Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

SERVICII VALABILE IN BUCURESTI, SECTOR 3, CARTIER TITAN !

 

NU DERANJATI INUTIL !

 

PROGRAM : ZILNIC INCLUSIV SAMBATA SI DUMINICA INTRE ORELE 9 - 23 !

 

Servicii de diagnoza computerizata pentru orice model de Opel , VW, Audi, Seat, Skoda, Ford, Dacia, Alfa Romeo, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel / Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Samsung, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo , etc la cel mai mic pret: doar 50 LEI.

Aflati simplu si ieftin ce probleme aveti la masina fara a da o gramada de bani in service,fara a risca sa fiti pacaliti de mecanici! Se sterg erorile din bord, se poate salva logul cu erorile gasite si cu explicatiile in parte pentru fiecare cod de eroare, se poate reseta avertizarea de revizie (Service Interval Reset ), reprogramare interval service, se pot face diverse adaptari, recodari, reprogramare chei , citire km reali ( EDC 15\16 ). In functie de masina exista setari ale luminilor, geamurilor, trapei, portbagajului, inchiderii centralizate, etc ce pot fi modificate in functie de preferintele posesorului!(activare functie mirrors down pentru masinile ce au scaune cu memorie ,incuierea automata a usilor la 15 km\h si descuierea lor automata in momentul cand scoateti cheia din contact, ridicarea automata a geamurilor din telecomanda cand incuiati masina, activare iluminare Instrument Cluster la punerea contactului,etc),se pot vedea diverse valori in timp real ale motorului, turbinei, injectoarelor , debitmetrului , senzorului MAP, EGR-ului, bobinelor de inductie , senzorilor de clima , de temperatura, de turatie, pompei de servodirectie, presiunea freonului din instalatia de climatizare, si multe altele !

- ESTE INDISPENSABILA O TESTARE COMPLETA IN CAZUL ACHIZITIONARII UNUI AUTOTURISM SECOND HAND PENTRU A AVEA CERTITUDINEA CA MASINA NU ARE VICII SI PROBLEME ASCUNSE , CA IN BORD SUNT AFISATI KM REALI .

- SE POATE DIAGNOSTICA APROAPE ORICE MARCA \ MODEL DE MASINA !
Diagnoza este completa, pentru toate marcile si modelele, la toate calculatoarele din dotarea masinii ( motor, airbag, ABS, climatizare, calculator confort, calculator lumini, senzori parcare, etc ).

La cerere pot elibera logurile cu codurile de eroare gasite in memoria calculatoarelor autoturismului.

Stergere erori - interpretare erori gasite in calculatoarele masinii.

Regenerare fortata filtru particule.

Codare \ adaptare pentru diesel-urile care au pornire greoaie la cald din gama VAG. In urma acestei operatiuni masina va porni la fel de usor cu motorul cald cum porneste cu motorul rece, daca problema este din soft si nu este un defect tehnic.

Reglare turatie ralanti pentru unele diesel-uri din gama VAG la care este posibil acest lucru.

Activari diverse functii si codari pentru autoturismele din gama VAG si Opel.

Citire KM reali la autoturismele care au memorie secundara a kilometrajului.

Reprogramare radiotelecomenzi si chei la unele modele de autoturisme.

Log-uri in mers pentru a citi valorile in timp real a componentelor de la motor ( debitmetru aer, boost turbina, egr, si multe altele ).

Aliniere servomotorase instalatie climatizare blocate.

Citire valori motor in timp real ( injectoare, cantitate combustibil injectata, valori sonde lambda, tensiune incarcare alternator - baterie, etc.).

Adaptare \ aliniere clapeta acceleratie si alte componente.

Diagnosticare si stergere martor airbag aprins in bord. Cand acest martor sta aprins, chiar daca instalatia de airbaguri a masinii nu are nici un defect, ci doar o eroare ramasa stocata, in caz de accident nu se declanseaza nici un airbag. O problema comuna intalnita la majoritatea marcilor de autoturisme este contactul imperfect al mufelor de sub scaunele din fata, care de cele mai multe ori aprinde martorul de airbag.

 

Cand si de ce este necesara diagnoza profesionala ?

-Ori de cate ori aveti probleme la masina pentru a afla exact de unde provin problemele , pentru a evita sa fiti pacaliti in service unde preturile sunt explozive si unde mereu primiti raspunsuri de genul : '' trebuie schimbata si aia si aia si aia'' chiar daca multe defecte se pot remedia prin simple resetari sau reparatii nu prin a schimba piesa cu probleme ;
-Cand vreti sa achizitionati o masina de ocazie ( second hand ) pentru a va asigura ca nu exista vicii ascunse si ca masina afiseaza in bord km REALI .
-Se pot vedea valori ale motorului si ale altor module de pe masina in timp real ;
-Se pot activa unele functii existente pe masina dar care sunt neactivate din fabrica , adaptari ale unor module resetari sau recodari spre exemplu incuierea automata a usilor la 15 km\h si descuierea lor la scoaterea cheii din contact , descuierea selectiva a usilor ( cand descuiati masina se descuie mai intai usa de la sofer , iar pentru a le descuia si pe celelalte este necesar sa apasati inca o data pe butonul din telecomanda) optiunea mirrors down , functia follow me home , activarea bord computerului , a pilotului automat , activarea martorului de avertizare pentru centura de siguranta sau dezactivarea lui , ridicarea automata a geamurilor electrice la incuierea masinii , resetarea servomotoraselor de la climatic si climatronic poate rezolva problema clapetelor de directionare sau de temperatura intepenite din bord , activarea sau dezactivarea alarmei auto din fabrica pentru masinile care sunt dotate cu asa ceva si multe altele ;
- Se pot face adaptari ale unor piese\module\senzori spre exemplu senzorul ESP G85 {steering angle sensor }, care transmite calculatorului de Esp pozitia in care se afla volanul , trebuie adaptat cu testerul dupa ce s-a umblat la directia masinii , la masinile pe benzina clapeta de acceleratie dupa curatare sau inlocuire de asemenea trebuie adaptata cu vag com-ul , etc;
- Se sterg erorile stocate ( stingerea martorilor din bord ) care , chiar daca defectul respectiv a fost remediat sau a disparut pot ramane aprinsi si automat erorile raman stocate.

Activari diverse functii in functie de autoturism - lumini US Style ( lumini americane ), functia cornering, DRL ( lumini de zi ), activare mesaj FIS display '' press clutch pedal to start engine '' pentru anumite modele de Audi, codare navigatie RNS-E - ca sa afiseze S4 \ RS4 la pornire, activare si montaj bord computer si tempomat pentru Audi A4 B6 si B7, activare bord computer A4 B8 fara a fi necesara maneta de sergatoare BC, activare incuiere \ descuiere automata usi, activare ridicare geamuri din telecomanda, reprogramare radiotelecomenzi si chei in functie de autoturism, regenerare DPF ( filtru particule ), activare - dezactivare avertizare centura siguranta, activare meniu ascuns MMI Audi A6, A8, etc, dezactivare TMPS, si multe altele. Diverse codari in functie de autoturism, rescriere injectoare in functie de autoturism, diagnoze, log-uri in mers, citire - interpretare - stergere erori, resetare interval service, citire km reali in functie de autoturism si verificare computerizata in vederea cumpararii la preturi decente !

 

Diagnoza computerizata = 50 lei.
Consultanta achizitie auto second hand + diagnoza computerizata = 50 lei.
Montare + activare bord computer Audi A4 B6 si B7 = 150 lei.
Montare + activare pilot automat Audi A4 B6 si B7 = 150 lei; daca trebuie inlocuit si calculatorul de coloana = 200 lei.
Regenerare filtru particule ( DPF ) = 60 lei.
Adaptare pornire greoaie la cald = 50 lei.
Activari diverse functii - incepand cu 50 lei.

Programari la : 0728.221.294

 

Execut montaj manete bord computer ( BC ) si tempomat ( pilot automat - cruise control - CC ) DOAR pentru auto Audi A4 B6 si B7 intre anii 2001 si 2008.

OPERATIUNILE DE MAI SUS LE EXECUT DOAR PE MODELELE MAI SUS MENTIONATE ( AUDI A4 B6 SI B7 ) INTRE ANII 2001 SI 2008.

Nu detin piese de schimb, acestea raman in sarcina dvs sa le achizitionati, eu execut manopera si activarea din soft cu interfata originala VCDS.

Pret montare maneta bord computer + activare din soft = 150 lei.
Pret montare maneta tempomat ( cruise control ) + activare din soft = 150 lei.

Programari la : 0728.221.294

 

Iata cateva exemple de operatiuni pe care le pot executa in functie de marca \ model :

-adaptare telecomenzi

-citire km reali EDC15/EDC16/EDC17 unele modele/cutii automate DSG si alte memorii secundare ascunse ale kilometrajului in functie de marca\model.

-activare al doilea stop de ceata la Octavia 2, Golf 5, Audi A3 8P

-activare cornering

-activare DRL / Comming Home / Leaving Home

-activare AutoClosing PassatB6/Octavia2/GolfV/ Audi A3 8P

-activare/modificare portiuni aprindere din Stopuri (Passat B6)

-verificare EGR / Injectoare / Turbo etc - log-uri in mers \ live data

-scoatere din avarie\resetare\recalibrare diverse componente\module ( DPF, webasto, suspensii etc ).

-activare autolock/unlock (inchidere / deschidere usi) la depasirea vitezei de 15km/h sau scoaterea cheii din contact

-activare inchidere selectiva a usilor

-activare inchidere\deschidere geamuri din telecomanda masinii

-schimbat afisare in bord (limba)

-activare semnalizare/pozitie ca la masinile americane sau canadiene (Octavia 2, GolfV, PassatB6, A4 B6\B7, Audi A3 8P, etc.)

-regenerare fortata DPF ( Filtru de particule )

- codari diverse module

-calibrare clapete acceleratie \ egr-uri

-calibrare diversi senzori

-activare bord computer \ tempomat la unele marci \ modele de masini

-resetare SRI ( interval service )

-verificare computerizata in vederea cumpararii + consultanta in vederea cumpararii auto SH

...si altele.

Preturi incepand cu 50 lei !

Servicii valabile in Bucuresti , sector 3 , cartier Titan , zona Auchan Titan.

Tel. contact : 0728.221.294

 

 

post-423295-0-61952200-1511203441_thumb.jpg

post-423295-0-68430700-1511203446_thumb.jpg

post-423295-0-99561200-1511203451_thumb.jpg

post-423295-0-05078400-1511203458_thumb.jpg

post-423295-0-85959200-1511203465_thumb.png

post-423295-0-70300900-1511203471_thumb.jpg

post-423295-0-87175500-1511203479_thumb.jpg

post-423295-0-53283800-1511203485_thumb.jpg

post-423295-0-85717600-1511203491_thumb.jpg

post-423295-0-82894700-1511203498_thumb.jpg

post-423295-0-06419900-1511203507_thumb.jpg

post-423295-0-43809200-1511203513_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Servicii din asta ar trebui sa fie obligatorii la inregistrare in circulatie al unui vehicol dar si emanarea de gaze din esapament ca nu era pe lista!!!

 

In State cu asta se incepe plus restul, si nu primeste acces pe drum public fara aceste reparatii.

 

M-am speriat ce am citit acolo pe lista de servicii, cu gandul ca multe masini circula fara o revizie tehnica.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×