Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Buna ziua,am 24 de ani si am Sindrom Marfan cu complicatii cardiace,oculare,scheletice,osteoporoza,probleme cu tiroida,probleme cu stomacul.Am depus toate actele pentru a lua o indemnizatie pentru persoane cu handicap,dar cei de la Dgaspc au luat in calcul doar problemele cardiace,nu si Sindromul Marfan(pentru care nici nu exista cod de boala) si am primit gradul 3,handicap mediu cu o indemnizatie de 39 de lei pe luna.Va rog ajutati-ma cu indrumari!La ce specialitate ar trebui sa merg ca sa fîe luat in seama acest diagnostic?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu sint specialist dar doctorul care a descoperit si diagnozat boala, n-a participat la intocmirea acestui dosar cu explicatiile respective???

 

Din cate stiu se poate contesta decizia celori de la comisia respectiva, insa trebuie sa te reprezinte cineva sa intervina la timp ca sa fie toate bolile considerate.

Trebuie sa fie un birou care se ocupa de asa ceva, sau chiar doctorul specialist, ca opinia lui n-a fost luat in consideratie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cei de la Dgaspc au luat acest sindrom de parca ar fi o raceala si mi-ar trece cu o pastila.Nu au luat-o ca pe o boala rara si incurabila cum este defapt.Am depus contestatie,dar cei de la comisia superioara au facut exact ca cei de la dgaspc,m-au incadrat in handicap mediu.Trebuie sa fii aproape mort ca sa ti se dea ceva in tara asta.Nu stiu ce as putea sa mai fac!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×