Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
lori_miha

AgHBs+ 0.300/0.084

Recommended Posts

Asta a fost rezultatul unei analize cu anticorpi iar acesta a iesit pozitiv si cu aceste limite 0.300/0.084. ce anume inseamna asta? cat de rau este? analiza trebuie sa o repet peste 2 saptamani, adica o voi repeta joi sau vineri pe 11-12 mai. este posibil ca acum AgHBs sa fie negativ? va rog sfatuiti-ma cat de grav este si ce urmari ar avea in cazul in care testul ar fi din nou pozitiv. acest test se afla printre alte teste pe care le-am facut pentru angajare in cadrul armatei. astept un raspuns de la dumneavoastra! multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo lori miha,

eu nu inteleg ce analize ai facut, despre ce anticorpi este vorba? Daca a iesit Hbs-Ag positiv inseamna ca ai hepatita (acuta sau cronica) Scrie te rog mai multe informatii despre analizele tale ca sa te putem ajuta cu sfaturile noastre.

Cu drag Juliana

Share this post


Link to post
Share on other sites

In primul rand multumesc ca cineva mi-a raspuns nu credeam ca functioneaza! nu stiu prea multe lucruri caci nu am rezultatul cu mine dar a fost o analiza cu anti corpi AgHBs si inca unul caruia nu i-am retinut numele asemanator si acesta a iesit AgHBs+ si cu refacerea analizei peste 2 saptamani adica 11 mai.prietenul meu a primit acest rezultat, este posibil sa am si eu acest rezultat? ce laborator imi recomamdati pt. aceste analize? el le-a facut la Cantacuzino si rezultatul este dupa 2 saptamani iar el are nevoie cat mai repede de rezultat si am inteles ca sunt cabinete care dau rezultatul in aceeiasi zi.multumesc Iuliana pt raspuns iar mai multe detalii iti pot maine cand voi citi mai bine rezultatul, dar daca poti sa-mi spui un cabinet unde pot face aceste analize cat mai repede si poate ai idee si cat costa. Multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Lori miha,

da forumul acesta functioneaza bine. Sint din pacate foarte multi in situatia aceasta si fiecare incearca sa ajute din experienta propie. Din pacate eu nu pot sa-ti recomand nici un cabinet pentru ca nu locuiesc in romania, dar ai rabdare ca suta la suta te va ajuta cineva care e in tema.

Numai bine Juliana

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×