Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mentalitatea care duce la acest fenomen, al violenței, e una retrogradă sau una care ține de sfera patologicului. Asta indiferent cine e agresorul și cine e persoana lipsită de apărare. 

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si unde este limita violentei? Unde este limita patologicului? Inca nu mi-a dat nimeni un raspuns.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Adică, care ar fi linia de demarcație dintre violență și nonviolență sau dintre patologic și normal? Dacă la asta te referi, atunci, după umila mea părere și din ce mai studiai și io până acum, sunt niște limite foarte subtile și greu de definit. Dar sigur că se poate discuta pe această temă.

Editat de Vriies

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E trist ca nici nu putem defini macar unde incepe violenta, iar unde se termina, nu vrem sa stim!

 

Sa nu se foloseasca nimic in mana la atacarea unui copil sau al nimanui: nuia, curea, lingura de lemn, prosop, elastic etc., sa fie deajuns vorbele pe ton normal!!!

 

Aduc mai mult respect si rezultate in toate cazurile ca nu se vor solutiona problemele cu violenta!!!

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Zilele trecute, un baiat de 13 ani s-a sinucis aruncandu-se de pe o cladire in Drobeta Turnu Severin. Un copil sociabil, care invata bine, Imediat s-a pronuntat de catre tata si unchi motivul sinuciderii, s-a sinucis din dragoste, se certase cu iubita lui tot de vreo 14 ani si ea. Dupa tragicul eveniment, prieteni, colegi de scoala, cunoscuti au povestit cum de fapt pe acest copil il batea tatal de il usca, atat pe el cat si pe fratele mai mic si pe mama, ii scotea noaptea sa doarma afara din casa drept pedeapsa, ii informeta. Stiau colegi, prieteni, profesori de situatia lui si nimeni nu a intervenit cu nimic impotriva tatalui abuzator. Daca va intrebati cine e tatal monstruos, e un popa care se ghida dupa dictonul nu cruta nuiaia.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am citit articolul trist, soarta unui copil in familie, ucis de tatal care este si PREOT pe langa toate.   Motivele au fost prelucrate de popa sa para ca avea alte probleme dar colegii de scoala vorbesc si bine fac.   Sa nu ramana nepedepsit criminalul, sper sa fie terminat si el in puscarie, foarte violent de alti colegi de soarta!!!   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

bestia aia e popa la ditamai catedrala din Drobeta Turnu Severin, si momâile de oameni din jurul copilului (profesori, cunostinte) care stiau prin ce trece au ales sa taca, ca asa e la noi, pe popa nu poti sa-l vorbesti de rau ca iti sar crestinii in cap ca te legi de credinta ortodoxa daca te legi de popa. Bleah. Mi-e scarba.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Guvernul Roman plateste pe religiosi foarte bine, iar de la batrani opreste si pensia.   Biserica si religia NU trebuie sa fie in scoli sau obligati copiii sa participe la ceremonii Satanice!!!

Parintii ar trebui sa protesteze contra aceasta procedura medievala si inutila, umilianta si scarboasa!!! 

Nici de REGI nu are nevoie Romania la care-s platiti din Bugetul Statului de la cei care le spala olitele si pana la cele mai inalte servicii protocolare!!!   

Absolut cu NIMIC nu contribuie cu prezenta lor in Romania, locuiesc mai mult in Elvetia ca acolo s-au nascut si crescut si le convine atmosfera, doar ridica banii din Romania, parca vad ca peste putin timp va veni si Charles din  UK sa pretinda partea strabunici cu care se identifica a fi din Romania.   

De aceea a acumparat o mare parte din Ardeal in liniste, Romanii credeau ca nu observa nimeni nimic, din populatia locala si n-au scris articole ca le ia fatza sau alte titluri de presa precum scriu despre Ungurii din Ungaria daca investesc in ceva in interesul copiiilor secui si maghiari, etc., ca ei nu sint impotriva altori natiuni sa foloseasca acele facilitati pe care ROMANII n-ar fi ridicat niciodata!!!   Bugetul merge la printisorii fostilor comunisti/securisti: - basescu, adrian nastase si altii.   

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×