Sari la conținut
Forum Roportal
cosmopolitan ash

Kid of speed - cu motocicleta prin Cernobil

Postări Recomandate

Ce ar mai fi spus in fata unei asemenea tragedii. Cuvintele palesc in fata imaginilor, nu atat cutremuratoare cat dezolante prin absurdul lor .Statuia lui Prometeu dislocata din centrul orasului nu face altceva decat sa ne arate inca odata ca Zeii la-au invins pe miticul erou grec si ca nu le este dat muritorilor sa fie egali cu ei . Focul este vesnic si numai Divinitatea il poate aprinde. Daca incerci sa i te substitui rezultatele sunt tragice. Razbunarea nu cunoaste limite.

Cea mai incarcata de mesaj mi sa-a parut imaginea cu discul din vinil spart in care era gravata "Sonata Lunii" de Beethoven. Ea da maretie intregii tragedii la fel ca in cele antice.Nu vi se pare?

Nu trebuie trecut sub tacere curajul nebun al acestui tanar care ne-a facut partasi ,prin imaginile cu valoare de document pe care ni le-a prezentat ,la tragedia orasului fantoma(acum) Cernobal. Pentru ca sa nu uitam in momentul dezastrului era plin de viata ,populat de oameni ca noi ,ca mine ,ca tine despre care ne este teama sa ne gandim ce au devenit dupa aceea.

O mare parte in mod cert fantome care bantuie orasul blestemat in cautarea raspunsului la intrebarea vesnica "de ce?"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×