Sari la conținut
Forum Roportal
Welney

Sisteme spirituale?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Martori? Atacurile electromagnetice nu pot avea martori "credibili". Trebuie să conectezi multe informaţii ca să ajungi la afirmaţii precum fac eu. Cei de la butoane sunt foarte siguri pe puterea lor. Ca să nu zic că ei au "altă formare". Dar problema noastră nu este asta.

 

Construindu-se acum închisoarea globală supremă, în care miliarde de oameni pot fi controlaţi la nivel cerebral 24/7/365 (de către computer, majoritatea), fără ca măcar să conştientizeze, presupun că unii oameni nu doar că au realizat monstruozitatea sclaviei care urmează ci încearcă să obţină sprijin pentru demontarea închisorii înainte de a fi înlocuiţi de prima generaţie de "oameni" cu creierul "curat". Nu avem timp.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Reglajul foarte fin al frecvenţelor MASER emise, împreună cu feedback-ul instantaneu dau armelor EM o mare selectivitate în privinţa ţesuturilor ţintă. Se pare că se face mai întâi tatonarea corpului pentru a găsi frecvenţele exacte care generează unde staţionare în diverse ţesuturi (lichidul din corp funcţionează ca şi conductor) şi astfel se identifică orice structură celulară din organism care poate funcţiona ca şi capacitor sau conductor.

Apoi EMP-uri de putere, cu aceeaşi lungime de undă, îşi vor găsi cu siguranţă ţinta şi vor putea "străpunge" capacitorul sau "arde" conductorul. Capac!

 

...După ce-l baţi pe unul de-i sar capacele, de la mare distanţă, fără ca el să ştie ce l-a lovit, ce poţi să mai faci? decât să îl baţi din nou. 24/7, ani şi zeci de ani dacă "e nevoie".

 

Cel mai mult le place teroriştilor să atace capul (cu cât mai prostit, cu atât mai sclav) zona pelviană (medicii de orice fel vor avea astfel viitorul bine îmbogăţit) şi articulaţiile (o ţintă imobilizată este de preferat, dacă tot nu "contribuie").

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

...Şi despre 9/11 s-a discutat mult c-a fost fake flag sau internal job. Asta, cu ce-a schimbat agenda NWO sau cu ce a deranjat "stabilimentul"? nici măcar nu am scăpat de "varianta oficială" proţăpită pe post de istorie contemporană.

NWO a demonstrat că se poate purta oricât de scandalos pentru că are cu ce, are cu cine, are şi "unde".

Se pune problema ca nişte "dumnezei" să îşi ascundă faptele?

 

Mai mult: are nevoie de un SHOW al crimei nepedepsite, ceea ce include nu doar cadavre, oricât de celebre, cum ar fi Kennedy, ci şi o sumă de chinuiţi aflaţi încă în viaţa, care urlă fără ca nimeni să-i poată ajuta. Este păcat de crime să le ascunzi, când înaintaşii noştri făceau execuţii şi torturi în piaţa publică.

Aceste crime sau, dacă vreţi, tragedii cotidiene cultivă un comportament de duplicitate servilă în rândul popoarelor, bazat pe trei sentimente: frica de a înfrunta NWO, recunoştinţa de a fi fost menajaţi, păstraţi, încă neasupriţi, cel puţin nu aşa cum sunt alţii. Şi, de ce nu, chiar sentimentul difuz al victoriei: rivali sau potenţiali rivali au fost scoşi din lume şi "ne-au lăsat-o nouă". De ce n-am fi bucuroşi? "Mi-e drag şi mie..."

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Îmi pare şi mie ciudat că din 20 de (încă) milioane nu găsesc un "peer". Cei ce "ştiu" au deja, în majoritate, un alt limbaj.

 

TOT în America se va găsi unul care va vorbi adevărul pentru toţi?

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Diplomaţii" americani folosesc "war on terror" ca şi pe "war on steroids".

Enhanced war.

Deci avem şi perspectiva din care războiul mondial este oficial iar americanul, onest.

 

În rest, cozi de topor s-au găsit destule în fiecare naţie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Îmi pare că americanii nu doar că au extins la maxim reţelele de tortură neuronală ("padocurile CIA") în propriul teritoriu şi popor, dar au invadat şi Europa, ca s-o dizolve şi să o absoarbă, ca un păianjen uriaş care a instalat plase peste plase (reţelele invizibile de control neuronal) iar acum, tot ce are Europa demn, inteligent şi independent, ca resurse umane, este selectiv paralizat şi doborât. Cu rata natalităţii în scădere, Europa este o victimă sigură.

 

Păi, de ce nu au vrut să adopte dolarul? S-au fandosit că sunt o Uniune suverană?

 

Chiar şi la petrol dacă ne uităm, cu Irakul, Venezuela, Arabia Saudită, Kuwait, Quatar, Libia şi Dubai doborâte şi ţiunute sub control, oare ce mai caută SUA în Iran şi Siria? Nu au "securizat" deja ultra-suficiente resurse petroliere şi câmpuri de mac? Nu, ci vor un monopol absolut: să nu rămână nimic pentru Europa! Decât la preţul "lor" şi contra USD.

Poate au sperat că ruşii se vor bucura de scumpirea petrolului, dar poate nu sunt nici ei chiar atât de orbi...?

Până una alta, faptul că americanii fac prăpăd în Europa şi încă mai corup europeni sub acoperirea unor "sisteme spirituale" sau "ierarhii de inteligenţe" mă uimeşte. Nu spune nimeni lucrurilor pe nume? La ce ne folosesc "încercările" dacă tot în sclavie ajungem? Ba chiar una ireversibilă?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai nevoie urgent sa-ti schimbi ochelarii sa vezi putin mai clar lucrurile.   De atata ceata ii vezi numai pe americani, ca UK-istii sint in spatele cortinei cu restul UE-istilor, acum le observi, ca e Trump presedinte, nu-i asa???   Daca era altcineva, nu era nici o problema!!!   

 

Tin minte cand au pornit sa doboare Dubai ... au actionat "Gun-ul cel Mare"   :plane: era prapad ...

Aha!!!  de ce n-a acceptat Europa dollar-ul??? ca era prea verde ... credeau ca ei fabrica o uniune ce n-au vazut americanii ... inca  :haha:

Erai nascut deja cand Marka Germana s-a schimbat pe EUro??? rata era de 2 Marci pe 1 Euro, si-a saracit natia cu 50% Frau Markal, acum vrea sa-si replenizeze budgetul cu bani de petrol al imigrantilor, insa nu si portofelul poporului.   Le da doar alocatii si somaje.  Mai vrea sa fie si iubita!!!  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bubele paranormale ale românilor sunt vechi: eu nu ştiam înainte de ce vor mulţi să fugă din ţară, iar cei fugiţi se prefac că ar fi uitat limba şi abia o mai îngaimă la vreun interviu. Acum, cred că "securiştii" români au fost întoteauna nişte torţionari nemiloşi, sub masca patriotismului. Să te prefaci amnezic cu privire la şmecheriile limbii române era, probabil, un fel de te declara incapabil de "munca" pe care o cer "obsedant" "securiştii români", cel mai probabil dintotdeauna o divizie fidelă a CIA.

...Vasăzică, la decenii de la fugă, românii emigranţi erau tot cu teamă de securitate, şi tot încâpăţânându-se să întrebe dacă s-a schimbat ceva în ţară sau dacă tot salam cu soia se mănâncă.

Nu v-aţi săturat de jocurile astea? Nu-i clar că toţi ăştia sunt, nu spioni, nu contraspioni, ci nişte criminali ca oricare dimpreună cu "ai lor" sclavi condamnaţi la "eugenie"? Nu s-a scârbit lumea întreagă de lucrurile astea (şi nu doar un profesor universitar pe vremea ţărăniştilor)? Sau poate au adus vreun folos şi nu îl văd eu? Mi-e milă de români, nu toţi meritau asta.

Toată vina picase pe Ceauşescu şi părea că tot răul se dezintegrase cu uciderea lui. Şi totuşi, s-a schimbat mai mult decât părul lupului?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×