Sari la conținut
Forum Roportal
Welney

Se pregăteşte o istorie falsă?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mi se pare că principala lovitură a NWO din acest secol este să falsifice toată istoria. De exemplu, să arunce pe statele asiatice vina pentru toate crimele făcute cu arme psihotronice: spionaj, tortură, telecomandă cerebrală, asasinate, boli artificiale, genocid. Tot "satanismul" acesta absoarbe fonduri uriaşe, care, evident pentru noi, pot fi injectate doar de binomul Fed-Sam, cu monopolul său asupra inflaţiei nelimitate a dolarului (jefuire a întregului mapamond) şi asupra armelor care pot forţa pe toţi politicienii şi afaceriştii să primească dolarul ca valută mondială(chit că ştiu că vor fi taxaţi prin inflaţie). Dar, pentru că tâlharia aceasta este acoperită de mass media, o înşelătorie generală cu privire la istoria mondială, o chestie ce pare imposibilă astăzi, o minciună cu privire la sursa terorismului, va fi posibilă în viitor.

 

Dacă azi ştim cam toţi că SUA are banii şi tehnologia pentru a executa toate aceste operaţiuni, iar războaiele lor convenţionale confirmă pe faţă că asta este "politica lor externă", totuşi, peste douăzeci-treizeci de ani, cu memoria estompată sau chiar ştearsă, cu actualii martori morţi şi copiii de azi bombardaţi tot timpul cu minciuni şi meme-uri a căror semnificaţie multiplă poate fi cu uşurinţă reinterpretată, FALSIFICAREA ISTORIEI va fi posibilă!

 

Suportul de hârtie al informaţiei este tot mai redus, suportul electronic tot mai controlabil, frica jurnaliştilor tot mai mare, cenzura tot mai pronunţată...ce ne mai rămâne pentru a consemna şi păstra o istorie fidelă? Aluziile pe care le folosim noi azi pe post de mărturii sau opinii nu vor putea construi pentru copiii noştri o istorie solidă. Nu vor întruni un consens social în interpretarea lor.

 

Ei îşi vor primi "istoria" de la guvernanţii lor.

 

Deci, da, se poate ca peste 30 de ani să fie ruşii care au otrăvit lumea cu terorismul psihotronic, în colaborare cu arabii şi chinezii. Iar NATO nu era străină de tehnologie... dar ei numai se apărau, chipurile. Şi s-au războit americanii, până la urmă, cu Asia, cu toate armele posibile... pentru că n-aveau încotro.

 

Nu, faptele de azi nu se pot însăila defel în acest sens în mintea noastră. Pentru că noi suntem, încă, oameni culţi, relativ normali. Dar sper să nu aşteptaţi de la actuala "educaţie" aceleaşi rezultate cu noua generaţie. Copiii noştri vor fi ca lutul în mâna olarului.

 

De aceea, cu o credinţă în victoria minciunii... demnă de o cauză mai bună, maşina propagandistică a NWO depune sistematic şi neruşinat eforturi masive ca să "planteze" ca "evenimente" toate "izvoarele istorice" de mai târziu aşa ca să poată fi folosite la falsificarea istoriei modiale. Azi par forţate jocuri precum cele cu diplomații expulzaţi, dar copiii noştri ar putea crede că vina ruşilor a fost reală, fiind "unanim" recunoscută. "Vina UE" pentru Brexit, la fel.

 

Vorba lui Churchill, "o glumă e un lucru foarte grav". De exemplu, o caricatură cu Merkel în chip de Hitler poate face azi să zâmbească pe unii amatori de poze funny. Peste decenii va putea manipula opinia publică ca "mărturie curajoasă a ziarelor vremii despre duritatea regimului European".

 

De aceea încurajez oamenii să lase sfiala la o parte şi să îşi asume responsabilitatea pentru o istorie oficială corectă tipărită pentru mase.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dacă azi ştim cam toţi că SUA are banii şi tehnologia pentru a executa toate aceste operaţiuni, iar războaiele lor convenţionale confirmă pe faţă că asta este "politica lor externă" ...

Ei îşi vor primi "istoria" de la guvernanţii lor.

 

Esti sigur ca USA are bani de tehnologie militara, etc.??? ca soldatii sint voluntari.

Pan-acum cine ne furniza noutati din "istorie" ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stăpânii banilor şi ai armelor

 

SUA are oficial un buget de miliarde USD pentru apărare. De 15 ori mai mare decât al Rusiei.

 

SUA sunt singurul guvern care nu îşi pune niciodată cu adevărat problema banilor, "împrumutând" cât vor ei de la nişte domni amabili, care, în schimb, au primit dreptul legal să dea guvernului SUA oricât de mult din ceva ce NU AU.

 

Orice ţară ar face asta, ar determina, pe o piaţă liberă, un declin serios al valorii respectivei monede: ce să facă toată lumea cu atâta monedă americană în plus, care are, o "acoperire" limitată, totuşi? Anume, de capacitatea de export a SUA...sau, poate, se mai poate cumpăra cu USD şi de la alte state? Şi cine în lume vrea să aibă acei bani care s-au arătat că suferă de o inflaţie pronunţată şi sistematică? De aceea, inflaţia rapidă ar fi dus la o prăbuşire a valorii USD până aproape de anulare. O astfel de scădere nu poate fi încetinită decât prin vânzări uriaşe de produse şi servicii (cam ce a făcut "guvernul" Ro când a vândut proprietăţile Statului Român), dar ce să vândă SUA pentru a menţine valoarea USD în ciuda cantităţilor uriaşe emise, teritoriul?!

 

DAR ei au putut juca totul pe cartea CONTROLULUI pieţei internaţionale "libere" prin RĂZBOI, atât deschis, cât şi ascuns. Au intimidat sau cumpărat toate persoanele cheie din economia mondială ca să le accepte dolarul, ba chiar la valoarea dictată de ei. În primul rând, asta s-a făcut cu arabii, fabricându-se astfel "petrodolarul" de către binomul Pentagon-CIA: dolarul obţinea de la arabi "acoperire în ţiţei".

În general, prin puterea războiului, USD devenea o monedă "acoperită" cu orice puteau vinde alţii sau forţaţi să vândă, inclusiv sclavi.

 

Doar SUA puteau să formuleze ameninţări credibile, dar şi să supraliciteze cu banii aceştia ai lor oricât de mulţi orice altă corupţie sau orice altă afacere cinstită, dacă o socoteau importantă în plan mondial.

Doar ei puteau înmuia opozanţii sau chiar ucide aşa zişii parteneri de afaceri "neloiali". De aceea, tot ce s-a făcut "mare" în lume în ultimul secol este făcut cu dolari.

Deci, oricine în această lume vrea să fie puternic, trebuie, teoretic, să facă un pact cu SUA.

 

Dar cine să accepte bani care sunt preţ de sânge? Religia creştină susţine că nici măcar evreii n-au făcut altceva cu ei, când le-au fost returnaţi, decât să cumpere "loc de îngropăciune pentru străini".

 

"Argumentul" pentru orice pact cu o astfel de "măreţie mondială" nu poate fi altul decât setea de putere şi lipsa oricăror "blocaje psihice în calea succesului".

 

Da, şi alte state sau uniuni pot avea bani alţii decât dolarii, dar ce să facă cu ei, afară de cumpărat firimituri, pe când americanii supralicitează orice afacere cheie? Sau îţi ucid orice posibil partener de afaceri care a ales dreptatea în locul cantităţii de bani mai mari?

 

Nu se pune în lumea actuală problema banilor, cine este acela care îi "are" şi mai ales, care îşi dă singur "dreptul" de a angaja pe alţii cu ei.

 

 

 

Mare şi mic

 

În acest fel, puterea SUA în lume se extinde ca o caracatiţă. Societatea/economia actuală este ca o pădure cu un singur copac gigantic (baobabul lui Exupery?) şi în afara sa abia dacă sunt toleraţi câţiva arbuşti, câteva tufe mărunte.

 

Paradigma "NWO", se pare, nu le mai tolerează nici pe acestea. Toate "altele" sunt finanţate, controlate, "extremizate", ridicu lizate, falsificate, suspendate...real sau doar în presă, tot de către "americani". Şi "arbitrate" de ei, care rămân, prin contrast singurii cinstiţi, echilibraţi, de cuvânt, buni de arbitri, dar şi de executori.

 

În această lume devenită "unipolară",

raţionamentul acestor "americani" pare a fi unul simplu şi logic: "cine ni se opune, este just că ne vom opune şi noi lui, şi noi chiar putem...". Exemplu de oponenţi: Saddam, Assad, Chavez (anti USD), Milosevic (uitase să cadă sau să adere la NATO)...

 

 

"Neutrii" vor fi batjocoriţi: "cine nu ni se opune, este invitat să lucreze pentru noi. Şi, dacă refuză, este probabil un oponent. Sau, dacă nu este oponent, ce este? Un dispreţuitor? Un arogant? Atunci este just că îl vom dispreţui şi noi şi îl vom umili".

 

"Sau, poate, este cineva care chiar vrea să rămână mic? Ce-ar fi dorinţa asta, un fetiş pentru lucruri mici?! Poate că aceştia sunt mincinoşi sau poate au nevoie de servicii psihiatrice."

 

"Arogănţeii" acestei lumi sunt batjocoriţi destul de evident de americani. Nicio ruşine din partea lor...mai ales că vor folosi adesea "alţi" lachei pentru acest show.

 

Dar, atunci, unde este justiţia? Sau poate chiar raţionamentele de mai sus sunt justiţia?

 

Acest tip de nazism american nu se mai înrădăcinează aşa mult pe naţionalism, ci mai degrabă pe identificarea "americanilor" cu o idolatrie mai abstractă, ce frizează îndumbezeirea: "măreţia".

 

...Care s-ar putea pretinde a fi un fel de "majoritatea puterii din prezent", adică, de ce nu, ceva ce seamănă cu o democraţie globală. Puterea majorităţii puterii, puterea prin ea însăşi, legea fărădelegii, nazism pur. Este o majoritate a bombelor şi a undelor psihotronice sau canceroase. Este măreţia aceasta măreţia cea mare?

 

Noroiul greu al prozeliţilor "acestei măreţii" se poate să voluntarieze aproape gratis, într-adevăr. Dar partea lor de pradă este destul de bănoasă. Şi ce prădează ei? Omul. După modelul biblic: decât un om, mai bine o carne proţăpită. Cu gust de carne.

Cine-ar putea să mi-o explice pe-asta, acum?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

... Menţinerea petrodolarului înseamă menţinerea consumului de produse petroliere. După 89, în Ro, CFR este în pragul falimentului, marfa mutându-se pe TIR-uri, cu toată poluarea aferentă. Călătorilor li se cer preţuri mari şi preferă şi ei să ardă benzină şi motorină. De ce schimbarea aceasta, când trenul are trafic prioritar şi o aerodinamică mai eficientă, fiind un mod de transport în mod evident mai economic? Pentru că electricitatea se cumpără cu lei din hidrocentralele patriei, iar petrolul sau derivatele lui, cu dolari, de la interpuşii "americanilor"?

 

Toată poluarea pe o care tragem în plămâni cu aerul este din cauza petrodolarului. În SUA s-au fabricat automobile electrice frumoase şi eficiente în anii 90, care au fost populare, dar producţia a fost oprită ŞI FIECARE EXEMPLAR RETRAS ŞI CASAT. Nimeni nu mai trebuia să vadă că se poate? De-atunci preţurile pentru automobile electrice au rămas suficient de prohibitive, pentru ca această tehnologie să nu o înlocuiască consistent pe cea poluantă. Cum să justifici decizia aceasta de marketing, când aceste maşini au o mecanică mai simplă şi sunt mai uşor de produs? Observăm cum producătorii s-au aliniat toţi acestei politici "economice". Unde vedem o urmă de accesibilitate mai largă, este un producător francez aliat cu unul japonez, dar nu capital american.

 

SUA se retrage din tratatul de mediu de la Paris, pentru că "nu-şi permite". Aşa este. Ei chiar trăiesc din emisiile nocive ale petrodolarului. Ar muri dacă ar abandona dolarul? Da, pentru că Unchiul Sam papă mult, papă de la toţi, el nu poate fi menţinut doar de poporul SUA: sunt 600-700 de mii de miliarde de dolari pe an numai pentru cheltuielile DoD. Şi cine poate să-i refuze? Ce putem face este să cumpărăm şi noi "armele noastre", dar tot pe dolari.

 

Numărul doi în lume ca buget pentru apărare, China, cheltuie cam o cincime din ce cheltuie SUA. Iar ei sunt mult mai numeroşi, deci, per capita, revine cam de 30 de ori mai puţin.

 

De aceea, în toate cazurile de CORUPȚIE, doar America POATE să fie "FIRST", pentru că cheltuie aceste sume uriaşe şi.

Din acest motiv, CORUPŢIA mondială nu poate fi un mister, oricâţi interpuşi ar angaja.

Doar ei pot să finanţeze şi să dirijeze operaţiuni numeroase de fărâmiţare a oricărei structuri sociale pe care n-au aprobat-o, plantând conflicte între oameni aşa cum ar planta explozibili la încheieturile unei clădiri sau maşini. Asta este latura mai puţin cunoscută a "defensivei" lor, dar aici vorbim deja de bugetul CIA, FBI, DARPA etc. Acelaşi zeu - dolarul.

 

Huiduiala (şi sabotajele) centralelor nucleare sunt pentru menţinerea preţului curentului electric la cote care să detrmine totuşi, "alegerea" pentrolului în loc de curent pentru transporturi. Mai ales că... este păcat de uraniu şi plutoniu să le fisionezi în centrală, pentru ieftinirea curentului, a petrolului şi a petrodolarului, pe când obţii la ele un preţ mult mai bun per kilogram făcându-le bombe, fiecare focoasă nucleară cerând a fi cumpărată şi contrapartea ei de scut antirachetă. (Vedeţi cum "Greenpeace" are treabă cu verzişorii, nu cu frunzele. "PAX DOLORIANA".)

 

Politicile agricole "cer" cantităţi mari de derivate petroliere: îngrăşăminte şi pesticide. Este discutabil dacă chiar este cea mai bună soluţie, dar măcar ştim un lucru cu certitudine: este în primul rând pâinea unchiului Sam care necesită acest fel de agricultură.

Urmărind aceeaşi petrodolari, chiar şi activităţile tot mai largi de gangstalking servesc cu prioritate aceleiaşi "cauze". Ca primă ispravă, noua "clasă socială" a "occidentului" asta face: isprăveşte carburant, fără limite, dimpreună cu duşmanii dolarului.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

... dar ce să vândă SUA pentru a menţine valoarea USD în ciuda cantităţilor uriaşe emise, teritoriul?!

  :rot:  Doar ce creste in solul teritoriilor aduce venituri ce n-a realizat Ceausescu chiar daca facea nu stiu ce fel de planuri.   Americanii nu se lauda cu cate cereale produc la km patrat, mai degraba il tine secret.   Deci orez, grau, tutun, porumb, orz, ovaz, secara, "hamei pentru bere care-i facut din orez si exporta o mare cantitate peste tot pe planeta"  cartofi, fructe, animale sau carne, peste, miere, sare, automobile,  carbuni, minereuri si nu in ultimul rand "găns şi buliţi" plus echipament militar, avioane de toate felurile, filme in toate culorile si alte distractii.  Daca atit nu-ti ajunge voi mai continua lista.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

În România este coruptă Armata şi Securitatea, prezentând încă dinainte de '89 aderenţe la NATO. Atât trasul în poporul neînarmat, cât şi executarea şefului statului fără a asigura tranziţia legală de la totalitarism către economia de piaţă sunt trădare a patriei. Militarii aceştia nu au slujit România, ci NWO. Slujesc dictatura militară, nu principiile democratice. Presupuşii şefi supremi ai armatei sunt nişte păpuşi în pioneze visând regulat ţara promisă în caz de crâcneală: un peisaj siriano-palestinian cu lideri saddamizaţi şi spânzuraţi în fundal.

 

Armata şi celelate structuri militare au o ierarhie controlată prin conexiune neuronală permanentă (firul roşu), dar şi coerciţie instantanee - nu poate fi vorba de vreo trădare, revoltă sau bâlbâială.

Apoi, cu aceast control la distanţă, militarii au dat iama, gradual, în populaţia civilă, acoperiţi cu haina "franc-masoneriei", şi făcând monitorizări neuronale indedectabile ale cvasi-totalităţii populaţiei, continuând cu tot felul de piese de teatru pentru testarea reacţiei urmăriţilor şi terminând cu torturi la distanţă ce au aparenţa unor boli cronice şi se încheie adesea cu moartea disidentului (adică, când urmăritul nu devine un sclav bun). Între acestea este loc de o varietate impresionantă de manipulări indedectabile ale psihicului uman, sau atribuibile "naturii" sau "paranormalului" sau vrăjilor sau spiritualului, îngerilor, Diavolului etc, prin care NWO a răpit tot ce este de răpit: femeile tinere (oricare cerc pedofilic din lume este "charter" al NATO), banii, afacerile, funcţionarii publici şi a exterminat exemplar "whistle-blowerii". Militarii au cotropit tot mai mult societatea civilă, şi ca număr de ţinte, şi ca grad de înrobire, până la un sclavagism total, dar în continuare greu vizibil pentru majoritate, care joacă, încă, piesa democraţiei francmasonizate, pe când, totodată, guvernul SUA proclamă "NWO".

Păi, "franc" înseamnă "liber", dar NWO n-are cum să lase ceva liber.

 

Toate acestea sunt ascunse foarte convenabil în cadrul Statului, "ca să nu fie expuse tehnologii secrete militare", chiar dacă prin uzul acestor tehnologii dispare democraţia. Este foarte uşor să îţi trădezi poporul către sclavie când ai justificarea că aşa cere securitatea lui.

 

Ca primi-sperjuri ai mapamondului (nu, nu cel de la Casa Albă), militarii sunt cei mai în măsură să fie iritaţi de doctrina lui Christos: "să nu juri". Tot ce fac demnitarii şi militarii este negândit, sacrificat direct idolului "jurământ" care, nu ştiu cum, are doue feţe: pe una scrie "patriotism", dar pe alta "obedienţă". Ca dovadă, geme ţara în care s-au născut de câţi juraţi ai patriei au service-at-o. (Curios lucru, cei mai asupriţi sunt chiar cetăţenii americani.)

 

Cu mâna pe Biblie, toate naţiunile jură "ţării"...care? lui...Israel. De ce? Oare Constituţia ţării de naştere, ca document pe care să juri, ar fi fost ceva profan?

De aceea spun: înainte chiar de a fi orbit... goy-ul pare a fi orb din naştere, şi astfel regele în ţara lui rămâne să fi ciclopul acela trapezoidal, care distribuie ţepe cu cartof.

 

NWO se mişcă acum dizgraţios şi se dă de gol mai mult ca înainte, în ideea că are nevoie să se grăbească la dictatura cea mare, cea din care nu mai scapă nimeni niciodată, pe când istoria, oricât de murdărită, a devenit cu totul spălabilă, chiar la nivel global: până la o istorie "curată" ar fi cale de mai puţin de-o generaţie. Şi fantezie cât cuprinde.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Atât trasul în poporul neînarmat, cât şi executarea şefului statului fără a asigura tranziţia legală de la totalitarism către economia de piaţă sunt trădare a patriei. 

Cand ai auzit de o tranzitie pasnica al puterii de la comunism la capitalism???  Parca ţaţa Leana voia sa imparta everea ei taranilor sau altori comunisti care erau deja satui de mofturile tovarasesti.    Cred ca ei au fost cei mai mari tradatori, nu poporul sau armata.   La rasturnare de situatie totul se recicleaza ca in natura!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oricine dărâmă un sustem.este responsabil să pună în loc ceva mai bun. Violenţa e una, furtul alta.

 

 

...Citeam că Rusia este incapabilă să adopte stilul vestic de viaţă. Masoneria ar fi "un stil de viaţă"?

 

"Masoneria" este un sistem de conquista, nu poate fi un sistem al stabilităţii, păcii şi prosperităţii. Nu este nici măcar un sistem sustenabil. "Franc"Masoneria construieşte lent piramida "robiei egiptene". Ba chiar, în varianta tehnologizată, psihotronică, suprimă complet omenirea într-un "Matrix", o cale fără întoarcere care nu poate duce decât la extincţia speciei (afară poate de vreo intervenţie extraterestră care să o salveze).

Or, acesta este un final care rezultă logic din rularea acestui sistem. Este rezultatul calculat pe termen lung. Nu există pentru această judecată experienţa istorică în care îşi caută sprijinul opinia obişnuită, "inerţială" sau "de turmă". Există doar profeţiile milenare ("viziunile profetice" ale scripturilor biblice: Daniel, Isus, Ioan).

 

...Concret, masoneria, ce a arătat până acum în istoria sa? A dizolvat monarhiile şi a cultivat războaiele, reuşind să le controleze rezultatele. Dar, din câte vedem, nu a implementat democraţia ca sistem stabil, corect, funcţional. Deşi este un sistem fezabil. Ci, masoneria ţine democraţia la o distanţă asiguratoare de adevărata ei fundaţie stabilă, exploatând împotriva democratizării reale a vreunui stat naivitatea fiecărei noi generaţii. O naivitate adesea scoasă cu hăitaşi la produs cu jurămintele. Asta, în loc de o educaţie eficientă, absolut necesară în democraţie. De aceea, nicio generaţie umană nu are timp să câştige experienţa necesară autoguvernării, cu numeroasele şicane puse de masoni.

 

Am expus de mai multe ori problema asta, a extincţiei, "în auzul" masonilor dar, se pare, fiecare dintre aceştia ţine strâns de rolul deja asumat, nepreaarătând dorinţa de a gândi global. Au moştenit ei karma regilor: "după noi, potopul?"

Au pus masonii în locul a ce-au distrus, cu adevărat ceva mai bun?

 

Unde se duce sistemul acesta al lor, supravieţuind din tot mai avansata tâlhărie asupra a tot ceea ce a dat Creatorul sau natura, până nu vor mai avea ce confisca?

 

Am văzut ce se indyce maselor: un sistem stupid care foloseşte legea nu ca pe un fundament vital pentru omenire ci ca şi când ar fi o chestiune de gust, divizând lumea în violatori şi vardişti, ciocnindu-i permanent, şi batjocorind oamenii car nu se păcălesc în această schemă cu "condamnarea infidelului": "nu vei avea parte, atunci, nici de siguranţă, nici de coae". Furt, distrugere şi castrare, pentru ca din "eugenia" lor să rămână pe Pământ numai oameni supuşi jocului stupid şi consumptiv "hoţii şi vardiştii".

"Şi deasupra tuturora, oastea să şi-o recunoască", ochiul atoateînşelător.

Nu, mersi.

 

Fură cu totul experienţa omenirii din posesia maselor prin controlul presei: nu ştiu ce lecţie masonică preţioasă ar putea să înţeleagă copiii dintr-un potop de fake news şi staged events, cert este că, pe termen lung, istoria reală se pierde îngropată de mărturii mincinoase cu pretenţia de ochi de broască, aruncaţi peste mase cu multă generozitate.

Un fleac: plouă cu broaşte - plăgile "Egiptului" ne sunt partea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

  Cred ca ei au fost cei mai mari tradatori, nu poporul sau armata.   La rasturnare de situatie totul se recicleaza ca in natura!!!

Oricât de greu ar fi să te contrazic, totuşi,

Poporul Român... nu poate să amâne la nesfârşit ziua când îşi va asuma el însuşi responsabilitatea pentru conducere.

 

Va termina cu ideea vagă de a se lăsa exploatat de sisteme de import sau personaje oricât de curajoase, nymai aşa, cu ideea că "las' că atâta le trebuie, să ne dezamăgească'".

 

Ci va spune: "eu în acest fel vreau să mă autoconduc, aşa încât să fiu sigur că eu sunt la conducere şi nu oricine altcineva. El trebuie să îşi făurească propria Constituţie, nu să aprobe nişte texte "aduse de cineva din cutare loc". Ce este aceasta, piratarea succesului?

 

Un singur lucru a fost mereu tolerat, dacă nu chiar lăudat de toate marile puteri: un popor care se autoconduce. Toate câte au fost dispreţuite erau popoare cu rivalităţi interne necinstite.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oricât de greu ar fi să te contrazic, totuşi,

Poporul Român... nu poate să amâne la nesfârşit ziua când îşi va asuma el însuşi responsabilitatea pentru conducere.

 

Poporul Român in frunte cu cine???   :haha:  ma faci sa rad ... asa ceva n-o sa vezi in viata ta naturala ... responsabilitate mai ales.   Asta e gluma zilei!!!

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×