre tine cu parinti!!!   In comunitatile de evrei nu dragostea primeaza ci afacerea.   Cand el termina scoala, vin oferte din State pentru el de la evrei putred de bogati care ofera pe langa o fata foarte tanara si frumoasa, o groaza de milioane de dolari in imobiliar si altele.  Pentru el tu esti doar o femeie de consumatie, de asta isi schimba atitudinea, ca sa intelegi pana unde te poti extinde ci ideea locala "relatie".   Ar trebui sa citesti cate ceva despre asta, ca refuzi sa iei la cunostinta adevarul.

 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Comportamentul meu a ramas la fel.De cand a venit din Israel este mai rece, distant nu mai comunicam  cum faceam inainte, inainte nu uita sa ma sune.Simt ca este mai indiferent.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu n-as pierde timpul cu el, pe vremuri in comunism erau intresati sa se casatoreasca cu fete catolice sa plece din Romania, dar prin Grecia sau Turcia cereau Azil Politic American ca ea nefiind evreica, va fi persecutata in Israel, si erua primiti ca refugiati.   Acolo dupa o vreme se desparteau ca el avea legaturile personale cu comunitatea evreiasca unde ea nu era binevenita.   Azi insa, nu mai este necesar aceasta combinatie.   E dupa tine, dar sa nu te lasi ranita prea mult, ca nu se merita, si sa nu incepe relatia urmatoare sa povestesti despre aceasta aventura, o sa iesi mai bine!!! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu imi doresc doar o simpla aventura dar nu stiu de ce imi spune ca nu poate o relatie acum ca este mic.Dar mai tarziu o sa avem.Ma simt nesigura, adica a.si putea sta cu el iar apoi sa plece in tara lui fara sa imi zica nimic.Nu mi.asi dori sa pierd niste ani aiurea cu cineva care nu am nici un viitor, mai bine singura.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×