Sari la conținut
Forum Roportal
fartza

Uscarea rapidă a garajului, recomandări

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Bună. Cum uscați garajul? Aeroterma electrică, calorifer? Cum se poate de uscat o cameră mare și rece într-un subsol. Este un pistol electric o soluție bună? După cum înțeleg, este cea mai eficientă și rapidă măsură în timpul iernii. Ce folosiți în garajele sau atelierile dvs? 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Depinde daca tii si masina in acel garaj sau la ce folosesti incaperea. 

De ce trebuie uscata, din ce cauza este umezeala???   ca nu se usuca ci se izoleaza inainte de toate si se cauta motivul umezelii. 

Pe undeva n-a fost facut ca lumea dupa standard sau a fost adaugat numai de buni muncitori, sau fundamentul a crapat sau ceva

radacina de pom a distrus desenul si constructia originala.

Doar un arhitect licentat poate diagnoza de unde intra apa care daca nu este tratat ca lumea duce la mucegai care este periculos sanatatii pe langa ca va distruge casa!!!  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vorbit deja cu o persona specializata in acest domeniu, trebuie sa se apropie curind sa examineze locul si sa determine problema. Pina atunci insa am nevoie sa patrez o temperatura optima, tin si masina in garaj, dar nu numai. Mi s-a recomandat sa utilizez o aeroterma electrica, ce parere aveti? Am atasat si un link mai jos, ce credeti despre aceste modele? 

 

https://baumall.ro/857-aeroterme-industriale 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acolo e problema de infiltratii, cu siguranta. Eu am garaj la suprafata, din lemn, izolat, pe placa de beton; vopsesc in el, iar pentru a preveni "rascoala"  prafului, ud podeaua si peretii. Se usuca foarte repede, fie ca pornesc ventilatia sau nu. Deci problema nu se rezolva cu aeroterme/ventilatii, trebuie izolata incaperea in primul rand, pentru ca vine umezeala constant de undeva (pereti/pamant sau acoperis). Fiind vorba de subteran, ia in calcul si o mica ventilare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×