Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Welney

Căderea democraţiei înainte de a se dezvolta

Rate this topic

Recommended Posts

În diverse ţări NATO, profesionalizarea Armatei a distrus democraţia definitiv. A fost un truc pentru o cucerire graduală: mai întâi o minoritate din popor cu înclinaţii către luptă a fost familiarizată cu tehnica psihotronică de înrobire neuronală a oamenilor la distanţă. Nici ei, mulţumiţi de noul lor statut elitist, cât şi juraţi ai secretului militar, nici restul populaţiei, ignoranţii, nu au putut folosi puterea democratică pentru a stopa dezvoltarea sclavagismului neuronal. Democraţia a fost paralizată până la instalatea fermă a sistemelor tehnice şi sociale ale sclaviei psihotronice. Acum este deja târziu. Cine riscă o întoarcere la libertate?!

 

Unii zic: de ce nu, ce ar avea o robie ca a noastră, nu îţi convine?

Eu zic: pentru că păstrarea controlului de către om asupra lui însuşi este o valoare fundamentală, sau: drepturile omului sunt fundamentale, sau: democraţia este fundamentală - acestea sunt valorile supreme ale omenirii.

 

Este ceva logic.

De ce nu slujeşti NATO? Nu este casa ta? Ba da, dar crimele împotriva umanităţii sunt mai grave. Cum adică, să îmi slujesc neamul şi să îmi trădez specia? Să îmi slujesc casa şi să distrug planeta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seamana cu un articol din Sputnik.

Banuiesc ca rusii n-au dileme din astea, la ei armata nu trebuie sa-i apere decât pe oligarhii de la putere.

La plural e, de fapt, fals.

Caci, iata, Putin e tot acolo si va mai fi înca multa vreme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

N-am idee de ruşi, am idee de mine. Când o să fii torturat ani de zile "la canal", de o să vrei de multe ori să te sinucizi, nu atât de durere dar din sentimentul NEPUTINŢEI, născut în întuneric, trăit în întuneric, ca un corp legat din Matrix, şi trezit doar pentru batjocură şi tortură, fără a putea face nimic din ce consideri că este omenesc, atunci n-o să-ţi mai pese de ruşi. Sau poate îmi scapă mie ceva.

Edited by Welney

Share this post


Link to post
Share on other sites

cred ca-ti scapa mai multe.

 

am un muzo specializat pentru astfel de cazuri.

de exemplu arunca la cosul de gunoi legatura dintre NATO, canal, Matrix si psihotronic  plus alte asemenea conspiratii internationale:

muzo zice: eject. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Când observi probleme de securitate atât de mari (torturaţi psihotronic sunt sute de mii - îi găseşi pe net) şi atât de vechi, nu poţi să nu dai vina pe cel mai tare în armament: NATO.

Greu de aruncat.

 

...

Eu, dacă voiam să scap de tortură, cred că scăpam. Plăteam ceva cuiva. Apelam la Preşedenţie, făceam vreun gest public disperat. ...dar nu obţineam ce voiam. Chiar dacă scăpam pentru mulţi ani de orice problemă, nu eram liber. Sabia tot atârna, mereu, deasupra mea. Deasupra tuturor. Copiii noştri tot ciopârţiţi psihotronic vor fi. Minţile şi corpurile noastre tot iradiate şi mânărite vor fi, chiar dacă mai pe ascuns. Evadarea nu va fi reală. Să cerşesc scăparea mea este să cerşesc un anestezic: voi putea uita de boala de moarte a omenirii, dar omenirea tot va muri. Ce-am rezolvat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Partea cea mai proastă îmi pare nu cenzura pe forumuri, ci cea pe traseul mesajelor. După ritmul în care (nu) circulă mesajele, tot traficul este controlat. Nu ştiu dacă se merge până la modificarea conţinutului, dar chiar şi blocarea sau întârzierea poate aduce daune unor relaţii sau unor afaceri. Aviz grăbiţilor care ar da vina pe parteneri: nu faceţi asta. Orice mesaj important, dar şi orice tăcere ar trebui verificate. Neglijenţa face din cenzură floare la ureche.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×