Sari la conținut
Forum Roportal
Lxn

Poliția politică și torționarismul în prezent

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nu știu cine este, nici dacă sunt români, dar, citind articole despre aceste instituții care trebuia să ne protejeze că ar fi coalizat sub forma unei masonerii, gândesc că au avut un motiv serios ca sā strice granițele dintre ele - este ceva similar cu protocolizarea secretă. Este fascizare a statului. Utilă, cui? Că eu, ca torturat, nu pot spune că am fost respectat ca cetățean.

De-a lungul anilor de tortură am observat doar că "ei"  ar avea ură împotriva Germaniei, a cărei limbă nu m-au lăsat s-o învăț, că sunt pro engleză, slab pro-francezi și în general anti UE. Par că au un naționalism românesc, care poate fi populism. Sunt blasfemiatori și par a fi pro-masonerie.

 

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
23 hours ago, LuciaD said:

este ca si cum ai spune despre tot poporul roman ca ar fi in totalitate asa cum sunt unii nelegiuiti

Construirea și servirea statului fascist, care organizează sclavia generală, terorismul, falsificarea istoriei și războaiele de agresiune se constituie în crimă împotriva umanității.

Vinovații? Dau la o parte dintre respinsabili pe minori, pe tinerii care n-au avut timp să se instruiască în politică și rămân cu cetățenii români de pe teritoriul României care au vârsta, să zicem, de peste 37-40 de ani, deoarece pot fi considerați complici conștienți la aceste crime, chiar și cu capul în nisip de ar fi stat băgați: sunt contribuabili la bugetul fascist, militari, funcționari ai statului, ajutoare ale lor care chiar nu vor să știe cum sunt întreținute.

Ignorarea problemei nu este o scuză în fața umanității!

Pentru salvarea umanității, locul complicilor acestora nu poate fi altul decât în închisori cu muncă forțată. (Legați fiind cu creierul la sateliții americani ei ar putea lucra pentru terorismul mondial chiar și din pușcării în caz că nu li se impune o altă ocupație. Până la eliminarea SUA ei pot lucra pentru programele de înlocuire a gândirii a numeroși copii și a altor persoane vulnerabile din toată lumea cu o gândire falsificată, străină de interesele lor, care le este dictată prin mașina de înrobire mentală americană).

V-am prezentat realitatea tehnologică militară, cât și o soluție cinstită și sustenabilă la acest război de înrobire. Dacă vreți să vă pierdeți viața voastră și a multor altora cu orice alte presupuneri, este responsabilitatea voastră.

Înțelegeți bine dacă înțelegeți că războiul acesta mondial este mai periculos decât celelate fiind mult mai insidios și mai greu de eliminat, că este în desfășurare și se află chiar într-o fază destul de avansată. Cei mai mulți cetățeni sunt complici pentru că nu vor măcar să știe de el.

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  1. Stilul tau seamana cu  reincarnarea lui Hitler.
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu condamn fascismul și sunt reîncarnarea celor de la Nurnberg, cu diferența, este adevărat, că poporul român și-a asumat responsabilitatea pentru ce face "țara lui". Nu pot să-i accept caracterul național suveran și să nu trag la răspundere decât pe câțiva.

1989 a fost acel moment delicat când românii s-au declarat capabili să înlăture guvernele trădătoare și să își asume eventualele viitoare crime ale Statului Român pe care îl conduc în mod democratic și îl servesc nesiliți de nimeni.

Hitler și-a trădat poporul cu articolul 48 pe care acel popor îl acceptase în Constituția de atunci (impusă de cei care i-au înfrânt în război?) dar noi nu avem niciun "articol 48", deci nu putem avea dictatură responsabilă pentru crime, ci doar o complicitate generalizată întru crimă.

Pe lângă și prin această Constituție, românii din România își asumă angajamentele internaționale... în care, ca să vezi, mă încredeam chiar și eu, ce să vorbim de alte miliarde de oameni.

Eu nu pot să confirm absolvirea de către români a examenului de maturitate care i-ar constitui ca popor responsabil.

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Noi suntem cei care mereu caută timp, energie, bani...de aceea nu ne putem închipui că pe lumea asta există unii care chiar te urmăresc 24/7 și fac asta numai și numai ca să îți maximizeze suferința de care ai parte într-o viață.

Dar ei există! Și sunt mulți! Și au "cu ce"!

Cine sunt aceștia? Noi îi cunoaștem după porecle precum Unchiul Scam (care mereu se plânge că nu-i ajunge, mai ales recunoștința victimelor, că bugetul bate spre un trilion anual), Securitatea (de care nu scăpăm cu nicio Revoluție) etc. 

Dar eu zic: hai să-i numim după scopuri. Maximizarea urii și suferinței pe Pământ, la ce ar putea folosi? Poate că pur și simplu vor să își vândă scump chiar și stropul de paliativ pe care îl pot oferi tot ei pentru durerea ce o produc?

 Sau poate că vor ca oamenii să nu vrea să se mai nască? Cine știe, poate vor să curețe Pământul de oameni, ca să le rămână lor.

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

După ce au chinuit pe mama cu dureri de cap din tinerețe și până la uciderea ei, torționarii fac demonstrații cu dureri de cap "la o apăsare de buton" și la mine. Ei! Ca să vezi ce aveam noi în dotare!

O fi din cauză că mama a făcut serviciul militar? Mă gândesc: ca ce chestie se cred securiștii aceștia proprietari de sclavi? Trebuia să fie undeva un jurământ prin care omul să își piardă demnitatea. Dar asta a fost în trecut. În prezent, torționarii nu mai au nevoie de păcăleala cu jurământul: o calomnie este la fel de bună.

Ei nu pricep că eu, deja, pe filosofia lor, pe staborul și pe judecata lor nu mai pot da doi bani, chiar și puteri dumnezeiești de mi-ar arăta? Măcar pentru că știu ce-au făcut cu mama, un om pe de-a întregul normal, harnic și cinstit, pentru așa-zisul motiv de "a-și fi părăsit casa". Pomul lor se cunoaște după roade.

Ce fel de casă, "dragilor"? Așa-i că vi s-a înfundat schema de tâlhărie asupra României atunci când a intrat în UE?

Are cosa nostra brațe peste tot în UE, dar deja îmbucătura aceasta este prea mare pentru pirații anglo-americani și cele câteva vreascuri din alte nații pe care și le-au adăugat în coadă, ca să țină căldurică și vestmânt vânei sclavagismului.

....

Ei! și ce dacă torționarii își expun oftica împotriva unui cetățean care îndrăznește să fie liber și să muncească ceva cinstit și nu colaborarea cu securitatea, despre care, cu destule dovezi, am constatat că nu este decât tâlhărie. Poate să fluture unchiul cât vrea afișul cu "I want you", nu mai vin fraierii.

Mai trag acești vechi fasciști de barba României până când o să ramână cu ea în mână, iar ei nu pot ajunge decât la închisoare. Mândria aceasta absurdă, de a fi de buni torționari, îi poate trimite cel mult în manualele DSM, dar nu îi poate ține la nesfârșit în cartea de istorie.

Impresionează doar tehnologia pe care su furat-o. În rest, nici ei n-au intrat în Paradis, nici pe alții nu i-ai lăsat. Căci aceasta a fost singura lor reușită: chiara

 

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×