Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Presupunând ca te afli într-un autobuz aglomerat alaturi de tot felul de oameni și simți un miros persistent de brânză puturoasă te gândești că:   1) Careva pasager sau șoferul nu s-a spalat cu lunile și miroase cumplit.  2) Careva a cumparat brânză puturoasă și o păstreaza cu nesimțire în bagaj negândindu-se la ceilalți. 3) Ambele variante de mai sus.

Editat de Victor Apostu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oare nu mai sint si alte chestiuni care pute a branza stricata!!!   Un nas fin face diferenta ca-i branza sau altceva  :haha:

Mă îndoiesc. Brânzeturile puturoase sunt multe. Intr-un autobuz incins de soare ma îndoiesc ca ar putea vre-un nas fin sa facă diferența. :))

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu mi-aș dori sa simt miros de brânză împuțită sincer, tușesc că mă irită cumplit. Dar dacă is nespălați e bine, bănuiesc, nu? 

Uite că eu folosesc parfum in exces, mă spăl zi de zi da' tot put. Put a parfum, nu? Pai da. Cred că lumea care sta langa mine mă blesteama. 

Anyway e cam aiurea sa fii nespălat, da' ii mai bine decât branza împuțită. O brânză e mai buna decât cealaltă brânză? Da, că nu cauzează alergii. Vomiți și gata.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×