Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Pe meridian European, România trebuie să exploateze judicios toate cele patru submeridiane de pe teritoriul naţional (Constanţa, Braşov-Bucureşti, Cluj-Sibiu-Craiova şi Timişoara) şi să judece dacă nu cumva Bucureştiul (Taur) are unele probleme vizavi de EU (Cuadrat cu Bruxelles - Vărsător, opoziţie cu Roma - Scorpion).

 

Cuadraturile nu-s bune: observaţi cum pe Napoleon l-a mâncat în Paris (Peşti) să pornească cu orice preţ ca să bată Moscova (Săgetător). Au murit sute de mii de ambele părţi, degeaba. Dar a lăsat StPetersburg (Peşti) în pace (unde fugise ţarul).

Şi pe Hitler exact aceeaşi dambla l-a apucat dar numai după ce a trecut prin Paris. Au mai murit vreo 30 de milioane şi tot la Moscova majoritatea.

 

Pe linia Moscova - Soci (Săgetător), guvernul rus păstrează capacitatea pentru stăpânirea unor întinderi mari. Dar poziţia de cuadrat cu Parisul şi opoziţie cu Gemenii (Pentagon) îl ţine în tensiune cu NATO. Doar o "paradoxală" dar stabilă alianţă cu Londra (Berbec) stabilizează situaţia.

 

Observaţi cum Washingtonul/Pentagonul (Gemeni), în armonie cu Londra (Berbec) a înţeles să îşi monteze extensiile în poziţii geostrategice (Deveselu - Gemeni şi Kogălniceanu - Berbec, sextil.)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

[cred că un delay m-a făcut să apăs dublu pe "post thread"]

 

Revenind la "Bucureşti", nu totul e cool, căci spiritul său Taurin poate degenera în "unire în orice condiţii" (?!), "să facem totul", "aşezaţi-vă liniştiţi..." (nu,tiparele acestea nu sunt ale fiului poporului ci mai degrabă ale scaunului său) La fel, megalito-casa Poporului sau mântuirea sa.

...

"Spiritul" taurin, ultraposesiv (oral sau retentiv-anal în psihanaliza Freudiană) face din români porcuşorii de Guineea ideali pentru experimentat sclavia psihotronică. Toţi se împing să fie posesori, posedaţi sau amândouă. Chiar numele de "PSD" se află de ceva vreme în posesia partidului cel mai bucureştean, dimpreună cu copyrightul pentru legarea a câte trei creiere pe o singură măduvă spinală, pohta ce-am pohtit crecă.

Editat de Welney

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dolores O'Riordan merge Londra exact la momentul când GMT primeşte un cuadrat de la o fascie Saturn-Lună-Mercur.

Nativa cu Soarele în Fecioara, care avea deja cuadratul Saturn-Soare primit la naştere ("In your head they're still fighting...") şi-a încheiat în acest fel timpul pe Pământ.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Capitala

Venezuelei (67 W = 7 Gem)

aspectată de Saturn (7 Cap)

210 grade indică cuspida 8.

 

De ce un dictator cu Soarele în opoziţie (1 Sag), Uranus Pluto în cuadratură inferioară?

 

Înscăunarea lui prinde un sextil exact Saturn în 6 Pluto în 8.

Editat de Welney

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×