Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Ema_R

Probleme cu acneea

Rate this topic

Recommended Posts

Buna seara!

 

De aproape un an de zile ma confrunt cu o acnee destul de agresiva. Efectiv nu mai pot iesi din casa fara fond de ten si chiar si asa, ma simt foarte prost si mi-a scazut destul de mult increderea in mine. Mai mutl decat atat, unele cosuri sunt umflate si dureroase. Am incercat tot felul de creme si tratamente faciale, insa nimic nu m-a ajutat sa scap de problema. La pastile inca nu am apelat pentru ca imi este teama. Am doua prietene care au luat astfel de tratamente si au avut tot felul de schimbari hormonale.

In cazul in care ar exista vreun tratament fara medicatie, care sa trateze acneea, va rog sa recomandati si mie. Acum locuiesc in Bucuresti, deci as prefera sa pot merge undeva aici, insa daca este nevoie sa ma deplasez in alt oras, voi face si asta.

 

Va multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Draga, Ema, iti recomand terapia cu ozon, mai exact infiltratiile subcutanate cu ozon care functioneaza foarte bine pentru astfel de probleme. Ar trebui sa mergi cam o data pe saptamana la clinica pentru aceste infiltratii, iar pe langa asta se recomanda si autohemotransfuzia care iti curata si purifica sangele, ajutand organismul sa se refaca mult mai usor si sa lupte impotriva acneei. In plus aceasta metoda iti aduce multe beneficii si pe partea de energie, concentrare, odihna. Clinica unde eu merg se numeste EDIT si se afla in zona EDIT. Poti merge la un consult pentru a afla mai multe informatii si a discuta cu consultantul medical de acolo. Consultul este gratuit, asa ca nu ai nimic de pierdut. Succes si sper sa iti rezolvi cat mai repede problema!

Edited by ♫ Blues ♬
Edit reclama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai asteptat cam mult pana sa-ti faci contul al doilea pentru a-ti raspunde. :lol:

 

Inchis si conturi banate. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×