Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cum vedeti voi dependenta de parinti?Am cunoscut un barbat de 33 de ani, toate bune si frumoase pana cand a refuzat sa ne mutam impreuna.Motivul este ca vrea sa petreaca cat mai mult timp cu mama lui,iar fiecare decizie mai importanta trebuie dezbatuta cu ea.El si-a gasit si un job in strainatate si nimic gresit fiecare ne dorim ceea ce este mai bine pentru noi.Dar inainte sa afle ca o sa plece tot nu vroia sa se mute motivul fiind mama lui.El locuieste doar cu ea.Eu personal cred ca ea il foloseste pentru confortul ei de a nu ramane singura.

Editat de M1elena

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

El locuieste doar cu ea.  Eu personal cred ca ea il foloseste pentru confortul ei de a nu ramane singura.

Nu pot imagina asa ceva la varsta 33 de ani in ziua de azi intre oameni sanatosi.  Are si el partea lui in ecuatia asta, trebuie observat bine ce intentii are.  Eu-l consider bolnav.

Cunosc la fel o mama si fiu care locuiesc impreuna, el n-are drept sa conduca masina din cauza unei conditii mentale dar poate lucra si mama-l duce si aduce de la munca.

Eu m-as indeparta de la fiinte diferiti de comportare normala.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa ce a terminat fosta relatie a vrut sa locuiasca cu mama lui.Eu cred ca normal era singur.A facut si credit pentru ea sa o ajute in loc sa faca ceva pentru el.Dar cand a zis ca nu poate sa ne mutam ca vrea sa mai stea cu mama lui pana pleaca la job in strainatate si ca trebuie sa se sfatuiasca cu ea prima data am ramas socata.Adica ce relatie este asta in care el a preluat responsabilitatile tatalui si ea il trateaza ca pe un copil si l-a facut dependenta de ea.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un adult nu se poate poseda doar cu vorbe maternale daca ajunge la o varsta oarecare, e parerea mea.   

 

Am si eu fiu, dar s-a mutat asa de repede din casa desi ne iubeste, dar voia singur viata la 23 de ani, imediat dupa ce a terminat facultatea.  

Defapt si pentru anii de facultate locuia deja acolo langa scoala sa fie mai putin de condus si pierdut pe drumuri.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa este normal cred.Dupa servici il suna sa faca cumparaturile, de cateva ori l-am intrebat si el spunea ca bea bere cu mama.Si cand a stat un weekend la mine la sunat sa-l intrebe daca este bine.Tot ce face, deciziile mai importante mie mi se pare ca are nevoie de aprobare.Adica daca era un om independent nu gandea ca numai daca sta cu mama lui poate sa aiba o relatie frumoasa din potriva.Ceea ce nu inteleg eu de ce are comportamentul acesta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ceea ce nu inteleg eu de ce are comportamentul acesta.

Incerc sa-ti spun ca are o conditie/boala sau poate nu ma exprim destul de profesional, dar este inafara limitei acceptate de la un barbat de 33 de ani!!!

Multi nu sint diagnozati dar au ceva defect cu care pot trai dar nu convine la oricine.   Imagineaza daca-i moare mama ... suportul moral si al vietii ... 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai cum sa poata trai cineva cu un astfel de om, daca lumea lui si cea ce face se invarte in functie de mama lui.Daca nu o sa mai aiba suportul moral al vietii lui cred ca o sa fie daramat psihic, incapabil sa de a lua propiile decizii sau o sa faca lucrurile gresit.Stand la adapost si iesind singur in lume nu o sa-i fie usor.Am incercat sa-i explic anumite lucruri dar degeaba .Concluzia lui a fost ca mama lui o sa-l ajute cand o sa aiba nevoie, nu ca dînsa este o egoista prin faptul ca a plasat asupra lui responsabilitatile ei si nu-i face bine dimpotriva rau.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oamenii pot locui cu parintii fara sa fie neaparat dependenti financiar sau emotional de acestia.

 

Nu mi se pare nimic in neregula faptul ca ea il suna sa faca niste cumparaturi dupa serviciu. Oamenii se ajuta unul pe celalalt, mai ales cind locuiesc impreuna.

 

De asemenea, nu mi se pare nimic in neregula faptul ca se sfatuieste in chestiile importante cu mama lui. Uneori e bine sa auzim o a doua parere.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×