Sari la conținut
Forum Roportal
Welney

What lurks?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

 

Armata americană nu produce doar războaie evidente şi genocidul pe care îl ştim din presă, ci veteranii săi sunt în mare parte torturaţi până la gradul că 2% dintre ei se sinucid, iar ceilalţi (cam departe de (mai) fi voluntari) sunt siliţi a participa la constructia unei închisori neuronale mondiale!

Cel puţin, asta deduc eu din PTSD-ul a mioane de veterani şi din angajarea celorlalţi în ceva numit "companii militare private"...un lucru contra naturii, în opinia mea.

 

La fel ca şi Justiţia, Securitatea este interes strategic naţional şi nu are cum fi privatizată. Guvernele ce au tolerat securitatea privată au trădat deja interesul naţional şi democraţia, pentru cine? Cum a apărut sumedenia de firme înarmate nu doar cu arme vizibile dar şi cu sisteme de control neuronal? Ei învârt mulţi bani şi pot scăpa cu ceva mită de unele controale. Aşa că par cel mult că ar fi nişte informatori benigni ai Statului. Dar sunt ei? Şi unde este controlul poporului în această schemă de control cerebral asupra civililor care este mult "overpowered"?

 

Nu doar "companii de securitate" sunt parte din reţeaua de spionaj, manipulare şi tortură, dar şi taximetrişti, diverse firme de utilităţi: curent, gaze, igienă, plus producători auto...toţi aceştia depăşesc, după raţiunea mea capacitatea Poliţiei sau a Justiţiei de a controla respectarea legii.

Se pare că Statul de Drept este compromis în diverse grade cam peste tot. (Doar dorinţa "NWO" de a rămâne întrucâtva acoperită mai păstrează Statele ca faţadă.)

 

Mulţimea agenţilor de orice denumire, din câte am înţeles, se întâlnesc ca să se organizeze sub umbrela a ceva numit "masonerie", împreună cu servicii secrete, doctori, politicieni etc. Ei construiesc astfel o piramidă sclavagistă, fără nicio legătură cu valorile oficiale ale societăţii. Problema este că asta nu DOAR îi "afectează" pe "profani", dar îi include în convenţii ca SCLAVI.

 

"Afacerile prin ţeava armei": trafic de sclavi şi experimente de deformare militară, asta fac unii dintre ei, inclusiv asupra copiilor...manipulare, terorism, spionaj, forţări "taxe de protecţie".

Efectul macroeconomic este aservirea economiei ţărilor "păzite" de masoneria NWO către economia SUA, care la rând ei este dedicată unchiului Sam. Tot el este, deci, cel implicat în forţarea unor afaceri care să crească USD, dar şi celor care duc la micşorarea celorlalte valute, "servind" astfel posesiile altora către americani aparent legal.

 

Aşa ne întoarcem în acelaşi unghi şi se închide cercul vicios care ne strânge pe toţi în fascia sclavagismului.

 

 

 

Anglo-americanii distrug orice stat "cultivând" minorităţile religioase sau etnice ca pe o pana care, umflându-se, despică trunchiul. Le dă informaţii, arme psihotronice, bani. Urmează războiul civil şi apoi "reconstrucţia" sau "investiţiile" străine după caz.

 

Poate de aceea încă mai sunt dopate statele creștine cu islamişti: din lipsă de suficiente minorităţi problematice.

 

DAR coruperea lor este de mai mult timp începută.

 

De exemplu, Ro a putut fi speriată cu iredentismul maghiar ca să adere la NATO "şi ea, nu doar Ungaria". Etnia romă a putut măcina România cu sprijin masonic extern, deoarece ei sunt uşor coruptibili de satanism/psihotronică, neavând scrupule de creştini.

 

La asta se adaugă cultivarea oricăror grupări păgâne: orientalişti (care, când vine vorba de karma, acceptă ca normale nu doar lucruri cam paranormale ci şi unele cam morbide), "nordişti" (care dezgroapă păgânismul de unde pe nedrept îl aruncase invadatorul creştin, cu inocentul scop de vrăjitorescă re-îndreptăţire a celui "cu adevărat mai tare şi "mai sănătos")...Multe divizări, aceeaşi tactică: "despicable" people. Astfel de populaţie nu are cum alcătui nici măcar umanitatea însăşi, ca specie stabilă, viabilă, liberă, demnă. D-apoi un stat suveran, la concurenţă cu altele.

 

Toţi divizaţii sunt apoi "reconstruiţi" sub presiunea piramidei masonice.

 

Ei n-au cum alcătui un popor. Ce aşteptăm de la democraţie, preşedinte, alţi reprezentanţi? AI CUI reprezentanţi, că majoritatea românilor nu vor decât bani pentru ca să îşi cumpere "farmece" de tot felul? N-au viziunea de ansamblu asupra umanităţii, nici scara valorilor care rezultă din această viziune. Şi cine îi va educa cu adevărat, dacă preoţii au ratat şansa?

 

Cam asta este distanţa de la ce suntem la ce am fi vrut să fim dar n-am avut răbdare să înţelegem cum.

 

Una este să fie divergenţe într-un popor, alta să nu aibă NIMIC ca opinie comună.

 

Valori comune absolute sunt necesare când se creează umanitatea. (O spune religia.) Altele, adăugate lângă acestea, creează un anumit popor.

Altele, încă, adugate la primele două seturi de valori, creează o organizaţie: un partid, o anumită sectă, un ONG, o companie. Acestea din urmă sunt valori relativ mai speculative, chestiuni de credinţă sau viziune mai aparte.

 

Important este ca aceste trei etaje valorice să nu se excludă, ci să se subordoneze. Ele se armonizează şi îşi respectă ierarhia.

 

Altfel, rezultă haos şi din el nu poate ieşi decât, cel mult, un singur "alt fel" de ordine: sclavia, cu toate ororile ei.

Şi când sau cum vor face sclavii moderni, NEURONALI, revoltă? Cum se vor ibera vreodată?

 

"Eroii" societăţii noastre sunt cel mult nişte cascadori (de la "casca" de control mental), guvernanţii sunt nişte trădători pentru că nu raportează că suntem sub atac (decât aşa, pentru cei ce deja ştiu), poporul - o sumă de secte care îşi caută refugiul sub diverse pietre, fiind apoi zdrobiţi sub ele.

 

Cred că românii ar trebui să profite de zestrea lor genetică cultivând egalitatea cu toţi europenii întrîun cadru legal comun. În vechea îngrăditură naţională suntem ineficienţi.

Dar trebuie să păstrăm atenţia la ierarhia valorilor, ca să construim drept, nu să ne irosim construind ceea ce vor nişte anti-oameni.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×