Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

Presupunând ca te afli într-un autobuz aglomerat alaturi de tot felul de oameni și simți un miros persistent de brânză puturoasă te gândești că:   1) Careva pasager sau șoferul nu s-a spalat cu lunile și miroase cumplit.  2) Careva a cumparat brânză puturoasă și o păstreaza cu nesimțire în bagaj negândindu-se la ceilalți. 3) Ambele variante de mai sus.

Edited by Victor Apostu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oare nu mai sint si alte chestiuni care pute a branza stricata!!!   Un nas fin face diferenta ca-i branza sau altceva  :haha:

Mă îndoiesc. Brânzeturile puturoase sunt multe. Intr-un autobuz incins de soare ma îndoiesc ca ar putea vre-un nas fin sa facă diferența. :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mi-aș dori sa simt miros de brânză împuțită sincer, tușesc că mă irită cumplit. Dar dacă is nespălați e bine, bănuiesc, nu? 

Uite că eu folosesc parfum in exces, mă spăl zi de zi da' tot put. Put a parfum, nu? Pai da. Cred că lumea care sta langa mine mă blesteama. 

Anyway e cam aiurea sa fii nespălat, da' ii mai bine decât branza împuțită. O brânză e mai buna decât cealaltă brânză? Da, că nu cauzează alergii. Vomiți și gata.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt prea gurmand cand vine vorba de branzeturi, incat sa confund un miros de porc transpirat, cu o branza ok.

Mirosul de branza naspa e iute. Mirosul de nespalat e... Alta rasa. Probabil as sti de unde vine mirosul, dar... Stai putin.

EU, CU AUTOBUZUL?!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu consider ca mirosurile de branzeturi elvetiene si nemtesti si din alte tari precis sint acceptabile in comparatie cu omul nespalat de o vreme.   Si eu transpir destul aici si nu numai eu la caldura locala care abia s-a oprit, insa in diferite momente si transpiratia miroase altfel.   Nu circul cu nici un fel de transport in comun, exceptie face doar LYFT = Taxi, vine la comanda   dar e masina personala al cuiva si intretinut la perfectie.   Cand am de mers la dentist pentru implant sau cand ma amorteste apelez la aceste servicii sau la aeroport, exceptii dar si merg spalata ca dentistul m-ar refuza pe veci si cei in masinile lor la fel, m-ar duce in desert sa ma manance coyotii ...

Branzele Camembert, Appezeller,  Roquefort, Limburger, Brie de Meaux, Muenster sint doar cateva, nu le cumpar nici eu pe toate, dar nu refuz sa le mananc daca se ofera!  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×