Sari la conținut
Forum Roportal
Arcangelo

Viitorul previzibil al Romaniei

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ce urmeaza sa se intample? -guvernul va ignora protestele din strada impotriva incercarii de subordonare politica a justitiei. A facut-o si in trecut, cand sute de mii de oameni manifestau in strada impotriva incercarii de legalizare a hotiei. O va face si acum.

 

Ca "perdea de fum" menita sa acapareze discursul public, presa si sa polarizeze societatea, atragandu-le totodata si sustinatori care sa le dea o pretinsa legitimitate, va fi folosit referendumul anti-democratic si inutil de "redefinire a familiei". Oamenilor li se va spune ca cei care protesteaza pentru democratie si independenta justitiei sunt platiti de Soros, sunt tradatori de tara, sunt anti-patrioti. Sunt dusmanii poporului! -PSD-ul a mai facut asta si in perioada guvernarii iliesciene, si nu se va sfii sa o faca din nou.

Neo-nazistii din Noua Dreapta vor capata o sustinere din ce in ce mai directa si evidenta, iar Romania va ajunge in situatia in care era in perioada lui Antonescu.

Cei incomozi pt guvern, vor fi inlaturati, intocmai ca atunci, sau ca acum, in Rusia, un stat cu o falsa democratie in care toata puterea din stat e la Kremlin, care controleaza si presa, si afacerile si e mana-n-mana cu biserica, girat de ea. (daca vreti va dau clip cu Dragnea primind ordinul "Sfintii martiri Brancoveni", cu un sobor de preoti cantandu-i "vrednic este")

 

Opozitia nu exista.

 

FMI si alte consortii bancare vor pune mana in mod fatis pe tara, dupa indatorarea ei masiva si vor dicta politicile economice si nu numai, isi vor numi clientii politici si vor jefui fara nici o jena ce a mai ramas de furat dupa astia...

 

Padurile vor fi rase. Legislatia menita sa protejeze interesele cetatenilor in fata abuzului corporatiilor va fi inlaturata.

 

Codruta Kovesi va fi fortata sa "demisioneze", sau va fi demisa. Daca nu va sta frumusel la locul ei, va fi probabil nu doar amenintata, ca pana acum, ci lichidata.

 

Romania fie va deveni mana dreapta a intereselor straine (rusesti si americane) in EU, fortand o "reforma" care sa transforme Comunitatea Europeana intr-o institutie odioasa, fie va iesi din Europa.

 

Izolata international, criticata de Europa, Romania va deveni un pion al Kremlinului. Singurul sau "aliat" posibil. "Marele Prieten de la Rasarit".

 

 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Invata ruseste de pe acum sa te simti comfortabil la dialog, ca rusii nu poarta manusi albe cu oricine!!!

 

Da' pan'acum pe unde o clasificai Romania???  intre tari premergatoare EU, dar a cam esuat cu restul fostelor tari comuniste.  

 

Cred ca n-ai pretentie la stat indivizibil, independent etc, ca n-a fost de cand eu ma stiu ... si va urma ce n-a mai fost, o alta zi!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce urmeaza sa se intample? ......

 

ai observat corect tendintele, zic si eu.

 

dar, ca sa fiu putin  gica-contra, 

nu întotdeauna se întâmpla cum se prefigureaza. 

 

ca sa dau un exemplu,

când toata lumea se astepta ca partidul lui Ghita sa intre in Parlament, ei bine, n-a fost sa fie (asta cu referire la ce spuneai de Noua Dreapta).

 

despre referendum - vom vedea

s-ar putea ca pesedeul si biserica sa-si dea singuri cu cocanul înkoae, s-au mai vazut cazuri.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×