Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Timisoara: Cum imi Masez Copilul? atelier pentru Parinti si Copii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Copii cresc uluitor de repede, iar noi, parintii, simtim de multe ori ca nu îi putem sustine atat cat am dori sau cat au ei nevoie. Tulburari de somn sau de atentie, dureri articulare sau musculare, disfunctii ale organelor se pot ameliora prin #masaj. Ce vom face? Vom invata sa ne ajutam copiii in primul rand sa se relaxeze. Apoi, structurat, vom invata pasii unui masaj complet.

 

Mai multe informatii

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Atelier de pampering???   Acolo la Spa se fac masaje de toate felurile, dar aici in articol e necesar pentru copiii care-s cam adulti tineri, cum vad pe poza.

Sa avem pardon, eu n-as recomanda aceste facilitati la nimeni.   Copiii sa relaxeze??? ... adica-i impingem spre lenevie si prostie, parca fac altceva decat se relaxeaza???  pregatire de playboy recomandati???

Citesc ce debiteaza la Bac la romana, deloc nu s-au stresat sa citeasca ceva, vai de tineret carui tata n-are bani sa-l intretina!!!   

Incurajare la negative.  Cat costa pampering, tot parintii au de plata acest lux ... sau se accepta tichete de mancare, sau alte servicii??? 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×