Sari la conținut
Forum Roportal
Cristina_282017

Nu înțeleg cu ce am greșit

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Azi am vorbit cu sora mea care mi-a spus că mama i-a zis ca a reușit deja să mă îndepărteze. Și mi-a confirmat ca părinții mei ma resping total. Si mi-a zis ca atunci când ii vizitez le e lehamite... Nu înțeleg cu ce am greșit, unde și când am eșuat. Pana acum m-am străduit sa ii ajut cu tot ce am putut, pana am ajuns eu la sapă de lemn efectiv. Când eram copil m-am străduit sa fie mândri de mine, nu am creat probleme părinților mei niciodată cu nimic.. Nu înțeleg de unde ura asta vizavi de mine...? De unde atâta respingere? Eu am simțit de multa vreme ca sunt respinsă, însă mă străduim sa le întru în voie, sa le fac pe plac doar ca să ma accepte. Vad ca nu am reușit și ma simt învinsă efectiv, goala pe dinăuntru și fără speranța. Cum sa depășesc faza asta? Sunt tare dezamăgita. Nu cred ca merit acest tratament.

Dispari un an (ai servici nu?) de acasă. Dacă se poate dispari din zonă, schimbă-ți numărul de telefon, să nu mai știe nimic de tine. Daca a trecut un an mai merge înca unul sau doi. Dupa trei ani zboară pe nesimțite încă cinci. Te-ai acomodat, viața e frumoasa, ai rostul tău... După încă niște ani vei primi niste hârtii care-ți vor da vești despre ei...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mulțumesc pentru sfat. Problema e că logodnicul meu vrea sa ii cunoască. Eu nu locuiesc în țară și el vrea sa mergem in România ca să îmi cunoască familia. Eu mereu am vorbit frumos despre ei și vrea sa ii cunoască. Îmi e teama de acest moment.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Spune-i adevarul si explica-i ca ar fi mai bine pentru toata lumea sa nu-ti cunoasca familia.

 

Da, ar fi o varianta, insa ascunderea adevarului nu-i in ordine...

 

(iti dau un ex.: mie-mi place sa ascult Pink Floyd si chiar ma ajuta sa " vibrez inalt", simt o "familiara" rezonanta atunci cand ascult aceasta muzica, deci, prin urmare si-asa "DAR" , in niciun caz dorinta inimii mele nu ar fi de-ai ascunde acest aspect, ci de-a ma arata asa cum sunt "in toata splendoarea mea", deoarece eu intotdeauna m-am simtit asemenea unei "flori de lotus" vie, sa zic asa ! (nu stiu daca cineva intelege ceea ce spun...; ar fi chiar o surpriza placuta pentru mine ca cineva sa inteleaga ceea ce "transmit", indiferent de cum o spun/scriu :lol: ..., dar ideea "ascunderii adevarului" nu face parte din viata mea, ca sa fim bine intelesi )

 

Ca sa se poata alchimiza "neste treburi" (in acest caz fiind vorba despre relatiile familiare a persoanei care a deschis topicul), ii musai acceptarea in toatalitate a ceea ce este...

Editat de LuciaD

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×