Sari la conținut
Forum Roportal
Adelaok

Ce ai face in locul meu?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Eu zic sa-ti asculti intuitia. Daca ti s-au aprins beculetele, atunci asa e.

 

Acum sunteti in perioada de curtare, de aia se poarta frumos. A vazut in tine material de nevasta, esti ascultatoare, esti docila, n-o sa indraznesti sa ii iesi din cuvant. Are nevoie de cineva sa-l slugareasca. El nu va spala vasele decat daca tu nu te vei putea ridica din pat, probabil, dar am dubii ca te va crede ca ti-e rau.

Nu cred ca sunt doar vorbe si nu cred ca braveaza.

Nu iti accepta punctul de vedere, e inflexibil, vrea sa aiba dreptate - nu o sa ai nici un cuvant de spus, pe viitor.

 

Cat despre copii, cum ar putea cineva sa spuna vreau aia sau aia? Cum ar putea cineva sa fie deranjat ca se naste fetita, cand el a vrut baiat? Asta e o gandire mai mult decat retrograda si gresita, e inacceptabil pentru un om in secolul in care traim sa gandeasca asa. Sexul copiilor e ala care e, asta daca nu o sa vreti sa faceti nu stiu ce tratamente fantasmagorice, sa iasa ce vreti voi. Mi se pare o ingustime imensa in gandire, sa o tii langa ca vrei baieti si nu concepi sa ai fete. Pe bune?

 

Nu stiu cati ani ai, dar eu zic sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui care e parerea ta. Si atunci o sa vezi cum reactioneaza.

Sa-i spui ca ai dubii, ca nu te vezi cu capul plecat si executand poruncile lui toata viata. Sau.. ce ai tu sa-i spui. Lucrurile astea se discuta inainte de casatorie, nu dupa.

Mai bine suferi acum, decat mai tarziu, cu trei.. patru sau cine stie cati plozi dupa tine. Poate iti par vorbe, dar o sa-ti amintesti de ele peste cativa ani, cand n-o sa mai poti sa mai duci.

Poate nu e violent fizic si nici n-o sa fie, dar violenta psihologica e la fel de rea, daca nu mai rea. Ajungi din carpa, spalator, cum zicea maica-mea. Si ai nevoie de ani buni sa-ti revii, dupa un astfel de abuz.

El este un abuzator. Punct.


 

Asa ceva azi mai rar sa dezbata de care copil vrea, ca nu comanda pizza!!!

 

:)))  Exact!


Si inca ceva. Ai spus ca nu esti sigura pe tine. Un barbat care te iubeste si iti vrea  binele, te si ajuta sa ai incredere in tine si sa devii sigura pe tine.  Tine si de maturitatea ta, dar te-ar ajuta enorm de mult incurajarea lui. Sa iti spuna ca ai calitati, ca esti inteligenta, ca poti sa faci un lucru sau altul, sa te incurajeze sa iti depasesti limitarile, sa te provoace sa iesi din zona de confort, sa iti vada potentialul si sa scoata din tine ceea ce nici tu poate ca nu stii ca ai.

Exista astfel de barbati si cand exista interes REAL pentru o femeie, lucrurile astea se intampla.

El in ce mod te apreciaza? Ce fel de femeie te simti cand esti langa el?

Editat de Amarena
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna,sunt o persoana nu prea sigura pe mine,de aceea apelez la ajutorul vostru pentru a afla mai multe pareri din afara.

 

 

E bine ca te gandesti. Pentru ca daca il accepti cu bune si rele, trebuie facut in cunostinta de cauza, adica sa meditezi asupra acestor parti proaste, sa nu le bagi sub pres, pentru ca la un moment dat vor iesi la suprafata.

Unu la mana, si cultura in care a crescut e de vina in parte.

E posibil sa arunce cu anumite lucruri din reflex si sa se razgandeasca pe parcurs cand apapr schimbari in viata.

Dar iarasi, e posibil sa tina de aceasta gandire fixista.

Numai tu stii unde e limita asta.

Daca vrei sa sti cum se va comporta cu tine in viitor si cum te va respecta, trebuie sa vezi cum se comporta cu altii in speta cu femeile.

 

Da. La un moment dat poti crede ca nu conteaza, pentru ca nu se poarta asa cu tine, insa asa cum le judeca pe altele te va judeca si pe tine, sau o face deja si nu iti spune.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×