Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Umblă vorba că Asc se manifestă cu deosebire după 30 de ani. Este totuşi prea puţin spus, dacă nu chiar greşit.

La întoarcerea lui Saturn se creează cea mai bună oportunitate de integrare a planurilor individului cu drumurile societăţii. În limbaj social, este probabil ca nativul să angajeze o funcţie (sau chiar mai multe, în planuri diferite) prin care el să ofere societăţii resursele lui, în cea mai eficientă formă pe care o pot lua aceste resurse în cursul vieţii lui. Te aştepţi să "dea ce are mai bun în plan social".

 

Totuşi, observ că, deşi Saturn activează prin însăşi natura lui întregul plan mundan (toate "casele"), această conjunctură implică în primul rând MC, căci este unghiul guvernat de Saturn. Ceea ce trimite astrologul cu prioritate la guvernatorii MC şi casele lor.

 

Aşa se face că marţianul Asc rămâne cam pe planul doi ca importanţă, subordonat cerinţelor saturniene. Se supra-ctivează după 30 de ani DACĂ MC îl cere (din păcate îl cere cam prea des).

...Pe când amprenta semnului sau planetelor de la Asc apare în chiar chipul nativului, din primii ani, aşadar. Deci, aş zice că, nu, nu prea a face Asc cu vârsta de 30 de ani?

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×