Sari la conținut
Forum Roportal
Welney

Un avertisment necesar: ştiinţă cenzurată

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

CENZURA are PUTEREA, prin TEHNOLOGIE, să citească mintea 100% şi totodată poate tortura, ucide, injecta mintea cu informaţie în orice format, poate şterge parţial memoria sau bruia citirile operate de alţii. Toate acestea de la kilometri distanţă, non stop.

 

Pretenţiile "lor" actuale, sunt, zic eu, absurde. Ele includ CENZURAREA ASTROLOGIEI, dar nu oricum, ci chiar în gândire! Dacă "eşti găsit" că ştii ceva astrologie, eşti candidat pentru scoaterea din sistem. Fie că vorbeşti, fie că doar gândeşti.

(Vedeţi cum pe forumurile de astrologie cam fluieră vântul, iar astrologia noastră cam seamănă cu democraţia noastră)

 

Scoaterea din "sistem" a astrologiei se face prin scoaterea celor ce o studiază: în ultimă fază, prin asasinat sau prin imobilizare "gen Matrix", legat la un computer.

 

Pretenţia unor militari ca un civil să îşi controleze singur cultivarea minţii sau gândirea, îmi pare absurdă. Totuşi, în epoca aceasta, cam singura variantă de a trăi "liber" şi sănătos este să rămâi ignorant cu orivire la orice înseamnă putere. Dar ce viaţă este aceea, să ai creier şi să fii nevoit să îl ţii gol, cultivarea lui la cheremul "societăţii", permeabil rămânând la multe minciuni?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ideea ta pare sa se refere la dezinformare  ca regula in actuala conjunctura, consecinta fiind manipularea.

Solutia pare sa fie practicarea "neincrederii".

Omul va fi din ce in ce mai singur si mai nesigur pe ceea ce crede ca stie. Putini vor face fata si isi vor pastra neincrederea si astfel disponibilitatea de a ajunge la adevar.

Cei mai multi vor prefera "certitudinea" oferita de altii. Se observa din ce in ce mai mult acest lucru.

  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din cate vedem pe la TV, pe net, prin media, astrologii au o activitate intensa si nimeni nu a zis vreodata ca-s "cenzurati"! Apar multi astrologi pe la TV, altii tin cursuri, alaturi de numerologi, terapeuti de tot felul! Este pentru prima data cand aud ca Astrologia este , intr-un fel sau altul, cenzurata!

Toti au cabinete, toti au " diplome" ( diplomele acestea-s de mai multe feluri, unele-s de-a dreptul hilare; zicea cineva ca se dau diplome (si)"pe net, se fac "initieri" prin "spatiul virtual" (reiki, feng shui, astrologie, numerologie, s.a.m.d.)! :lol:

Editat de LuciaD
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Excelent spus, "actuala conjunctură". Este un spirit temporar care ridică extremismul cenzurii la rang de "nouă epocă a inchiziţiei", dar în mai puţin de un deceniu această încrâncenare va fi privită ca un capriciu care a provocat multă suferinţă şi distrugere inutilă.

 

Totuşi, cenzura astrologiei este un fenomen mai serios: a caracterizat lumea ultimilor 350 de ani.

 

În ce priveşte satanismul postdecembrist, care include crima organizată, s-a mers pe ideea că evoluţia militară globală trebuie să includă şi pe români, ca să nu rămână de căruţă.

Mă rog, mie îmi pare că sunt deja de căruţă şi îşi strică şi mai mult imaginea cu experimente / performanţe vrednice de Guineea Book of Records.

 

Scepticismul este necesar câtă vreme puterea aparţine organizaţiilor secrete şi nu poporului.

Dar singurătatea? Nu, nu eu am această idee. Este teroarea care divizează societatea generând singurătate pentru tineri. Apoi, singura "alternativa" la singurătate se prezintă a fi o aderare la o organizaţie, care mai târziu se poate dovedi că îţi cere un prizonierat spinos şi degenerativ în ceea ce se poate numi "o celulă satanistă".

Iar democraţia a rămas undeva, departe, în zona exclusiv uranian-neptuniană, a unor idealuri batjocorite de satanişti.

 

Locul rămas gol în spaţiul public prin lichidarea astrologilor este umplut cu semi-astrologi, a căror ştiinţă nu are nicio conexiune cu puterea socială (sau are o conexiune ocultată). Abia astfel se completează cenzura. Actuvitatea astrologilor din presă setează mai degrabă limite astrologiei ca ştiinţă exoterică, construind impresia că este ceva mărunt, chiar derizoriu. (Sunt şi excepţii de astrologi străluciţi formaţi în presă, dar au nevoie de spaţiul editorial al unei cărţi.)

 

Căile de studiu care "legitimează" Astrologia sunt, de fapt, instrumente ce asigură faptul că astrologul nu a avansat prea mult.

Cenzorii au vrut să pună limite studiului astrologiei, de aceea au dus ridicolul până la emiterea de diplome pentru... o ştiinţă empirică.

 

Eu am putut avansa pentru că am studiat pe cont propriu. Nu ştiam ce mă aşteaptă.

 

Trebuie să ne câştigăm în primul rând libertatea faţă de elita ocultă, abia apoi vom putea studia "ştiinţele liberale".

Altfel, este un mare risc, ce se poate răsfrânge asuora tuturor apropiaţilor, un risc probabil nejustificat.

Editat de Welney

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×