Sari la conținut
Forum Roportal
Totios

Ajutor !

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ,

Probabil a mai fost discutată aceasta tema , nu stiu ,dar sunt atât de tristă ca nu pot citi.In urma cu 5 luni am cunoscut un bărbat cu care inca de la inceput a fost ceva ce nu pot explica , nici mie nici altcuiva.A fost un amestec de sentimente contradictorii.Ma enerva la culme si in acelasi timp imi făcea plăcere să stau în compania lui ,fiind un tip foarte inteligent si vesel.Problema e ca amândoi suntem căsătoriți , cu diferite persoane , si la mijloc sunt 5 copii , motiv pt care nu i-am mărturisit niciodată sentimentele mele pt el , dar pe care cred ca le-a intuit.In ideea de a nu strica viitorul a 5 copii pt o toană de moment , poate , de 2 luni nu mai comunicam deloc , lucru care ma doare f tare .Deși în sinea mea imi spun ca nu-mi doresc nimic altceva decât să stăm de vorbă, pt ca intr-adevar comunicarea între noi se realiza f usor si natural si tot timpul eram pe aceeași lungime de unde , mi-e teama sa-l abordez si sa-i spun adevarul , de ceea ce s-ar putea întâmpla.Si între timp înnebunesc de dor ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Esti îndrăgostită și ai face ceva sex cu el. Vei face, e chestie doar de timp.

 

Dar de ce zici ca ai strica viitorul copiilor? Crezi ca și-ar abandona copiii și ar veni la tine? Bărbații nu rup casniciile asa ușor, nu mai face drame.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

2 luni de tacere ... s-au terminat bateriile in telefon sau din ce cauza?   Poate sarbatorile sint mai importante decat o extra relatie, dar dupa anul nou precis revine.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×