Sari la conținut
Forum Roportal
bahuczki peter

www.originals.ro - comert online inselator

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sunt Petru Bahuczki din Timisoara. Am comandat online in 26 septembrie 2017 de pe site https://www.originals.ro( SC Originals SRL) dupa o dicutie pe chat cu un consultant al firmei Borseta unisex adidas Originals Festival Bag BQ8165.

 

Imi doream acest produs pentru al face cadou surioarei mele.

 

Din poze produsul arata ca o borseta spatioasa, dar in momentul in care produsul a ajuns la mine in 27 septembrie 2017, am sesizat ca pozele expuse pe site pentru borseta nu sunt conforme cu produsul livrat.

 

Dimensiunea este de 12 cm latime si 17 cm lungime, putin mai mare decat un portofel. Pe site nu se specifica dimensiunile produsului, iar consultantul nu a specificat in conversatia de pe chat ceva de ele, iar cand l-am intrebat de o borseta albastra mi-a spus ca aia este prea mare, intarindu mi convingerea ca borseta comandata este una suficient de mare ca sa incapa in ea suficiente.

 

Cand am cerut explicatii pe cahtul site ului de ce nu sunt puse dimensiunile, mi au replicat ca este un produs nou si nu au avut timp, ca este produsul nou. Dar am verificat si alte produse asemanatoare si nici in cazul lor nu sunt specificate dimensiunile.

 

Am inceput sa studiez site-ul si am ajuns la concluzia ca nu a fost intamplator ce mi s-a intamplat mie, ca la toate produsele de genul nu se specifica dimensiunile, apar ca ar fi ultimele produse desi nu este asa.

 

A ramas ca in 28 septembrie 2017 sa vina de la curierat sa se faca ramburs pentru produs, dar nu a aparut nimeni.

Consider ca aceasta practica este inselatoare si doresc ca aceasta firma sa si schimbe acet stil inselator de comert prin interventia celor care cumpara in online.

 

Am facut deja o plangere la OPC si astept raspuns din partea lor pentru comert inselator.

 

Sfatul meu: nu comandati de pe site-ul firmei SC Originals SRL - www.originals.ro - practica comert inselator.gentuta.jpggeanta-1.png

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×