The Unknown 13,185 Report post Posted April 6 Ninge??? Mda, imi amintesc ca locuiesti undeva la Polul Nord, ca la Gheorgheni, Harghita va ninge doar maine La mine insa erau aproape de 40*C, azi noapte au spus la TV, dar va mai scadea temperatura, umpic!!! Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 10,751 Report post Posted April 6 Da, duminică au fost 17 grade, ieri și azi s-au simțit mai puțin de 0. De râsul curcilor. Dar nu mă supăr, oricum nu-mi place căldura. 3 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 13,185 Report post Posted April 6 Nici n-am reusit sa mancam ceva de Paste ca lumea ca nu se putea vorbi de mancare. Noroc cu inghetata ca-i ieftin si avem cel mai mult in congelator cam in ori care sezon!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kleopatrah 8,031 Report post Posted April 6 A fost un început de primăvară friguros in multe părți ale globului. Probabil din cauză că oamenii au stat în case, s-a ameliorat încălzirea globală. 3 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 13,185 Report post Posted April 6 In alti ani la mine deja in Februarie 15 aveam aceste impulsuri de caldura deodata, intr-un an s-a ridicat la 50*C, dar caldura uscata, fara umiditate in aer si eu lucram in gradina toata ziua, taiam la cactusi mai exact, care-i hard work, ca erau prea intinsi. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 3,655 Report post Posted Thursday at 07:29 AM Eh? 3 Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 3,655 Report post Posted 7 minutes ago Buna dimineata. Share this post Link to post Share on other sites