Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Daca incerci sa o faci geloasa vei declansa teama ei de abandon (imi spune mie ceva ca-i este foarte frica sa nu fie parasita, abandonata).

DA, asa este, nu vrea sa ne despartim sau sa divortam fiindca din pct meu de vedere are tot confortul la indemana, o mutare la parinti sau in chirie ar strica feng-shui-ul. Ea zice ca ma iubeste iar eu ii repet ca nu e suficient doar sa ma iubeasca mai trebuie si altceva pentru a fi linistit, fericit, bucuros !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cu cit stai mai mult in aceasta casnicie cu atit iti vei distruge si mai mult sanatatea fizica si psihica, asa ca cel mai bun lucru ar fi sa divortezi.

 

Daca aceasta casatorie va continua prin "intelegerea"  de-a nu divorta si de-a continua printr-un compromis de genu'  : "ramanem impreuna pentru copil, pentru ca sa vada lumea ca noi suntem bine, suntem un cuplu care-si indeplineste "misiunea " , avem de toate , suntem respectati de lume si acceptam si ne acceptam infidelitatile unuia sau altuia s.a.m.d. " , atunci se va produce o degradare morala si fizica de nepermis .  Acest "model" de casnicie nu functioneaza, nici nu le va mai fi permis sa-si continue "colaborarea". Omul nu este pe Pamant  chiar asa, de capul lui, cum isi inchipuie el!

Editat de LuciaD
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu inteleg cum poti recomanda atat de usor un divorț...

 

Nici eu n-am inteles de ce crezi ca o vacanta ar putea schimba ceva, insa are fiecare dreptul la opinia lui.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

DA, asa este, nu vrea sa ne despartim sau sa divortam fiindca din pct meu de vedere are tot confortul la indemana, o mutare la parinti sau in chirie ar strica feng-shui-ul.

De ce vorbesti ca si cand ea nu are nimic din ceea ce aveti voi, că și când nu a contribuit la acest confort?

 

Eu sunt aproape sigura ca nu te-a înșelat și puțin probabil să o facă. Însă, dacă ea nu înțelege că acest comportament te deranjează, schimba abordarea.

Poate are și un anturaj prost...

 

Ce s-ar întâmpla dacă ii spui ca ai urmatit-o și că tot ce ai descoperit te pune serios pe gânduri?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poate are și un anturaj prost...

 

Mda...se zice ca si anturajul te strica, mai ales cand e de proasta calitate ! Are 5 prietene de suflet cam de 10 ani si au propriul chat, unde se schimba mii de cuvinte saptamanal. De la discutii absolut diverse (moda, haine, emisiuni tv, seriale, barfe, mancaruri,..etc.) se sare si la amanti si la sex si la divorturi (2 din asteea 5 sunt deja divortate, una l-a inselat pe sot care a divortat in sec. 2 iar alta a parasit-o sotul pentru alta). Multe din secretele nevestii trebuie sa le aflu din discutiile lor, nu le discuta cu mine ! eu fiind cel mai apropiat si non stop cu ea si indreptatit, nuu ? nici macar cu familia ei, doar cu prietenele :(

In ultima perioada fiindca m-am tot legat de ea a cam rarit-o cu astfel de secrete sau sterge linii din chat mai ales ca tot in ultima perioada nu se mai leaga vorbele...se sare de la una la alta ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De asta imi e cel mai frica si are logica ca numai prin inselat fizic (s-a culcat cu alt barbat) i-a crescut increderea in ea si incearca permanent acum si cu altii.

Eu am "prins-o" in masina noastra pupandu-se cu cu coleg de breasla pe buze de cateva ori ....

 

Dar ea cum era inainte, ati avut o casnicie buna pana in 2016, ati comunicat, v-ati aratat sentimentele reciproc, ai fost multumit de ea, de tine?

 

Escapadele acestea reale si virtuale si dezinteresul ei fata de familie si fata de tine de cand au inceput?

 

Mi se pare ciudat ca inainte, totul sa fi fost bine, ea sa fie o femeie echilibrata, iubitoare, implicata...si brusc sa o ia pe aratura, fara vreun motiv..

 

Este clar ca venirea pe lume a unui copil zdruncina un cuplu pana la radacini..dar parca e prea exagerat, ea pare ca s-a transformat brusc din om in neom..

Editat de sorinaa
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

dar parca e prea exagerat, ea pare ca s-a transformat brusc din om in neom..

 

Nu neaparat ca "s-a transformat brusc din om in neom", nu cred ca-i chiar asa, insa-i clar ca-i o transformare nefericita si n-o onoreaza deloc pe ea ca si femeie. Nu asa sunt adevaratele , autenticile femei. Da, inteleg ca poate in vreo circumstanta, in vreun moment de gelozie (uneori in cuplu apar si aceste "stari de gelozie", sa le zic asa), sa-i fi "servit "  vreun raspuns" (ireal) dar care sa-i "confirme " vreo inchipuire de-a lui, doar sa vada cum ar reactiona el ! Insa, chiar nu se face asa ceva , ceea ce face ea ! Este inadmisibil, din punctul meu de vedere !

Editat de LuciaD

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am purtat o discutie chiar in aceasta dimineata si in copilarie cat si in tinerete (<20 ani) nu prea s-a distrat, nu a fost prin cluburi, discoteci si era introvertita, timida, complexata.

Cica acum la 30 ani si la 10 ani de casnicie nu se mai simte complexata are mai multa incredere in ea si simte nevoia de "distractie".

 

Credeti ca eu nu mi-am pus mereu intrebarea DAA CHIAR AM NEVOIE DE ASA CEVA ? nu pot pur si simplu sa imi caut fericirea alaturi de o alta persoana pe care sa nu fiu nevoit sa o urmaresc, sa am incredere totala, sa nu fie nevoie sa simta sa se distreze cu mine sau fara mine, sa fie fidela, devotata. 

CU CE am gresit in viata asta ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×