Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

Iulia Vântur trimisă forțat din India

Recommended Posts

Trimisă forțat, obligată să revină în țară din cauza vizei expirate!

Marele actor n-a putut interveni daca e vorba de marea dragoste al vietii cu care traieste un vis???  

 

Obligată inseamna expulzată?  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca marea dragoste e doar in mintea ei si niciodata lucrurile n-au stat altfel, Olga, omul n-are si nu a avut niciodsta sentimente deosebite pt ea, posibil ca la un moment dat sa-i fi starnit interesul in vreun fel, dar el e un mare crai, iar ea nu cred ca a contat mai mult decat alte fete din lunga lui lista de cuceriri.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca a depasit varsta de adoptare, dar poti inainta Portfolio spre analiza si selectie eventual ...  :haha:

 

Mai stii ... 


Nu stiu exact ce i s-a intamplat ca n-am gasit altceva decat ca urgent a fost deportata de acolo.  Sa fi fost asa de neglijenta sa nu dea atentie la expirarea vizei, dar si atunci era sub ocrotirea unui foarte cunoscut si celebru om indian, n-a avut nimic de zis???   Prezenta ei deranja deja pe cineva?  Poate aflam mai incolo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O fi deranjat, dar nu cred ca asa de tare, a deranjat pt ca tot se tinea dupa fundul celui mai reprezentativ barbat al Indiei si ei poate considerau ca ii putea sifona imaginea, insa nu cred ca s-au gandit vreo clipa ca el isi va oficializa relatia cu ea.

Poate ca a fost cat de cat inteleapta, totusi, si nu si-a pierdut timpul doar visand la cai verzi pe pereti si s-a ocupat si de viata ei personala in India. Am vazut ca a incercat sa lanseze cateva cantece, zic eu ca nu cu prea mare succes, ca talent ioc.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

A mai cantat o romanca muzica indiana in India insa tac-su a fost ambasador acolo in anii '40, parintii au revenit ea insa a ramas sa cante, ajutat de Raj Kapoor.  Narghita canta doar dupa auzite, vorbe care nu aveau sens in limba lor, voce avea asemanatoare si cu scoala de invatat limba, mult exercitiu a reusit atunci pe vremuri cand nici posta nu circula pe acolo la saraci.  Se vorbea de ea mult in anii '70 la inceput cand se pregatea sa revina in Romania ca nu avea pe nimeni, nu cred ca a fost casatorita.

 

M-am uitat pe Wikipedia insa sint false datele lui Narghita, eu stiu ce s-a spus despre ea atunci in 1973 cand a revenit dar si dinainte.      

 

Julia asta NU va fi NIMIC in muzica indiana, sint acolo priveghtoare destule, cred ca au facut radacini in poarta Bollywood-ului si tot nu da atentie nimeni pe ele.

 

Pacat ca n-are minte destula sa-si dea seama ca se da in circ numai, dar pe mine faptul ca l-au expulzat/deportat m-a deranjat, ca acolo nu exista Evidenta Populatiei, odata intrat in tara esti pierduta, si tocmai pe ea o pescuiesc dintre milioane de femei si o deporteaza ... cred ca el a pus niste politai falsi sa-l duca la aeroport direct, sa scape de ea!!!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca sa vezi! Eu am vazut-o pe Narghita in realitate, la un spectacol pe timpul lui Ceausrscu, si ea a spus atunci ca era o fata oarecare si a fost sprijinita sa ajinga in India datorita talentului ei. Ma si miram de un asemenea noroc porcesc. De cantat, n-am ce zice, canta bine. Pe vremea aia erau la moda filmele indiene si eu am fost absolut fascinata sa o vad  si sa o ascult cantand. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici sa nu se mai intoarca acolo daca tot cu golanul ala are de gand sa ramana. Ma opun total relatiei lor, ea e mult prea rasata pentru el. Sunt o gramada de vedete in India, cum de l-a gasit tocmai pe talent zero?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-aduc aminte ca aveam in casa discuri cu muzica indiana; mama mea era fan; pe vremea aia le asculta la pick-up.

Eu si sora mea ne distram inganandu-le, desi nu intelegeam nimic din ele.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

N-am avut pick-up, dar aveam o colega in liceu pe post de pick-up, chiar canta ca o indianca (normal, nu stia limba, dar suna bine ce bolborosea ea acolo). Eram amandoua topite dupa fratele cel mare din "Lantul amintirilor".

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×