Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

Billy Graham a murit ieri la 99 de ani

Recommended Posts

A murit evanghelistul Billy Graham, cel mai influent predicator al secolului XX!

Evanghelistul Billy Graham, cel mai influent predicator al secolului XX, a murit miercuri, 21 februarie, la vârsta de 99 de ani, anunţă BBC.

Graham a fost unul dintre cei mai importanţi promotori ai creştinismului din ultimii 100 de ani, predicând în faţa unor audienţe enorme încă din 1954.

Evanghelistul a murit la reşedinţa sa din Montreat, Carolina de Nord, a declarat un purtător de cuvânt al Asociaţiei Evanghelistice Billy Graham.

Într-o carieră de peste 60 de ani, Graham a predicat în faţa a peste 210 milioane de persoane. A devenit un creştin practicant la vârsta de 16 ani, după ce a ascultat o predică a unui misionar. A fost ordinat ca pastor în 1939.

Cu o carieră de peste 60, predicând în 185 de ţări din întreaga lume, în faţa unor audienţe enorme, „Pastorul Americii” a avut influenţă la Casa Albă în mandatul a 10 preşedinţi americani, ultimii 12 preşedinţi ai SUA ţinând să aibă cel puţin o întâlnire cu el.

Actualul președinte al Americii, Donald Trump, a transmis un mesaj pe Twitter după aflarea veștii că Graham a murit:

"Marele Billy Graham a murit. Nu era nimeni ca el! O să-i fie simțită lipsa de către creștini și de către oamenii de toate religiile. Un om foarte special."

Edited by The Unknown

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×